Program sau player pentru muzica

Dj nunta , dj botez, dj cununie, dj petreceri private

Sunt DJ NBC. Ce scule folosesc ca player ?

Player
9
11%
Laptop/Desktop si Winamp
27
33%
Laptop/Desktop si Player Dedicat *virtual dj, etc
35
43%
Laptop/Desktop/Playere
11
13%

Voturi totale : 82

Mesajde lush » Lun Sep 07, 2009 1:46 pm

Andi eu zic ca invitatii nus care se uita la firma si model dar mirii cu siguranta se uita si te intreaba cate ceva despere scule.
lush
DJ Fondator

Mesajde demential » Lun Sep 07, 2009 1:51 pm

da, mereu i-am dat dreptate lui lush.
sunt intr-adevar si clienti pentru care conteaza FIRMA. daca nu scrie dynacord, pioneer, bla bla nu e bun.
demential
Administrator

Mesajde calvinel » Lun Sep 07, 2009 2:03 pm

AndiBAD scrie:Acum de exemplu CDJ MK 3 Pioneer au si slot pt card sau usb.Dar cat stai sa cauti :)

Eu merg pe notebook apoi cine vrea sa se complice nu are decat , bravo lui.

Cum se spunea mai sus , pe nimeni nu intereseaza cu ce mergi important e ca sa fie multumiti.
calvinel
Membru activ

Mesajde AndiBAD » Lun Sep 07, 2009 2:05 pm

Cel de la botezul de acum avea dinacord+ev si m-o inebunit ce bune sunt mai ales ca imi zicea ca se aud cristalin :lol: (vorba lautarilor)si erau si parinti copilului acolo m-am simitit penibil :oops:
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!
AndiBAD
Super Membru

Mesajde calvinel » Lun Sep 07, 2009 2:06 pm

demential scrie:da, mereu i-am dat dreptate lui lush.
sunt intr-adevar si clienti pentru care conteaza FIRMA. daca nu scrie dynacord, pioneer, bla bla nu e bun.

Inca nu am patit , deobicei eu le propun o proba de sunet ca sa nu avem discutii mai tarziu insa pot sa ai si dynacord daca nu stii ce sa faci cu el.

Pana la urma ce e important ? :)
calvinel
Membru activ

Mesajde lush » Lun Sep 07, 2009 2:17 pm

Deacord dar conteaza si prima impresie.Daca stai bine sa te gandesti toata lumea are acasa un calculator si o combina,nu inseamna ca poate sa faca si sonorizari la nunti nu?
lush
DJ Fondator

Mesajde prologic » Lun Sep 07, 2009 6:03 pm

Are dreptate si Lush ca prima impresie conteaza , am patit sa pierd o nunta doar din cauza ca mirii veneau cu o opinie deja formata de unii binevoitori cum ca orice poate veni cu calculatorul de acasa sa puna muzica si daca nu ai pupitru pioneer nu esti profi bla , bla, ca asa au vazut ei la nu stiu ce dj. Oricum am observat in ultimul timp o preocupare mai mare a mirilor in ceea ce priveste echipamentul , raman cateodata surprins de intrebari. :D
prologic
Membru activ

Mesajde demential » Lun Sep 07, 2009 6:16 pm

mdap, important e sa pastrezi o cale de mijloc in tot si toate :D
demential
Administrator

Mesajde Proaudiostore » Lun Sep 07, 2009 9:30 pm

Un pic off topic dar trebuie sa spun.Incercati si MixMeister sa vedeti cum este.mie mi se pare super tare programul.
Izolatie fonica si tratament acustic
http://www.proaudiostore.ro
0767273950
Proaudiostore
Shop Owner

Mesajde lush » Mar Sep 08, 2009 8:40 am

Am testat toate softurile posibile si mixmeister,pentru mine the best este Traktor.Mixmeister este de facut mixuri acasa pe care le poti folosi la sonorizari.Multe avantaje la traktor ca exemplu le scaneaza si le duce toate la acelasi volum.
lush
DJ Fondator

Mesajde iulian » Mar Sep 08, 2009 9:03 am

scaneaza si aduce la acelasi volum si atomixu' sau virtual dj daca umbli putin la proprietati ! :)
Caracterul unui om poate fi judecat după gusturile sale muzicale. (platon)
iulian
DJ Fondator

Mesajde lush » Mar Sep 08, 2009 9:35 am

Corect dar..scaneaza de fiecare data piesa care o pui in player,pe cand traktorul le tine minte.La virtual le scaneaza de fiecare data cand le urci in player.Eu personal am zis ca am incercat toate softurile posibile si cel mai bun e Traktor ul.
lush
DJ Fondator

Mesajde demential » Mar Sep 08, 2009 12:16 pm

sincer sa fiu am "vazut" si eu niste softuletse ... virtual dj, pc dj , chestii de genul asta. si asta acum 3-5 ani. si era funny asa, ca o jucarie, asa mi se parea atunci. variante demo oricum.
si nu m-au atras, nu mi-au placut deloc.
am ramas pe winamp si asa o sa raman :) nu cred ca mi-ar ridica valoarea enorm de mult :)
demential
Administrator

Mesajde lush » Mar Sep 08, 2009 3:17 pm

In prima faza sunt legat de soft deoarece folosesc controllerul insa si inainte de al folosi ma jucam cu mouseul tot cu traktorul,m am obisnuit cu el si mi plac functiile si sincronizarile care le face.Sunt si alte softuri ca ex virtual dj care mi a venit cu RMX ul insa nu ma face fericit ca Traktorul.
http://dj-software-review.toptenreviews.com/
lush
DJ Fondator

Punator de muzica la nunti.

Mesajde marescosmin » Joi Sep 10, 2009 2:46 pm

Salutare tuturor!
Sa facem cunostinta:ma numesc Mares Cosmin,sunt din Ploiesti si ma ocup de sonorizari in timpul liber din anul 1999.Atunci am avut prima nunta pe cont propriu si a fost un succes 100%.Eu nu mi-am inceput activitatea in "umbra" cuiva,cand am iesit la "rampa",am iesit direct fara probleme.Echipamentele de sunet ce le aveam la acea vreme erau: 2 CD-Playere DENON DCD-695 ca acestea http://ebolt.gersey.hu/kepek/nagy_kepek ... CF6378.JPG
Amplificatoarele erau 2 statii REGENT (Fosta VERMONA),nemtesti 100% si boxe REGENT de 200W fiecare cu 3 cai,difuzoare RFT.Mixerul era un GEMINI de discoteca cu 4 cai,3 pt surse si una de microfon.Ca microfon,era un SHURE SM-58.Echipamentul acesta il detin si astazi in perfecta stare de functionare.
Am mers in formula asta pana in 2007 cand am trecut 100% pe echipament Peavey,mixer si puteri active de 500W.Nu intru in detalii ce tip de Peavey,prestigiul firmei este cunoscut si eu nu tin seama de ce spun altii ca ar fi mai bun cutare sau cutare producator.Experienta de 15 ani in domeniul studiourilor de inregistrari si radioului,mie personal imi spune altceva.
Da,sunt "punator de muzica" la nunti si imi place foarte mult :D
Ca player de muzica folosesc in acest moment un laptop DELL (nu as lucra in viata mea cu alta firma!) tip INSPIRON 1520 cu HDD de 320 GB,memorie 3Giga,procesor dual-core la 2Ghz.Am 2 astfel de laptop-uri,la mine merg numai cu unul singur,este suficient si nu am nevoie de back-up,este extrem de stabil si fiabil.
Ca player de muzica folosesc "Sfantul" WINAMP,este cel mai bun player al tuturor timpurilor!Nu exagerez cand sustin acest lucru,am testat si am acasa cu licenta,BPM studio - o M A R E porcarie din toate punctele de vedere,Traktor si alte asemenea "balarii"! Singurul mai de Doamne ajuta,mi s-a parut totusi Traktor-ul!
Raman asadar la Winamp,la nunta nu sta mirele sau nasul sa-ti ia la numarat BPM-urile!
Ca muzica,sunt meloman,am acasa multa,extrem de multa muzica,circa 450.000 (patru sute cincizeci de mii) de cantece,melodii din toate timpurile din anii '50 pana in zilele noastre la ultima muzica aparuta.Asta numai in format electronic MP3.In CD-uri audio,am aproape 1000 de CD-uri in raft,multe originale.
La nunta eu nu concep sa merg fara 260 GB de muzica la mine,compilatii,albume,hituri rare,obiceiuri si ce nu isi inchipuie invitatul ca poate asculta! Tocmai asta este secretul unei nunti de vis
:wink:
Ideea este sa nu fiu mult OFF-Topic,in concluzie,da,sunt fan Winamp,este extrem de usor de folosit,practic si foarte fiabil.
Cu alte discutii voi intra pe alta sectiune a acestui forum.
Respect si sustin munca si prestigiul tuturor DJ-ilor de muzica NBC.Nu este usor si aduce multa satisfactie o treaba bine facuta in care se pune mult suflet!
Cu respect,Cosmin Mares!
P.S. - Da,sunt "punator de muzica" la nunti si alte evenimente,imi place foarte mult acest lucru!
Sunetul face muzica!
Muzica BUNA,s-a compus.Ce se asculta acum,sunt "experimente" nereusite,vezi muzica ultimilor ani.BUN,este cuprins intre anii '50-'60-'70-'80-'90 si pana prin 2006 aproximativ.
marescosmin
Super Membru

Mesajde demential » Joi Sep 10, 2009 3:07 pm

salut si bine ai venit printre noi marescosmin !
te invit sa citesti fiecare topic al acestui forum si sa intervii acolo unde crezi ca ai ceva de spus :) sper sa ne inveti cat mai multe si sa furi si de la noi informatii utile !
demential
Administrator

Mesajde AndiBAD » Joi Sep 10, 2009 3:07 pm

Salutare! Bine ai venit pintre noi!
Ai ceva experienta si iti multumesc ca o impartasesti si pe acest forum!
Bafta la cat mai multe evenimente(sa nu uiti sa le postezi la Get set!Action!)
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!
AndiBAD
Super Membru

Mesajde lush » Joi Sep 10, 2009 3:16 pm

"""La nunta eu nu concep sa merg fara 260 GB de muzica la mine,compilatii,albume,hituri rare,obiceiuri si ce nu isi inchipuie invitatul ca poate asculta! Tocmai asta este secretul unei nunti de vis"""
Eu te contrazic domnule si ti spun de ce.Sau mai bine Bun venit printre noi!!Deci te contrazic pentru ca la o nunta nu folosesti mai mult de 4 G muzica,deci navighezi 4G nu i pui,daca esti bun si simti lumea nu tre sa mergi cu 2 tone de muzica care pun pariu ca 75 % suna prost sa nu zic 85%.Banuiesc ca te gandesti ca:daca vine cineva si mi cere piesa cutare eu sa o am,eu nu cred ca daca i tii in priza cum trebuie mai vine careva sa ti zica sa pui altceva.Sincer eu folosesc si nu numai eu aceeasi muzica la nunti diferenta fiind cateva piese noi adaugate sau ordinea in care le pun.Nu sunt rautacios dar si eu dau discoteca de la 17 ani si am 35 acum si in acest timp am fost si la nunti dupa 2002 incoace.Tu ai fost avansat cu cd urile dar eu puneam de pe magnetofon,caseta,cd si incoace pc.Secretul unei nunti de vis este cum pui muzica la o nunta nu cata muzica ai in laptop.Fara suparare-parerea mea.Te am luat din serva dar asta e,deci fara suparare zic asta fiindca la un moment data spunea careva ca forumul este numai de laudarosi.Asa si in privinta playerului depinde ce mai ai pe langa pc,nu poti controla Winampul cu Dj COnsole RMX. Tre sa mai fie si un zbir printre noi!!
lush
DJ Fondator

Mesajde demential » Joi Sep 10, 2009 3:26 pm

lush cred ca marescosmin se referea strict la faptul ca e dotat si ca are muzica multa si se simte bazat pe BAZA de date.
si eu ma "laud" ca am 23.000 mp3-uri, avantaju meu e ca dintre ele stiu sa aranjez vreo 200-1000 astfel incat sa se simta orice public bine :)
dar nu poti merge NUMAI cu 1000 melodii, bazandu-te pe faptul ca "mai mult de 200 nu pun" :)
si nu cred ca se lauda ... nu suntem clienti, pur si simplu ne explica "din dotarele" :)
demential
Administrator

Mesajde lush » Joi Sep 10, 2009 3:28 pm

Eu la prima citire asa am crezut dar..na poate m am inselat.Scz atunci.
lush
DJ Fondator

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Dj nunta , dj botez , dj cununie