de The_Mack » Mar Sep 06, 2011 3:10 pm
ptr.ca ne-am miscat cu foarte mare talent, a impedimentelor de ordin fiscal dar poate mai ales ptr.ca desi oferim servicii la nivel national nu am fost in stare sa acoperim toate orasele (vb aici de orase mari, nu de comune sau orasele gen Mizil, Deta, Pogoanele sau eu mai stiu ce), afacerea a cazut. doamna a recunoscut ca pretul oferit de noi a fost unul foarte, foarte bun, dar ca (,) contractul pe care il au incheiat cu lantul de hypermarket-uri ii obliga sa furnizeze aceste servicii simultan in toate locatiile mentionate - nu se admite ca nici macar un magazin sa ramana liber, dar mai rau 3 sau 4 cum aveam noi. au optat ptr. o alta firma mai scumpa dar care acopera toate locatiile si emite factura! (aviz celor care considerau ca asa ceva nu exista).
va multumesc celor care sau implicat in incercarea mea de a face ceva benefic ptr. aceasta comunitate, multumesc si celor care poate au ras cand vedeau un fraier care se zbate sa faca ceva. trebuie sa ne organizam cumva, ptr.ca pe viitor daca mai apara astfel de evenimente este pacat sa le dam cu piciorul cum am facut acum.
oricum, am ramas in relatii deosebit de bune cu firma care organizeaza aceasta serie de spectacole, si am promisiunea ca pe viitor se va mai apela la serviciile noastre - sper doar ca atunci o sa si fim in stare sa le oferim ceva!