Anunturi speciale !!!

Dj nunta , dj botez, dj cununie, dj petreceri private

Re: Anunturi speciale !!!

Mesajde p3psitwist » Lun Sep 05, 2011 9:23 pm

la mine se poate da factura...nu-i problema
Ultima oară modificat de p3psitwist pe Lun Sep 05, 2011 9:37 pm, modificat 1 dată în total.
Imagine
p3psitwist
Administrator

Mesajde djpedros » Lun Sep 05, 2011 9:27 pm

@tractor: persoana in cauza nu a solicitat dj de nunti, ea vrea doar 2 boxe, un microfon wireless si o persoana care sa asigure un fundal muzical ambiental. sunt absolut convins ca in fiecare oras din cele prezentate in lista se gaseste cate o firma care comercializeaza echipamente audio sau inchiriaza boxe si care poate oferi factura. norocul nostru e ca doamna ne-a solicitat pe noi. ghinion ar fi daca nu s-ar gasi o rezolvare la problema cu factura
djpedros
Super Membru

Mesajde Lucian » Lun Sep 05, 2011 9:35 pm

tractor scrie:Lucian propune tu ceva mai necopilaresc...si mai bun

nu te supara, dar trebuie sa dam dovada de maturitate si seriozitate - firma aceea de la Bucuresti nu poate sa plateasca 1 leu, fara sa i se ofere factura si chitanta care sa le inregistreze in contabilitate ...etc
MUSIC IS OUR PASSION
www.djnuntabotez.ro
Lucian
DJ Fondator

Mesajde Muzicalanunta » Lun Sep 05, 2011 9:43 pm

scuze de intarziere.....ramane valabil daca e nevoie pt. baia mare
B-dul Traian 5/1, Baia Mare, Romania
0744354367
muzica@muzicalanunta.ro
www.muzicalanunta.ro
Muzicalanunta
DJ Fondator

Mesajde tractor » Lun Sep 05, 2011 9:45 pm

Lucian scrie:
tractor scrie:Lucian propune tu ceva mai necopilaresc...si mai bun

nu te supara, dar trebuie sa dam dovada de maturitate si seriozitate - firma aceea de la Bucuresti nu poate sa plateasca 1 leu, fara sa i se ofere factura si chitanta care sa le inregistreze in contabilitate ...etc

Atunci singura solutie ar fi sa ne cuplam cate 2-3...ar trebui facuta o lista cu cei care pot rezolva cu factura,nu?
tractor
Membru activ

Mesajde Ms-Dos » Lun Sep 05, 2011 11:56 pm

In conditiile in care nu am mai apucat sa citesc tot forumul de ceva vreme fiind plecat pe teren multa vreme, am fost sunat azi de Iulian si m-a pus in tema cu sonorizarea necesara pt. Arad. Am promis sa lamuresc azi situatia si sa si postez un raspuns. Asa ca, cu parere de rau, dar in primul rand nu puteam oferi factura sau chitanta, in al -2 lea rand, nu mai merg microfoanele (dupa ce am vb cu amicul meu, nu le-am mai folosit de mai bine de un an), si in al 3-lea rand, sunt plecat din localitate in weekendul ala, dar asta ar fi fost o problema care se putea remedia in caz de forta majora. Deci, desi ar fi prins bine evenimentul, si ca reclama, si ca rotunjire financiara, cade din discutie : . Cu scuzele de rigoare :( ...
Trust Is A Weakness !!!
Ms-Dos
DJ Fondator

Mesajde djgrecu » Mar Sep 06, 2011 12:01 am

Şi eu pot emite factură
djgrecu
DJ Fondator

Mesajde tractor » Mar Sep 06, 2011 12:46 pm

Baieti cand aflam daca mai ramane valabila treaba asta?
Sa stiu sa dau comanda la Mic Wireless,ca daca nu mai astept :lol:
tractor
Membru activ

Mesajde Sorinus » Mar Sep 06, 2011 2:33 pm

Pana la urma nu pot asigura sonorizarea si pentru arad....deci ramane doar locatiile din timisoara!
Sorinus
Administrator

Mesajde djgrecu » Mar Sep 06, 2011 2:59 pm

Daca mai e nevoie pot prelua si Satu-Mare. Factura sau facturi pot emite pentru Cluj, Satu Mare si Deva (daca plateste bine tractoras) :D
djgrecu
DJ Fondator

Mesajde The_Mack » Mar Sep 06, 2011 3:10 pm

ptr.ca ne-am miscat cu foarte mare talent, a impedimentelor de ordin fiscal dar poate mai ales ptr.ca desi oferim servicii la nivel national nu am fost in stare sa acoperim toate orasele (vb aici de orase mari, nu de comune sau orasele gen Mizil, Deta, Pogoanele sau eu mai stiu ce), afacerea a cazut. doamna a recunoscut ca pretul oferit de noi a fost unul foarte, foarte bun, dar ca (,) contractul pe care il au incheiat cu lantul de hypermarket-uri ii obliga sa furnizeze aceste servicii simultan in toate locatiile mentionate - nu se admite ca nici macar un magazin sa ramana liber, dar mai rau 3 sau 4 cum aveam noi. au optat ptr. o alta firma mai scumpa dar care acopera toate locatiile si emite factura! (aviz celor care considerau ca asa ceva nu exista).

va multumesc celor care sau implicat in incercarea mea de a face ceva benefic ptr. aceasta comunitate, multumesc si celor care poate au ras cand vedeau un fraier care se zbate sa faca ceva. trebuie sa ne organizam cumva, ptr.ca pe viitor daca mai apara astfel de evenimente este pacat sa le dam cu piciorul cum am facut acum.

oricum, am ramas in relatii deosebit de bune cu firma care organizeaza aceasta serie de spectacole, si am promisiunea ca pe viitor se va mai apela la serviciile noastre - sper doar ca atunci o sa si fim in stare sa le oferim ceva!
http://www.soundlightvideo.ro
http://www.slvservices.ro
DJMACK - Your Party Maker!
Mare Roman Maresalul Antonescu!
The_Mack
VIP

Mesajde djgrecu » Mar Sep 06, 2011 3:41 pm

Pacat... :(...poate data viitoare...
djgrecu
DJ Fondator

Mesajde Muzicalanunta » Mar Sep 06, 2011 7:43 pm

ideea ar fi sa ne punem la punct si pe viitor cand e nevoie sa nu mai ezitam.
B-dul Traian 5/1, Baia Mare, Romania
0744354367
muzica@muzicalanunta.ro
www.muzicalanunta.ro
Muzicalanunta
DJ Fondator

Mesajde CreB0 » Mar Sep 06, 2011 7:48 pm

Pai de ezitat nu cred ca ezita nimeni. Dar cum crezi ca un DJ care are un singur rand de echipamente si nunta in aceeasi zi de la orele 19 poate sa tina o sonorizare pana la orele 18 intr-o locatie apoi sa stranga sculele sa mearga la noua locatie si sa monteze tot in 60 minute ?
CreB0
Membru activ

Mesajde johnnydj » Mie Sep 07, 2011 11:05 pm

da si data e de vina dar si frica unora...eu am firma si daca depasesti 35000 de euro anual abia atunci se schimba statutul si devii platitor de tva (lucian si restu )...pt 100 de mil adica 2500 euro era o nimica toata doar 16 % iz/profit trebuia platit dar na ce sa ii faci poate alta data cum spunea the-mack ...pe bacau sau in zona nu a fost cerere ca se rezolva
johnnydj
DJ Fondator

Mesajde Lucian » Mie Sep 07, 2011 11:56 pm

ce sa zic...dupa razboi multi viteji se arata...de ce nu te-ai oferit tu, sa tai factura care ne trebuia, contra comision binenteles - si in ceea ce priveste taxele am scris mai sus, si daca nu intelegi e treaba ta...
MUSIC IS OUR PASSION
www.djnuntabotez.ro
Lucian
DJ Fondator

Mesajde johnnydj » Joi Sep 08, 2011 12:41 am

cum sa tai eu cand bacaul nu era ca locatie? macar de prindeam si eu in zona aici atunci mai vorbeam...nu am nimic cu tine stai calm si nici viteaz nu sunt dar unele chestii le stiu ca sunt in domeniu...si app mai intreaba lumea daca chiar is serios sau doar vorbe de mine
johnnydj
DJ Fondator

Mesajde johnnydj » Joi Sep 08, 2011 12:42 am

si alta chestie eu nu iau COMISION daca dau o cantare sau daca ajut cu ceva, iti pot confirma colegi de ai nostri aceasta treaba
johnnydj
DJ Fondator

Mesajde johnnydj » Joi Sep 08, 2011 12:43 am

dar ce sa mai s-a dus..pacat de efortul lui the_mack...poate urmatoarea ;)
johnnydj
DJ Fondator

Mesajde The_Mack » Joi Sep 08, 2011 1:38 am

gata baieti, nu va mai certati - oricum nu mai conteaza. ce imi pare rau este ca evenimentul asta ne putea produce un mare boom de imagine, si de asemenea ne aducea si pe noi pe "harta" celor care organizeaza asemenea evenimente. consider discutia inchisa, topicul revine la destinatia lui initiala ;)

va salut.
http://www.soundlightvideo.ro
http://www.slvservices.ro
DJMACK - Your Party Maker!
Mare Roman Maresalul Antonescu!
The_Mack
VIP

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Dj nunta , dj botez , dj cununie