lush scrie:Exact asa si trebuie si cred ca asta facem toti.Intradevar ii scoti greu si nu prea vrei sa i pierzi din mana.Au timp si de mancat sarmale.

lush scrie:Dubioasa chesti intradevar.Cred ca e bine sa i lasam sa danseze pentru ca omul vine sa petreaca si apoi stii cum e las sa danseze 50 si sa stea 20.La urma zice lumea"mai ce bun a fost ala de ne a tinut toata noaptea pe ring".

lush scrie:Raman la parerea ca totusi la noi este mai greu ca la formatie,implicarea si stresul este mai mare.Daca aude un lautar o sa ma ia la bataie dar eu personal asa cred,ei zic ca ce i asa de greu dai un clik si canta muzica sau faci un playlist si merge treaba dar adevarul numai noi il stim.

lush scrie:Raman la parerea ca totusi la noi este mai greu ca la formatie,implicarea si stresul este mai mare.Daca aude un lautar o sa ma ia la bataie dar eu personal asa cred,ei zic ca ce i asa de greu dai un clik si canta muzica sau faci un playlist si merge treaba dar adevarul numai noi il stim.
demential scrie:daca studiem din punct de vedere al atmosferei, intr-adevar la ei e mai usor ca la noi.

demential scrie:am prieten care ma insoteste mai nou ca sa invete. si a stat cu mine la un eveniment toata noaptea, ne-a ajutat super mult (si ii multumesc, poate citeste si el postul acesta) si si-a notat. era foarte entuziasmat, ii placea, a zis ca mai vine si ca se apuca serios de treaba.
DAR ieri l-am sunat sa se duca MAINE la un botez. s-a speriat si a zis ca nu se simte in stare, habar n-are ce sa facasi l=am inteles. oricum il apreciez pentru faptul ca vrea sa invete sa faca treaba asta

The_Mack scrie:demential scrie:am prieten care ma insoteste mai nou ca sa invete. si a stat cu mine la un eveniment toata noaptea, ne-a ajutat super mult (si ii multumesc, poate citeste si el postul acesta) si si-a notat. era foarte entuziasmat, ii placea, a zis ca mai vine si ca se apuca serios de treaba.
DAR ieri l-am sunat sa se duca MAINE la un botez. s-a speriat si a zis ca nu se simte in stare, habar n-are ce sa facasi l=am inteles. oricum il apreciez pentru faptul ca vrea sa invete sa faca treaba asta
bro' eu il inteleg perfect. nu mi-e rusine sa recunosc ca nu exista nunta la care sa nu am inima cat un purice de emotie (pana ii dau drumul sa zic asa). este normal sa fie asa - ne asumam o mare responsabilitate cand acceptam sa facem lucrul asta. dar mai ales el, saracul, cred ca a picat tavanul pe el cand i-ai pus ca se duce singur la botez
Înapoi la Dj nunta , dj botez , dj cununie
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori