Salutare tuturor!
Sa facem cunostinta:ma numesc Mares Cosmin,sunt din Ploiesti si ma ocup de sonorizari in timpul liber din anul 1999.Atunci am avut prima nunta pe cont propriu si a fost un succes 100%.Eu nu mi-am inceput activitatea in "umbra" cuiva,cand am iesit la "rampa",am iesit direct fara probleme.Echipamentele de sunet ce le aveam la acea vreme erau: 2 CD-Playere DENON DCD-695 ca acestea
http://ebolt.gersey.hu/kepek/nagy_kepek ... CF6378.JPG
Amplificatoarele erau 2 statii REGENT (Fosta VERMONA),nemtesti 100% si boxe REGENT de 200W fiecare cu 3 cai,difuzoare RFT.Mixerul era un GEMINI de discoteca cu 4 cai,3 pt surse si una de microfon.Ca microfon,era un SHURE SM-58.Echipamentul acesta il detin si astazi in perfecta stare de functionare.
Am mers in formula asta pana in 2007 cand am trecut 100% pe echipament Peavey,mixer si puteri active de 500W.Nu intru in detalii ce tip de Peavey,prestigiul firmei este cunoscut si eu nu tin seama de ce spun altii ca ar fi mai bun cutare sau cutare producator.Experienta de 15 ani in domeniul studiourilor de inregistrari si radioului,mie personal imi spune altceva.
Da,sunt "punator de muzica" la nunti si imi place foarte mult
Ca player de muzica folosesc in acest moment un laptop DELL (nu as lucra in viata mea cu alta firma!) tip INSPIRON 1520 cu HDD de 320 GB,memorie 3Giga,procesor dual-core la 2Ghz.Am 2 astfel de laptop-uri,la mine merg numai cu unul singur,este suficient si nu am nevoie de back-up,este extrem de stabil si fiabil.
Ca player de muzica folosesc "Sfantul" WINAMP,este cel mai bun player al tuturor timpurilor!Nu exagerez cand sustin acest lucru,am testat si am acasa cu licenta,BPM studio - o M A R E porcarie din toate punctele de vedere,Traktor si alte asemenea "balarii"! Singurul mai de Doamne ajuta,mi s-a parut totusi Traktor-ul!
Raman asadar la Winamp,la nunta nu sta mirele sau nasul sa-ti ia la numarat BPM-urile!
Ca muzica,sunt meloman,am acasa multa,extrem de multa muzica,circa 450.000 (patru sute cincizeci de mii) de cantece,melodii din toate timpurile din anii '50 pana in zilele noastre la ultima muzica aparuta.Asta numai in format electronic MP3.In CD-uri audio,am aproape 1000 de CD-uri in raft,multe originale.
La nunta eu nu concep sa merg fara 260 GB de muzica la mine,compilatii,albume,hituri rare,obiceiuri si ce nu isi inchipuie invitatul ca poate asculta! Tocmai asta este secretul unei nunti de vis
Ideea este sa nu fiu mult OFF-Topic,in concluzie,da,sunt fan Winamp,este extrem de usor de folosit,practic si foarte fiabil.
Cu alte discutii voi intra pe alta sectiune a acestui forum.
Respect si sustin munca si prestigiul tuturor DJ-ilor de muzica NBC.Nu este usor si aduce multa satisfactie o treaba bine facuta in care se pune mult suflet!
Cu respect,Cosmin Mares!
P.S. - Da,sunt "punator de muzica" la nunti si alte evenimente,imi place foarte mult acest lucru!