Program sau player pentru muzica

Dj nunta , dj botez, dj cununie, dj petreceri private

Sunt DJ NBC. Ce scule folosesc ca player ?

Player
9
11%
Laptop/Desktop si Winamp
27
33%
Laptop/Desktop si Player Dedicat *virtual dj, etc
35
43%
Laptop/Desktop/Playere
11
13%

Voturi totale : 82

Re: Program sau player pentru muzica

UNREAD_POSTde demential » Vin Iun 04, 2010 9:44 pm

"toti dintre noi is capabili sa mixeze macar in bataie si sa potriveasca decent trecerile intre 2 piese doar din soft." > recunosc ca EU nici macar atat nu sunt in stare :) si stii care e partea amuzanta ? ca nici nu ma intereseaza cum se face sau ce inseamna :)
winampu le face "crossfade" singur, setat de mine. one setting forever :)
si din nou, care spune ca sunt "un idiot, un superficial, un incuiat, un incepator" il invit sa numere evenimentele :)) (sper sa nu par arogant si inganfat, ca nu sunt. doar realist).
demential
Administrator

UNREAD_POSTde demential » Vin Iun 04, 2010 9:46 pm

( ma astept la o replica de la cineva plictisit asa care s-a saturat de mine : "...mda ... multe si proaste ..." )
demential
Administrator

UNREAD_POSTde Nicks » Sâm Iun 05, 2010 2:03 am

The_Mack scrie:eu tot nu inteleg o treaba. la ce iti trebe consola ptr. vdj sau traktor, atat timp cat softul simplu face super treaba folosit pe PC/laptop de unul singur? doar ptr. placa de sunet in plus? ptr. senzatia de player?

Ma bag si eu ca musca in lapte dupa o lunga absenta de pe forum insa as vrea sa te contrazic. Eu anul trecut pana prin vara ma jucam pe Virtuaj Dj cu mouse-ul pe ecran. In iulie mi-am cumparat o consola Numark Omni control si am trecut pe Traktor. Nu exista termene de comparatie.
Eu unul cel putin nu mai concep sa stau la o nunta jos pe scaun si calculatoru in fata , sincer m-as simti ca un contabil. Nu as vrea sa fac pe desteptu pentru ca de la un monitor greu cat dulapu si doua boxe am inceput si eu , insa cu timpul toti cei care suntem in breasla am progresat.
Sincer sa cer la niste miri 400 euro...si sa stau cu fundul azvarlit in scaun ...toata nunta ...parca ma face sa ma simt ca nu merit suma respectiva.
De cand am trecut pe consola toata nunta s-au evenimentul respectiv il stau in picioare , imi bat beat match-ul din picior , simti muzica , publicul te vade altfel decat ascuns dupa laptop. Din punctul meu de vedere ai cu totul o alta prestanta in fata oamenilor.
Demential eu zic ca nu se compara un winamp cu un mixaj facut pe un player s-au orice soft. Parca e alta placere cand vezi cand iti iasa mixurile , si ii treci pe oameni dintr-un gen de muzica pe altu fara ca ei sa simta asta.

PS: Pentru cei care folosesc Traktorul , in luna iunie este oferta pe site-ul oficial de UPGRADE la jumatatee de pret. Costa 65 euro sa faci trecerea la Traktor Pro. Totul este foarte simplu si cred ca se emrita cu doar 65 euro sa ai licenta pe soft pro asta cu conditia sa fii avut si inainte licenta pe un alt tip de Traktor.

Pace si voie buna !
http://www.sonorizari-sibiu.ro
http:/www.smartchic.ro
Nicks
Membru activ

UNREAD_POSTde demential » Sâm Iun 05, 2010 10:19 am

"Demential eu zic ca nu se compara un winamp cu un mixaj facut pe un player s-au orice soft" ... si eu ce am zis ?
uite ce am zis inaintea ta : "asa ca laptop/playere nu exista comparatie. nici macar intre winampist/DJ nu exista comparatie. poti compara doar ce iese pe boxe (home made sau de varf)."
da, inteleg. simti altfel muzica tu, traiesti altfel, te simti altfel, arati altfel . si ? conteaza cum se simt invitatii :)) si cre ca se simt la fel de bine cu winamp si cu playere :))
demential
Administrator

UNREAD_POSTde Nicks » Sâm Iun 05, 2010 3:44 pm

demential scrie:"Demential eu zic ca nu se compara un winamp cu un mixaj facut pe un player s-au orice soft" ... si eu ce am zis ?
uite ce am zis inaintea ta : "asa ca laptop/playere nu exista comparatie. nici macar intre winampist/DJ nu exista comparatie. poti compara doar ce iese pe boxe (home made sau de varf)."
da, inteleg. simti altfel muzica tu, traiesti altfel, te simti altfel, arati altfel . si ? conteaza cum se simt invitatii :)) si cre ca se simt la fel de bine cu winamp si cu playere :))

Nu vreau sa intram intr-o discutie contradictorie. Tu sustii oarecum ideea cu winamp-ul si incerci sa ne convingi ca lumea se simte la fel. Nu zic ca nu ar fii asa dar muzica curge altfel cand o legi. Eu zic ca e vorba si de imaginea noastra ca prestatori. In fine ma opresc aici pentru ca oricum....nu te lasi :)).

Pace si voie buna !
http://www.sonorizari-sibiu.ro
http:/www.smartchic.ro
Nicks
Membru activ

UNREAD_POSTde demential » Sâm Iun 05, 2010 3:57 pm

exclus ! nu zic ca e mai bine cu winamp ... zic doar ca nu trebuie sa va mai umflati in pene cu playerele voastre, ca NU imaginea face totul. conteaza, nu zic nu, dar extrem de putin. conteaza de scoti pe boxe ;)
demential
Administrator

UNREAD_POSTde lush » Sâm Iun 05, 2010 4:54 pm

Nu am nimic cu nimeni insa NICKS adevar graieste si Demential stie foarte bine parerea mea.In privinta statului in picioare stiti foarte bine ca eu am 2 ani de stat in picioare se vad in toate pozele de la petreceri.Eu zic ca da altcumva cand vezi pe cineva acolo in picioare mereu ocupat fata de unul care face un playlist si el se mai plimba inafara salii.Nu vreau sa supar pe nimeni deoarece asta este si stilul meu de lucru ca a lui NICKS.
http://www.DjIasi.Ro
lush
DJ Fondator

UNREAD_POSTde Sorinus » Sâm Iun 05, 2010 9:05 pm

demential scrie:( ma astept la o replica de la cineva plictisit asa care s-a saturat de mine : "...mda ... multe si proaste ..." )

Tare..tare....imi place ca te tot lauzi cu nr de evenimente.... :twisted: si eu m-as lauda insa nu le postez din anumite motive...oricum Dane tre sa recunosc ca ai intradevar de departe cele mai multe evenimente de pe forum,insa si tu tre sa recunosti ca esti dintr-un oras mare+ca ai in spate o firma care zic eu ca iti da cel putin 30-40% din comenzi.Parerea mea!
Sorinus
Administrator

UNREAD_POSTde demential » Sâm Iun 05, 2010 9:28 pm

ai nimerit relativ procentul, dar pare cam mare.
oras mare ? si concurenta mare ...
cine te retine sa postezi ?
demential
Administrator

UNREAD_POSTde Sorinus » Sâm Iun 05, 2010 9:52 pm

Stii prea bine ce ma retine...am avut odata o discutie pe subiectul asta!Cand o sa fiu in totalitate legal atunci o sa-mi permit sa-mi postez toate evenimentele!

Iar referitor la imagine nu a zis nimeni ca conteaza in totalitate,dar ca si ea conteaza cel putin un 10%...iar daca 10% inseamna pt mine 3-4 evenimente in plus pe an,nu as vrea sa le ratez nici pe alea si da,sunt dispus sa investesc si in imagine!
Sorinus
Administrator

UNREAD_POSTde demential » Sâm Iun 05, 2010 10:06 pm

tu chiar crezi ca ne urmareste cineva ? daca era asa aveau bunul simt pana acum sa intre aici sa ne invete ce si cum sa facem ...
aveau sange in instalatie sa faca asta.
si daca erau sa ne "caute", fii sigur ca ne gaseau pana acum.
in momentul in care UN user o sa fie "contactat" de baietii buni o sa fiu anuntat (sper) primul si va dau de veste ... inchidem site-ul, strangem sculele si fugim in munti. sau in alta tare mai de bun simt.
pana atunci ... astept in continuare sa vina fun baiat bun sa ne invete si pe noi ce tre sa facem sa fim 101% legali, sa nu ne mai lase sa bajbaim prin underground.
L.E. : ca sa nu mai zic ca in filmuletele si in pozele noastre nu existam.
demential
Administrator

UNREAD_POSTde SnakeBiteTWO » Dum Iun 06, 2010 12:39 am

Pai ei nu vor sa te invete, nu asta e menirea lor...
Treaba lor este aceea de zbiri, care vin sa-ti "rupa oasele" daca esti in neregula.
Iar ei cam vor sa fii in neregula.
Parerea mea.
Provoc distractie si conserv amintiri.
----------------------------------------
Follow da bass line.
Imagine
SnakeBiteTWO
DJ Fondator

UNREAD_POSTde The_Mack » Lun Iun 07, 2010 1:55 pm

da snake are perfecta dreptate aici. interesul lor este ca noi sa fim in ilegalitate, ptr.ca atunci ei isi pot face treaba ptr. care is platiti, si anume sa te arda :lol:, nu sa te invete cum sa intri in legalitate.
http://www.soundlightvideo.ro
http://www.slvservices.ro
DJMACK - Your Party Maker!
Mare Roman Maresalul Antonescu!
The_Mack
VIP

Un mic chestionar

UNREAD_POSTde Sorinus » Lun Iun 07, 2010 11:21 pm

.......
Ultima oară modificat de Sorinus pe Lun Iun 07, 2010 11:24 pm, modificat 1 dată în total.
Sorinus
Administrator

Re: Un mic chestionar

UNREAD_POSTde scarface » Lun Iun 07, 2010 11:23 pm

Ar mai trebui inclus Dj-ul cu vinyl + serato sau traktor scratch :D
Iar referitor la cel care zicea sa ii dea laptop-ul la un necunoscator sa puna muzica, eu zic sa iti dea cineva o mapa cu cd-uri si sa te puna in fata la playere sa pui, doar esti dj. 80% nu te-ai descurca. Eu in timpul tranzitiei dintre winamp si controller tin sa iti spun ca nu imi mai gaseam piesele, iar la un eveniment cand am fost cu un prieten care pune doar de pe playere, cand am ramas acolo singur m-au cuprins emotiile si sincer nu gaseam nici o piesa. Nu mai aveam inspiratie. Motivul? Cand pun din winamp navighez prin foldere cand caut o piesa. Pe parcurs mai vad cate una. Acolo in mapa aia cu cd-uri nu mai vedeam nimic :lol:
scarface
Membru activ

Re: Un mic chestionar

UNREAD_POSTde calvinel » Mar Iun 08, 2010 8:01 am

scarface scrie:Ar mai trebui inclus Dj-ul cu vinyl + serato sau traktor scratch :D
Iar referitor la cel care zicea sa ii dea laptop-ul la un necunoscator sa puna muzica, eu zic sa iti dea cineva o mapa cu cd-uri si sa te puna in fata la playere sa pui, doar esti dj. 80% nu te-ai descurca. Eu in timpul tranzitiei dintre winamp si controller tin sa iti spun ca nu imi mai gaseam piesele, iar la un eveniment cand am fost cu un prieten care pune doar de pe playere, cand am ramas acolo singur m-au cuprins emotiile si sincer nu gaseam nici o piesa. Nu mai aveam inspiratie. Motivul? Cand pun din winamp navighez prin foldere cand caut o piesa. Pe parcurs mai vad cate una. Acolo in mapa aia cu cd-uri nu mai vedeam nimic :lol:

da asa este , "ai dreptate" , daca ai player esti cel mai tare , noi astia cu winamp suntem amatori... (nu are rost sa intru in polemici).
Bafta maxima
P.S. Sunt unii care au facut discoteca pe vremea cand aveai 3 deck-uri , un mixer si 100 de casete audio...trebuia sa gasesti caseta intr-o secunda , trebuia sa o derulezi ,etc daca nu stiai ce e acolo erai fix pix.........In fine....noi sa fim sanatosi
calvinel
Membru activ

UNREAD_POSTde scarface » Mar Iun 08, 2010 6:45 pm

Am prins si vremurile alea, dar nu vreau sa dezbatem subiectul.
Si eu am pus din winamp si cred ca am motive intemeiate sa sustin mix-ul, fie ca e pe playere, fie ca e dintr-un soft+controller. E o parere pur personala si nu zic ca esti un amator, dar facand doar genul asta de evenimente si neavand niste studii, sau o cariera in asa ceva poti sa te consideri amator. Si eu ma consider, desi fac si alte genuri de evenimente. Succes!

LE: Cei care zic ca nu merge mix-ul la o nunta, ascultati mix-ul postat de Snake in sectiunea potrivita. Asa ceva nu faci din winamp. Ca nu e muzica de dans, e altceva, dar acelasi lucru poti sa il faci si cu muzica mai dansabila :roll:
Ultima oară modificat de scarface pe Mar Iun 08, 2010 6:49 pm, modificat 1 dată în total.
scarface
Membru activ

UNREAD_POSTde demential » Mar Iun 08, 2010 6:48 pm

inseamna ca am dreptate : sunt amator ;))
si oare ar trebui sa ne schimbam numele in www.punatordemuzicafotovideo.ro ?
demential
Administrator

UNREAD_POSTde scarface » Mar Iun 08, 2010 6:52 pm

Acum sincer, cati dintre voi se considera adevarati profesionisti in domeniul audio? Daca va considerati va rog sa sustineti de ce si sa ziceti cate concerte live cu o trupa macar ati sonorizat? Nu ma refer la lautari.
scarface
Membru activ

UNREAD_POSTde demential » Mar Iun 08, 2010 6:54 pm

aolo hoooooo ca daca e sa o luam atat de in amanunt ... sunt chestii diferite. una e DJ, una e punator de muzica, una e INGINER DE SUNET, alta e OPERATOR SUNET ... poti face topic separat pentru a discuta despre acest subiect.
aici este : "Program sau player pentru muzica"
demential
Administrator

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Dj nunta , dj botez , dj cununie