PARERI DESPRE BEHRINGER B815 NEO

Boxe, microfoane, statii, mixere, playere, softuri etc.

Moderator: SnakeBiteTWO

Pareri seria NEO

Am, sunt foarte multumit.
13
45%
Am, nu sunt multumit.
1
3%
Nu le am, le-am auzit, nu imi plac.
5
17%
Le-am auzit, sunt ok.
9
31%
Le urasc si pe ele, si brand-ul Behringer (aveti voi urechi de tabla ... ele sunt varza si nu merita)
1
3%

Voturi totale : 29

Re: PARERI DESPRE BEHRINGER B815 NEO

Mesajde tractor » Lun Apr 01, 2013 11:55 pm

Sa nu iti puste numai,apoi nu mai ai chef de glume:)))
tractor
Membru activ

Mesajde tractor » Lun Apr 01, 2013 11:56 pm

djcristian scrie:[size=150] In continuare consider ca, BEHRINGER RULES ! :twisted:

:lol: :lol:
tractor
Membru activ

Mesajde djcristian » Mar Apr 02, 2013 10:51 am

tractor scrie:Sa nu iti puste numai,apoi nu mai ai chef de glume:)))

Ai uitat sa scrii muhahahaha la final.

Imagine

PS : Ar creste inima in tine si te-ai bucura enorm, nu-i asa ? Oricum, in caz ca "shit happens", ai sa fii primul pe care il informez, dar cred ca vei avea de asteptat destul de multisor. Intre timp mai da-ti cu parerile astea imbecile si prin alte arii ale forumului, nu de alta dar trollezi cam mult pe aici si incepi sa pari cam fixist ;) .
Imagine
djcristian
Super Membru

Mesajde tractor » Mar Apr 02, 2013 10:19 pm

djcristian scrie:
tractor scrie:Sa nu iti puste numai,apoi nu mai ai chef de glume:)))

Ai uitat sa scrii muhahahaha la final.

Imagine

PS : Ar creste inima in tine si te-ai bucura enorm, nu-i asa ? Oricum, in caz ca "shit happens", ai sa fii primul pe care il informez, dar cred ca vei avea de asteptat destul de multisor. Intre timp mai da-ti cu parerile astea imbecile si prin alte arii ale forumului, nu de alta dar trollezi cam mult pe aici si incepi sa pari cam fixist ;) .

Nu m-as bucura de necazul altuia,daca tu crezi asta..e fix parerea ta,nu e placut sa te lase agregatul in mijlocul evenimentului.Daca pt tine in materie de audio "Behringer rullz" atunci imi pare rau si ma retrag din discutie:))
tractor
Membru activ

Mesajde djcristian » Vin Apr 26, 2013 2:52 pm

Baietii astia iubesc si ei Behringer :) !

Imagine
Imagine
djcristian
Super Membru

Mesajde partymasters » Joi Mai 23, 2013 9:51 pm

Dif-ul de bass de pe 815neo are 400w rms. Iar driver-ul 30w. Nu stiu de unde scot ei atata putere pe hartie. ...Iar un driver a lesinat la ambientala. Daca imi mai iau vreodata behringer, primesc palme de la oricine. Am luat 2 Montarbo de 400w bucata si le dau rusine. Sa fim seriosi... Atasez o poza cu driver-ul. Sunt pur si simplu niste jucarii inauntrul boxei.
Fişiere ataşate
IMG_6273.JPG
IMG_6273.JPG (192.67 KiB) Vizualizat de 15485 ori
www.google.ro
partymasters
DJ Fondator

Mesajde DJ Sun » Joi Mai 23, 2013 9:55 pm

Nu e doar cazul behringer stai linistit, cel putin la aceste produse pretul se mai apropie de realitate.
Imagine
DJ Sun
VIP

Mesajde demential » Vin Mai 24, 2013 9:10 am

si totusi suna de rup :) cu un raport calitate pret senzational :)
demential
Administrator

Mesajde partymasters » Vin Mai 24, 2013 10:09 pm

Nu e nimic senzational in pret... Cat despre calitate, sunt unii care se incapataneaza sa-si impuna punctul de vedere, iar cei care incearca sa-i combata probabil isi iau warn si ban...

Ca fidelitate si Alto, Samson sau Unimax(T-box) sunt mult peste. Iar ca putere reala PA502A sunt cam tot acolo. Astea berry sunt doar mai bine promovate si usor mai aspectuoase. In rest, vorbe...

N-am chef de polemica, insa cei care sustin ca sunt super-scule inseamna ca n-au ascultat altceva.

Iar cei care stau in banca lor, cum am stat si eu pana acum si de acum incolo.... n-au chef de cearta.

Intr-adevar, totusi, pt cei ce vor scule ieftine si se adreseaza unor urechi de tabla, sunt scule care isi fac treaba. E deranjant totusi ca umfla niste parametri inexistenti aiurea.
www.google.ro
partymasters
DJ Fondator

Mesajde johnnydj » Vin Mai 24, 2013 11:10 pm

a bucur ca ai venit cu argumente concrete...eu mi-am luat hd 12 de la rcf si vreau sa spun ca spala pe jos cu bergenbieru care are 800 rms :)) ...numai spun de calitatea sunetului
johnnydj
DJ Fondator

Mesajde demential » Sâm Mai 25, 2013 2:56 pm

nu, retardatii autisti si tepari isi iau ban :)
dar hai sa ramanem in topic :)
cat a costat rcf-ul ala pe care tu canti (nu pui muzica) ?

si te rugam sa ne ierti ca lucram cu aceste echipamente si suntem multumiti de ele, si toti care le avem nu am ascultat niciodata alte echipamente mult mai scumpe si toti avem urechi de tabla. nu vrem sa te suparam in nici un fel.
demential
Administrator

Mesajde marescosmin » Sâm Mai 25, 2013 3:32 pm

Salut!
Fara polemica si eu sunt multumit de Behringer,chiar foarte multumit! In banii ce i-am investit cumparand aceste aparate si ceea ce am in studio,nu ma atingeam nici de produsele entry level ale altor firme cu pretentii ce sincer m-au cam dezamagit! Am avut in studio (pana sa-mi iau Behringer) mixere Soundcraft.... nu erau senzationale,erau doar bune de mixat si atat! Le-am vandut impreuna cu alte compresoare de voci si am trecut totul pe Behringer cu exceptia procesorului final care este Omnia 6. De cand am X32-ul si alte 4 procesoare de voci de la Behringer,de cand am si sculele pt sonorizari de la Behringer,sunt foarte multumit! Mai multe nu spun si va garantez ca NU am urechi de tabla,chiar am ascultat multe echipamente dar Behringer nu este cu nimic mai prejos decat altii,ba din contra!
B815 Neo,chiar suna extraordinar,umplu sala de sunet,am ascultat si imi plac si mie foarte mult! Momentan,nu am din gama NEO,am din gama B212D,B215D si B315D,cate o pereche din fiecare.Posibil sa-mi schimb B315D (care suna chiar beton) cu o pareche B812 Neo.Ati cititi bine,B812 Neo fiindca sunt mai mici si usor de transportat.Raman cu B215 si B212D pentru sali mai mari (nu am subwoofer) si pentru sali medii sau pana in 120 invitati,as alege B812 Neo,care au putere,bas si se preteaza si la ceva sunet de solist cu negativ (daca nevoile o cer).
Dar,la momentul cumpararii boxelor B812 Neo,o sa vin cu un review.
Cam atat am avut de spus! ;)
Numai bine!
Sunetul face muzica!
Muzica BUNA,s-a compus.Ce se asculta acum,sunt "experimente" nereusite,vezi muzica ultimilor ani.BUN,este cuprins intre anii '50-'60-'70-'80-'90 si pana prin 2006 aproximativ.
marescosmin
Super Membru

Mesajde Sorinus » Sâm Mai 25, 2013 5:06 pm

partymasters scrie:Dif-ul de bass de pe 815neo are 400w rms. Iar driver-ul 30w. Nu stiu de unde scot ei atata putere pe hartie. ...Iar un driver a lesinat la ambientala. Daca imi mai iau vreodata behringer, primesc palme de la oricine. Am luat 2 Montarbo de 400w bucata si le dau rusine. Sa fim seriosi... Atasez o poza cu driver-ul. Sunt pur si simplu niste jucarii inauntrul boxei.

Se mai intampla sa fie si defecte de fabricatie,e normal se se mai strice cate o scula se intampla la toate marcile...referitor la putere clar ca au umflat,toate marcile umfla in momentul de fata ideea e ca suna tare si destul de ok,avand in vedere ca majoritatea invitatilor au urechi de tabla si chiar unii dintre noi au poate urechi de tabla eu sunt multumit de ele si le consider cele mai ok in momentul de fata raport calitate-pret.
Este doar parerea unui "patetic"...
Sorinus
Administrator

Mesajde demential » Sâm Mai 25, 2013 5:43 pm

hai sa si votam :)
demential
Administrator

Mesajde iulianrugina » Sâm Mai 25, 2013 6:58 pm

demential scrie:hai sa si votam :)

ce sa votam? daca sorinus este ``patetic`` sau nu? :D :)
http://www.djnuntaneamt.ro/
iulianrugina
DJ Fondator

Mesajde partymasters » Sâm Mai 25, 2013 9:03 pm

Decat sa iei aceste boxe noi, mai bine cu cei 900 de euro iei o pereche de boxe SH, de marca, si nu ai nicio problema.
Asta e parerea mea.
Ultima oară modificat de partymasters pe Joi Sep 14, 2017 1:56 pm, modificat 1 dată în total.
www.google.ro
partymasters
DJ Fondator

Mesajde djgrecu » Sâm Mai 25, 2013 10:41 pm

partymasters scrie: Dupa o noapte de pus muzica pe ele plecam cu urechile in durere - sincer, indiferent de volum. Au un sunet strident, suparator, dar inalte mai deloc.

Cum foloseai butonul acela de contur, pe speech sau pe music ? La primul eveniment care l-am avut cu acest model de boxe am avut aceeasi senzatie de strident timp de doua treimi din durata nuntii dar cred ca a fost pentru ca am lasat pe speech. Si ma enervam ca oricat dadeam bas din mixer dsp-ul taia joasele. Insa tarziu de tot am apasat butonul acela si am setat "music" si parca s-a simtit diferenta (tremurau tacamurile in farfurii). Oricum la sonorizarea asta am fost nevoit sa asez boxele foarte aproape una de alta si nu pot sa ma pronunt asupra acusticii..doar ca suna tare (mai mult de ora 12 nu am dat potentiometrul de level de la boxa). Saptamana asta care vine sper sa reusim eu si cu tractor sa facem o comparatie (el are rcf art 415a). Sunt totusi curios cum ai mers, pe speech sau music ?
Ultima oară modificat de djgrecu pe Dum Mai 26, 2013 1:38 am, modificat 1 dată în total.
djgrecu
DJ Fondator

Mesajde demential » Dum Mai 26, 2013 12:04 am

partymasters scrie:@demential
1. tepari se scrie cu 2 "i" acolo
2. limbajul pe care il folosesti nu este demn de un administrator de forum
3. fiecare foloseste ce echipament vrea, si nimeni n-a impus nimanui utilizarea vreunui brand desi se pare ca voi asta aveti impresia - unii pur si simplu cred ca, totusi, marcile consacrate fac echipamente de calitate mai buna - ciudat, NU?
4. acesta a fost ultimul comment pe aceasta tema, din partea mea... pentru ca voi nu puteti avea o discutie constructiva.
@all
Aici e vorba doar despre cine are muschii mai mari si poate elimina mai multi useri etc, bla-bla
Si eu am avut b815neo si stiu despre ce vorbesc. Dupa o noapte de pus muzica pe ele plecam cu urechile in durere - sincer, indiferent de volum. Au un sunet strident, suparator, dar inalte mai deloc.
Am avut boxe Proel flash, db opera, fbt maxx4, jbl eon15, rcf art300, ev sx300, chiar si T-box, de putere declarata mai mica, si nu ma dureau urechile in halul ala.
Am luat 815neo, intr-un moment mai prost dpdv financiar, prima pereche adusa de Senia, uitandu-ma pe forumuri afara ca sunt o revolutie, etc.
Si-au facut treaba pana la un punct, dar atat, fara rezultate extra, apoi m-a lasat una din senin.
Decat sa iei aceste boxe noi, mai bine cu cei 900 de euro iei o pereche de boxe SH, de marca, si nu ai nicio problema.
Asta e parerea mea.

1) unul singur are ban si e tepar. si il merita ;) vrei sa votam si asta ?!
2) asta cu limbajul ... n-ai ce-i face.
3) da, fiecare foloseste ce boxe vrea. am zis eu altceva ?!
nu am eliminat "multi", doar 3 : coco, best_crystyan si tony. nu merita ?!
sunet strident si fara inalte ?! ai EQ pe mixerul tau ? foloseste-l :) da rezultate.
iti respectam parerea, dar nu mai face offtopic :)
demential
Administrator

Mesajde partymasters » Dum Mai 26, 2013 12:46 am

Nu ma pot abtine: LOL
Later edit: just LOL.
www.google.ro
partymasters
DJ Fondator

Mesajde demential » Dum Mai 26, 2013 12:51 am

eu am senzatia ca toate posturile tale din ultimele 24 de ore se pot rezuma la "da-mi ban si gata", si nu inteleg de unde atata ura directionata catre mine. esti hater ?

EGOCENTRÍSM s. n. (Livr.) Atitudine a celui care privește totul prin prisma intereselor și a sentimentelor personale, tendință de a face din sine „centrul universului”; egotism. – Din fr. égocentrisme.

pentru o secunda aveam senzatia ca ai spus-o peiorativ, incercand sa ma persiflezi. oricum, irefutabila parerea ta.
demential
Administrator

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sonorizare si dj