Moderator: SnakeBiteTWO
djcristian scrie:[size=150] In continuare consider ca, BEHRINGER RULES !
tractor scrie:Sa nu iti puste numai,apoi nu mai ai chef de glume:)))

djcristian scrie:tractor scrie:Sa nu iti puste numai,apoi nu mai ai chef de glume:)))
Ai uitat sa scrii muhahahaha la final.
PS : Ar creste inima in tine si te-ai bucura enorm, nu-i asa ? Oricum, in caz ca "shit happens", ai sa fii primul pe care il informez, dar cred ca vei avea de asteptat destul de multisor. Intre timp mai da-ti cu parerile astea imbecile si prin alte arii ale forumului, nu de alta dar trollezi cam mult pe aici si incepi sa pari cam fixist.

partymasters scrie:Dif-ul de bass de pe 815neo are 400w rms. Iar driver-ul 30w. Nu stiu de unde scot ei atata putere pe hartie. ...Iar un driver a lesinat la ambientala. Daca imi mai iau vreodata behringer, primesc palme de la oricine. Am luat 2 Montarbo de 400w bucata si le dau rusine. Sa fim seriosi... Atasez o poza cu driver-ul. Sunt pur si simplu niste jucarii inauntrul boxei.

demential scrie:hai sa si votam
partymasters scrie: Dupa o noapte de pus muzica pe ele plecam cu urechile in durere - sincer, indiferent de volum. Au un sunet strident, suparator, dar inalte mai deloc.
partymasters scrie:@demential
1. tepari se scrie cu 2 "i" acolo
2. limbajul pe care il folosesti nu este demn de un administrator de forum
3. fiecare foloseste ce echipament vrea, si nimeni n-a impus nimanui utilizarea vreunui brand desi se pare ca voi asta aveti impresia - unii pur si simplu cred ca, totusi, marcile consacrate fac echipamente de calitate mai buna - ciudat, NU?
4. acesta a fost ultimul comment pe aceasta tema, din partea mea... pentru ca voi nu puteti avea o discutie constructiva.
@all
Aici e vorba doar despre cine are muschii mai mari si poate elimina mai multi useri etc, bla-bla
Si eu am avut b815neo si stiu despre ce vorbesc. Dupa o noapte de pus muzica pe ele plecam cu urechile in durere - sincer, indiferent de volum. Au un sunet strident, suparator, dar inalte mai deloc.
Am avut boxe Proel flash, db opera, fbt maxx4, jbl eon15, rcf art300, ev sx300, chiar si T-box, de putere declarata mai mica, si nu ma dureau urechile in halul ala.
Am luat 815neo, intr-un moment mai prost dpdv financiar, prima pereche adusa de Senia, uitandu-ma pe forumuri afara ca sunt o revolutie, etc.
Si-au facut treaba pana la un punct, dar atat, fara rezultate extra, apoi m-a lasat una din senin.
Decat sa iei aceste boxe noi, mai bine cu cei 900 de euro iei o pereche de boxe SH, de marca, si nu ai nicio problema.
Asta e parerea mea.

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori