DjShaguna scrie:populara si manele. Am intrebat si la upfr de ei si a zis ca s-au impartit casele de discuri si acum nu mai e numai upfr sunt si ei. si restu genurilor upfr

prologic scrie:Eu nu inteleg un lucru , de ce platesti la ucmr pe an , cand poti plati pe eveniment , plus ca daca restaurantul are platite taxele catre ei tu ca si prestator servicii nu mai trebuie sa platesti , cel putin asa am inteles eu. O alta problema ar fi ca daca lucrezi cu persoana fizica trebuie sa dai bon fiscal iar chitanta si factura doar la firme , deci daca te calca politia economica tot esti bun de plata , depinde si peste ce inspectori dai.
tractor scrie:Se ia caz concret: persoana X are o firma Y,isi cumpara licente.Apoi se creaza un mic grup pentru a iesi taxa mai mica,se aduna 4-5,fara firma pfa sau etc.se poate ca cei 4-5 sa mearga la evenimente cu o coie xerox,sau o copiez legalizata?
Sorinus scrie:Doar daca sunt angajati,din cate stiu eu!
djgrecu scrie: Eu am platit ieri 16 milioane ca sa stau linistit....
Lucian scrie:djgrecu scrie: Eu am platit ieri 16 milioane ca sa stau linistit....
nu vreau sa te dezulizionez, dar mai ai de platit pana ajungi sa stai linistit...
Lucian scrie:nu vreau sa te dezulizionez, dar mai ai de platit pana ajungi sa stai linistit...
DjShaguna scrie:Saptamana trecuta am platit urmatoarele:
1. Licenta ADPFR - 600 fara TVA pe 6 luni
2. Licenta UPFR - 105 fara TVA pe 1 an
3. Licenta UPFR - 1200 fara TVA pe 1 an
4. Licenta UCMR - 745 cu TVA pe 1 an (saptamana asta o platesc am ramas fara bani si evenimente subtire)
5. Impozit - 670
5. Ar mai fi CREDIDAM 1,5%
Înapoi la Dj nunta , dj botez , dj cununie
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori