winampu le face "crossfade" singur, setat de mine. one setting forever
si din nou, care spune ca sunt "un idiot, un superficial, un incuiat, un incepator" il invit sa numere evenimentele

The_Mack scrie:eu tot nu inteleg o treaba. la ce iti trebe consola ptr. vdj sau traktor, atat timp cat softul simplu face super treaba folosit pe PC/laptop de unul singur? doar ptr. placa de sunet in plus? ptr. senzatia de player?

demential scrie:"Demential eu zic ca nu se compara un winamp cu un mixaj facut pe un player s-au orice soft" ... si eu ce am zis ?
uite ce am zis inaintea ta : "asa ca laptop/playere nu exista comparatie. nici macar intre winampist/DJ nu exista comparatie. poti compara doar ce iese pe boxe (home made sau de varf)."
da, inteleg. simti altfel muzica tu, traiesti altfel, te simti altfel, arati altfel . si ? conteaza cum se simt invitatii) si cre ca se simt la fel de bine cu winamp si cu playere
)

demential scrie:( ma astept la o replica de la cineva plictisit asa care s-a saturat de mine : "...mda ... multe si proaste ..." )

scarface scrie:Ar mai trebui inclus Dj-ul cu vinyl + serato sau traktor scratch
Iar referitor la cel care zicea sa ii dea laptop-ul la un necunoscator sa puna muzica, eu zic sa iti dea cineva o mapa cu cd-uri si sa te puna in fata la playere sa pui, doar esti dj. 80% nu te-ai descurca. Eu in timpul tranzitiei dintre winamp si controller tin sa iti spun ca nu imi mai gaseam piesele, iar la un eveniment cand am fost cu un prieten care pune doar de pe playere, cand am ramas acolo singur m-au cuprins emotiile si sincer nu gaseam nici o piesa. Nu mai aveam inspiratie. Motivul? Cand pun din winamp navighez prin foldere cand caut o piesa. Pe parcurs mai vad cate una. Acolo in mapa aia cu cd-uri nu mai vedeam nimic

Înapoi la Dj nunta , dj botez , dj cununie
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator