Program sau player pentru muzica

Dj nunta , dj botez, dj cununie, dj petreceri private

Sunt DJ NBC. Ce scule folosesc ca player ?

Player
9
11%
Laptop/Desktop si Winamp
27
33%
Laptop/Desktop si Player Dedicat *virtual dj, etc
35
43%
Laptop/Desktop/Playere
11
13%

Voturi totale : 82

Mesajde lush » Joi Sep 03, 2009 11:09 am

Ai si tu dreptate.In general cred ca se procedeaza asa,cel putin noi facem cam asa:iese lumea la dans cat si cum poate dupa care vine friptura,atunci foarte frumos se invita lumea sa manince,daca lumea nu vrea si vezi ca ai lume pe ring care danseaza zic o proportie de 50% nu cred ca i frumos sa i trimiti la masa.Bine si normal ar fi ca toata lumea cand e de dansat sa danseze si cand e de mancat sa manince dar na e mai greu.In principiu ii poti trimite foarte usor la masa si foarte usor ii poti aduce pe ring,insa depinde de lumea care vine la petrecere.
lush
DJ Fondator

Mesajde calvinel » Joi Sep 03, 2009 11:16 am

lush scrie:Exact asa si trebuie si cred ca asta facem toti.Intradevar ii scoti greu si nu prea vrei sa i pierzi din mana.Au timp si de mancat sarmale.

Sorry de offtopic dar trebuia sa completez.

Intr-adevar se urnesc greu si se opresc greu .Daca ti-a plecat o pereche de pe ring maxim doua pleaca aproape toti indiferent de stilul muzical pentru ca din pacate pe noi oamenii inca ne mai incearca spirtul de "turma", din acest motiv trebuie bagati in seama toti invitatii cu cea mai mare atentie deoarece oricare dintre ei pot fi conducatorii (cu sau fara voia lor) daca intelegeti ce vreau sa zic.
Ultima oară modificat de calvinel pe Joi Sep 03, 2009 11:17 am, modificat 1 dată în total.
calvinel
Membru activ

Mesajde demential » Joi Sep 03, 2009 11:16 am

super lush.
ai dreptate, sunt cazuri "standard" si cazul speciale.
si mie mi s-a cerut de vreo 2 ori in sute de evenimente sa las muzica de dans si pe un fel de mancare ... deci difera. dar in general toti avem dreptate :)
demential
Administrator

Mesajde AndiBAD » Joi Sep 03, 2009 11:29 am

Ce mii se pare mie corect din cea ce am citit:I scoti la dans cu mari eforturi ;dupa ce i-ai scos ,vine mancarea....ce sa faci?? Ii intrebi mancati ori dansati :roll: :lol: Naspa nu?
Si bun se duc unii la masa fiind si obositi (de obicei cei invarsta) dar mai raman cum zicea si demential 30 tineri sau cei care au ''un grad mai mare'' in alcoolemie si se rup pe ring.Ce sa le faci?LE bagi muzica de masa?Continui cu dance?
Mie unu mi se pare penibila situatia!!
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!
AndiBAD
Super Membru

Mesajde lush » Joi Sep 03, 2009 12:20 pm

Dubioasa chesti intradevar.Cred ca e bine sa i lasam sa danseze pentru ca omul vine sa petreaca si apoi stii cum e las sa danseze 50 si sa stea 20.La urma zice lumea"mai ce bun a fost ala de ne a tinut toata noaptea pe ring".
lush
DJ Fondator

Mesajde AndiBAD » Joi Sep 03, 2009 12:35 pm

Good point!!
AndiBAD
Super Membru

Mesajde calvinel » Joi Sep 03, 2009 12:35 pm

lush scrie:Dubioasa chesti intradevar.Cred ca e bine sa i lasam sa danseze pentru ca omul vine sa petreaca si apoi stii cum e las sa danseze 50 si sa stea 20.La urma zice lumea"mai ce bun a fost ala de ne a tinut toata noaptea pe ring".

Pana la urma asta este scopul nostru nu sa ii punem la ingrasat :)
calvinel
Membru activ

Mesajde lush » Joi Sep 03, 2009 12:48 pm

Exact,lasa i sa si rupa pantofii pe ringul de dans si mancare mai putina ca dauneaza grav sanatatii. :D
lush
DJ Fondator

Mesajde demential » Joi Sep 03, 2009 12:49 pm

" nu il mai chemam pe ala ... in loc sa puna si el muzica linistita, punea muzica tare de dans cand se pusesera sarmalele pe masa, nu mi-a priit mancarea deloc ... inghiteam cu noduri .... un idiot".
ideea e ca nu ii poti multumi pe toti, si atunci ramane de vazut la fatsa locului cum merg treburile.
demential
Administrator

Mesajde lush » Joi Sep 03, 2009 12:53 pm

Niciodata nu sa fie o petrecere fara astfel de oameni dar daca 100 ii ai in mana la dans si 5 stau aiurea sa barfeasca deja nu mai conteaza.Deci nu exista petrecere fara astfel de "specii" care sa spuna ca muzica a fost prea tare,ca nu a pus muzica buna,ca....dar las ca astia sunt putini,cantitate neglijabila.
lush
DJ Fondator

Mesajde AndiBAD » Joi Sep 03, 2009 12:55 pm

Corect la fata locului vezi treaba...noi aici vorbim teoretic dar practic...vedem acolo :D
AndiBAD
Super Membru

Mesajde lush » Joi Sep 03, 2009 8:26 pm

Raman la parerea ca totusi la noi este mai greu ca la formatie,implicarea si stresul este mai mare.Daca aude un lautar o sa ma ia la bataie dar eu personal asa cred,ei zic ca ce i asa de greu dai un clik si canta muzica sau faci un playlist si merge treaba dar adevarul numai noi il stim.
lush
DJ Fondator

Mesajde Adrian Jidveian » Joi Sep 03, 2009 9:07 pm

lush scrie:Raman la parerea ca totusi la noi este mai greu ca la formatie,implicarea si stresul este mai mare.Daca aude un lautar o sa ma ia la bataie dar eu personal asa cred,ei zic ca ce i asa de greu dai un clik si canta muzica sau faci un playlist si merge treaba dar adevarul numai noi il stim.

Las ca stiu ca am fost la nunti(ca si invitat) unde era cate un ficior desta ce avea si el calculator si ceva boxe si care dupa aperitiv incepe sa puna manele,sau care pune aceeasi manea de 10 ori(ptr ca vede ca la lume i place prima data) sau care intr-un cuvant nu stie de ce se afla in fata calculatorului in momentu' ala.Si acum imi aduc aminte de nunta aia :)) cand l-am vazut pe vornic ca isi pune mainile in cap cand aude ce muzica punea responsabilu' cu "galagia" ptr nunta :)))
Adrian Jidveian
DJ Fondator

Mesajde The_Mack » Vin Sep 04, 2009 12:10 pm

lush scrie:Raman la parerea ca totusi la noi este mai greu ca la formatie,implicarea si stresul este mai mare.Daca aude un lautar o sa ma ia la bataie dar eu personal asa cred,ei zic ca ce i asa de greu dai un clik si canta muzica sau faci un playlist si merge treaba dar adevarul numai noi il stim.

aici sunt perfect de acord cu tine bro'. sunt 2 mentalitati diferite cand vb despre implicarea unui dj si a unei formatii. formatia poate sa cante aproape orice (in limita bunului simt) ca lumea danseaza - ei reusesc sa faca o alta atmosfera sa comunice altfel cu oamenii, plus ca la formatie lumea nu-si permite sa nu danseze datorita faptului ca formatia ia multe pauze, marea lor majoritate au un repertoriu "limitat" sau restrans (este si normal, nu ii poti cere unui solist sa poata canta si sa stie absolut toate piuesele), sunt multe momente "moarte" sa le spunem asa, pe cand de la noi au pretentia ca se aude muzica oricand si ca esti disponibil sa bagi nush ce piesa oricand vrea el. de aici si aceasta mare diferenta, parerea mea.
The_Mack
VIP

Mesajde demential » Vin Sep 04, 2009 12:47 pm

daca studiem din punct de vedere al atmosferei, intr-adevar la ei e mai usor ca la noi.
demential
Administrator

Mesajde calvinel » Vin Sep 04, 2009 2:03 pm

demential scrie:daca studiem din punct de vedere al atmosferei, intr-adevar la ei e mai usor ca la noi.

Mda ....ei in principiu au un program prestabilit care il folosesc la toate nuntile schimban foarte putin , in schimb noi tot timpul trebuie sa ne adaptam (doar avem muzica pe pc-u deci este de unde alege) .
Pe urma o scurta povestioara ...la nunta mea am lasat la un amic sa se ocupe de muzica eu pregatind-o si chiar si asa a trebuit sa stau destul de mult prin zona pentru ca le amesteca , nu era pe ritm , punea aiurea , etc.
Eu deobicei cand incepe chefu am 2 piese in winamp dupa care in functie de cum se misca lumea tot adaug prin windows search cunoscand nenumarate melodii si ritmul lor.
Ideea este ca degeaba ai 20000000 de piese daca habar nu ai nimic despre ele poti sa te plimbi. Noi tot timpul trebuie sa asimilam cat mai multe piese ,tot ce apare nou , precum si sa stim ca , ca si calitate sunt ok .Nu poti sa te intrebi acolo la laptop in timp ce merge o melodie ca oare cum suna piesa asta de la akcent sa zicem (tu trebuie sa o ai in minte si trebuie sa stii ca se potriveste ritmului).
Acuma la cine e mai usor la cine mai greu sa decida altii , eu atata stiu ca nu e chiar asa usor la noi cum zic unii altii ca noi numai click facem si suntem pentiumdj etc.
calvinel
Membru activ

Mesajde demential » Vin Sep 04, 2009 2:16 pm

imi place cand vad posturi bogate, useri noi care au un cuvant de spus si se vede ca prin 50 de cuvinte legate stiu despre ce e vorba.
intr-adevar, tre sa avem mereu muzica "noua", chiar daca nu o punem. industria muzicala este in continua crestere, si cine stie cum vine invitatul X si cere ultima piesa a lui Y.
si daca o avem o putem lega imediat intr-un fel sau altu, si invitatul ori da o shpaga ori ne recomanda si altora ("dj-ul ala avea ultima piesa ...")
am prieten care ma insoteste mai nou ca sa invete. si a stat cu mine la un eveniment toata noaptea, ne-a ajutat super mult (si ii multumesc, poate citeste si el postul acesta) si si-a notat. era foarte entuziasmat, ii placea, a zis ca mai vine si ca se apuca serios de treaba.
DAR ieri l-am sunat sa se duca MAINE la un botez. s-a speriat si a zis ca nu se simte in stare, habar n-are ce sa faca :D si l=am inteles. oricum il apreciez pentru faptul ca vrea sa invete sa faca treaba asta :)
si eu la fel, desi am purtat discutia inainte cu mirii, vad si la fata locului ce prefera marea majoritate. daca nu se doresc populare rapide, evident ca nu mai bag decat daca imi cere cineva in mod specific ... ma rog, asta e un simt pe care il capeti odata cu experienta ... nu se poate invata un incepator cum sa "simta" sala :)
demential
Administrator

Mesajde The_Mack » Vin Sep 04, 2009 2:31 pm

demential scrie:am prieten care ma insoteste mai nou ca sa invete. si a stat cu mine la un eveniment toata noaptea, ne-a ajutat super mult (si ii multumesc, poate citeste si el postul acesta) si si-a notat. era foarte entuziasmat, ii placea, a zis ca mai vine si ca se apuca serios de treaba.
DAR ieri l-am sunat sa se duca MAINE la un botez. s-a speriat si a zis ca nu se simte in stare, habar n-are ce sa faca :D si l=am inteles. oricum il apreciez pentru faptul ca vrea sa invete sa faca treaba asta :)

bro' eu il inteleg perfect. nu mi-e rusine sa recunosc ca nu exista nunta la care sa nu am inima cat un purice de emotie (pana ii dau drumul sa zic asa). este normal sa fie asa - ne asumam o mare responsabilitate cand acceptam sa facem lucrul asta. dar mai ales el, saracul, cred ca a picat tavanul pe el cand i-ai pus ca se duce singur la botez :P
The_Mack
VIP

Mesajde demential » Vin Sep 04, 2009 2:40 pm

si eu l-am inteles, nu sunt nebun.
eram disperat,l-as fi trimis chiar si pe el :D dar am reusit pana la urma.
ideea e ca incercam sa demonstrez ca chiar daca pare usor, pus in fata laptopului/playerelor oricine ramane blocat si nu mai e asa "viteaz" :))
va rog sa votati in chestionar, doar ce am pus un chestionar sus !
demential
Administrator

Mesajde calvinel » Vin Sep 04, 2009 2:42 pm

The_Mack scrie:
demential scrie:am prieten care ma insoteste mai nou ca sa invete. si a stat cu mine la un eveniment toata noaptea, ne-a ajutat super mult (si ii multumesc, poate citeste si el postul acesta) si si-a notat. era foarte entuziasmat, ii placea, a zis ca mai vine si ca se apuca serios de treaba.

bro' eu il inteleg perfect. nu mi-e rusine sa recunosc ca nu exista nunta la care sa nu am inima cat un purice de emotie (pana ii dau drumul sa zic asa). este normal sa fie asa - ne asumam o mare responsabilitate cand acceptam sa facem lucrul asta. dar mai ales el, saracul, cred ca a picat tavanul pe el cand i-ai pus ca se duce singur la botez :P

CORECT:
Daca iti pasa catusi de putin atunci esti super emotionat.

pana la urma urmei toata reusita acelei nunti depinde depinde in mare parte de tine.

Cate transpiratii nu te trec cand vezi ca bulesti o piesa (pur si simplu nu ai avut inspiratie) si cum iti creste inima cand ii readuci pe ring si nu mai pleaca. Aici e senzatia tare (la toate celelalte operatiuni lucreaza echipe ) iar la muzica doar tu.RESPONSABILITATE f mare pe care putini o vad.
calvinel
Membru activ

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Dj nunta , dj botez , dj cununie