bamfield scrie:demential scrie:bamfield informatia postata de tine am postato si eu aici : viewtopic.php?f=3&t=835&start=20#p21897
si te rog, urmatoarele posturi sa fie la subiect. pentru alte frustrari iti recomand categoria "cafenea" : viewforum.php?f=33
Draga Demential, eu tot ce am pus in acest topic a fost legat de acest subiect; Iar "frustrarea" mea a fost legata tot din cauza la ce s-a scris in acest topic; Deci nu am fost niciodata pe linga subiect; Faptul ca tu ai pus deja citatul de upfr si in alt topic, nu dovedeste ca ai inteles ce exprima acel text; E un prilej, poate ultimul, sa-l "luminez" si pe amicul partymasters care a inteles ca, platind 15mil upfr-ului, el poate sa downloadeze de unde vrea....corect, cu conditia sa-si cumpere download-ul; Eu nu fac lobby acum sa cumparati muzica, fiecare face ce vrea...., doar am spus ca nu esti legal in conditiile in care un inspector cu exces de zel, te va intreba si de originalele pieselor; Am vb cu cineva de acolo, iar explicatia lor referitoare la playlist a fost: ai dreptul sa compilezi din n'shpe discuri/viniluri/downloaduri,etc pe orice format ca sa nu fii nevoit sa te cari cu 100-1000-10000 de discuri...Pe de alta parte a spus, si d'aia am si zis mai sus sa stati linistiti, ca nimeni nu va va intreba daca aveti si originalele...Pt ei e deajuns sa-si incaseze acei bani; A trebuit sa ma repet si in acest post, pt ca multi au inteles ca eu apar drepturile artistilor...Eu nu sunt aparatorul nimanui, am sustinut sa vedeti exact partea legala referitoare la drepturile de difuzare a muzicii; Iar treaba cu dj de club sau dj de party privat este o falsa problema: Un dj de club castiga in cel mai fericit caz 300ron/seara, pe cand unul la private party mai mult...Un dj de club nu poate folosi aceleasi piese, va trebui mereu sa diversifice...Nu vreau sa mai lungesc vb, concluzia este ca nu am aberat sub nici o forma in acest forum, i-am cerut lui Demential sa-mi dea un ex de aberatie, dar vad ca nu a facut-o(nici nu avea cum); L-am inteles si pe el ca avrut sa-si umfle muschii de administrator al acestui forum si nu m-am coborat sa-l jignesc si eu; inca astept instructiuni de dezafiliere..Numai bine va doresc!
De luminat inca nu ne-ai luminat fiindca si amicul partymaster si eu am sunat la upfr si raspunsul lor a fost:Poti domnule sa dai jos de unde vrei atata timp cat platesti taxa de 15 mil.In conditiile in care ei au zis asa, sunt indreptatit sa te contrazic,degeaba imi dai exemple din alte tari,tre sa-ti aduc aminte ca aici suntem in Romania si nu ne comparam din nici un punct de vedere cu alte tari !
Intr-o alta ordine de idei tin sa-ti spun ca faptul ca esti impresar mi-a intarit si mai mult convingerea ca de fapt aperi(cum am mai zis si intr-un alt post)artistii,ceea ce e de inteles pe de o parte,insa avand in vedere ca eu nu fac averi ca si artistii, din muzica doar reusesc sa ma descurc luna de luna cu cheltuielile o sa-mi tin mie parte si colegilor!
Referitor la acel link al upfr iti spun ca doar in primul paragraf spune ca daca iti cumperi un cd ai dreptul sa-l asculti doar in casa la modul general cum scrie pe toate cd-urile nu are legatura cu ce urmeaza,restul paragrafelor spun ce reprezinta taxele si spune clar : Dacă vreţi să vă creaţi un playlist propriu pe suport optic pentru a-l folosi în comunicarea publică (cd, memory stick, hardisk etc.), trebuie să solicitaţi licenţa de reproducere.
NU SCRIE NICIUNDE CA TREBUIE SA CUMPAR MELODIA SI APOI SA SOLICIT LICENTA DE REPRODUCERE.,oricum este interpretabil textul de aceea ce mi-a spus inspectorul upfr aia fac!
Referitor la dj-ii de club sa fim seriosi ei pun aceleasi 100 de melodii noi din topuri si mai diversifica din cand in cand cu cate o melodie noua aparuta ieri sau alaltaieri...
Iar ca si un ultim raspuns la ceea ce ziceai mai sus tin sa iti spun ca nu l-ai cunoscut pe astrul,un moderator de pe softpedia probabil atunci nu mai erai asa suparat pe administratorii nostri,in rest probabil ca nu vei castiga nici tu,nici noi nimica daca te retragi de pe forum,nu te fugareste nimeni din punctul meu de vedere acesta este un forum destul de liber ...