Ce Internet Mobil folositi la evenimente.

Dj nunta , dj botez, dj cununie, dj petreceri private

UNREAD_POSTde Bejan Andrei » Mie Ian 13, 2010 5:13 pm

mie imi place cum suna treaba cu internetul... eu folosesc 2 laptopuri . si mi sa intamplat de multe ori sa vina lumea sa imi ceara melodii...pana acum am avut ce s-a cerut...dar dacă îl traznește pe vreunu să vrea ceva din categoria ciudațenii...și eu nu am.
, în maxim 20 min îl pot satisface ...și bineinteles si buzunarul meu ... nu știu cum e pe la voi...dar la noi vine persoana la tine cu 30, 40 lei și
îți cere să-i dai o dedicație sau o melodie ... deci...dacă se poate...de ce nu ? :oops:
Muzica este vibraţia iubirii pe înţelesul fiecărei inimi.
Bejan Andrei

UNREAD_POSTde calvinel » Mie Ian 13, 2010 6:11 pm

Eu inca nu am primit bani pentru anumite piese , dar imi face placere cand persoana e multumita.

Si mai vreau sa subliniez inca odata faptul ca folosesc internetul Exclusiv pentru a cauta o piesa ceruta.

Bafta
calvinel
Membru activ

UNREAD_POSTde punatordemuzica » Mie Ian 13, 2010 6:33 pm

lush scrie:ma duc sa beau o ciocolata calda si ospatarul ma intreaba ,,hot chocolate???,, a inebunit romania fratilor!!!

Buna remarca! eu chiar stau nasol la engleza insa daca ma ocup frecvent de defectele pe la calculatoare am invatat papagaliceste anumite expresii! :lol:
Niciodata sa nu spui ,Niciodata!
0744680829
punatordemuzica
Membru activ

Modemul Z020 de la ZAPP rupe tot

UNREAD_POSTde djcristian » Vin Ian 15, 2010 9:52 pm

Eu unul folosesc la nevoie un model de la Zapp model 020 . Nu o fi el 3G care ala e oricum la mai multi bani dar isi face treaba cu brio, se conecteaza la 153 kbps din ce arata el acolo si duduie. De tinut minte un lucru totusi pe care nimeni nu am observat sa-l fi spus pe forum pana acum . Recomand calduros tuturor celor care folosesc Virtual DJ, oricare din versiunile mai recente, de la 4 incoace sa aibe pe PC un firewall prin care sa nege accesul programului la internet . Obligatoriu asta ! Daca nu ai facut-o si Virtual DJ iese pe net ai mari sanse sa dea eroare de activare si sa se inchida . :) Este valabil acest lucru pentru toate versiunile "oficiale" si "licentiate" . Pentru cele cumparate cu bani direct de la Atomix nu-i nici o problema ;) .

Recomand Z020 de la Zapp cu orice abonament, oricum Zapp este cel mai tare in transmisie de date mobile 2G si 3G .
Imagine
djcristian
Super Membru

UNREAD_POSTde Sorinus » Dum Ian 17, 2010 3:24 pm

Si eu folosesc internet mobil de la rds,e ok si merita la banii aia+ca aproape le fiecare eveniment se cere cate o melodie care sigur nu o am si de fiecare data am gasit-o si am pus-o!Nu am primit niciodata spaga pentru melodiile puse,mi-e suficirnt sa vad fata omului multumit si ca se distreaza pe melodia care tocmai mi-a cerut-o!Si nu cred domnule Mares Cosmin ca e aceeasi chestie ca omul sa vina sa-ti ceara o melodie si tu sa-i zici ca nu o ai si o sa-i pui altceva!Ceva de genul cum ca omu mi-ar cere Spitalul de urgenta - Traiasca berea si eu sa-i zic ca nu o am dar ii pun.....Cine a pus carciuma-n drum...nu stiu cat de mutumit ar fi omul ala,eu unul nu as fi!Melodiile de mai sus le-am pus doar pt o comparatie,asa la repezeala clar ca sunt si alte variante de inlocuire si ca toata lumea are Traiasca berea!
Iar daca o sa-mi pice laptopul,imi ia sub 10 sec sa mut pe celalalt laptop si sa dau drumul la muzica si in acest caz mi se pare mult mai ok sa zic la microfon scuze,o mica defectiune tehnica decat sa zic nu am melodia aia si nici nu pot sa o dau jos de pe net ca nu folosesc netul !Poate nu ati observat dar in ultima vreme,daca ii zici omului ca nu o gasesti in baza ta de date te intreaba el daca nu ai net sa o dai jos!Si atunci ce mai zici?Ca nu esti aurolac???
Sorinus
Administrator

UNREAD_POSTde punatordemuzica » Dum Ian 17, 2010 6:38 pm

Ai mare dreptate.Eu de-abia astept sa intru in posesia stick-ului.Inca nu sunt pe la niciun pct. comercial.Cat despre Marescosmin,i-am vazut cateva posturi la fel de acide pe la inceputurile acestui forum.Eu zic ca e nevoie de oameni ca el.Reuseste sa ne dezmorteasca un pic.el e negativistul de serviciu,e omul care voteaza invers,fara el acest forum e mai sarac,cred eu.
0744680829
punatordemuzica
Membru activ

UNREAD_POSTde Sorinus » Dum Ian 17, 2010 7:59 pm

Asa e 8) se pare ca ai pus punctul pe i!
Sorinus
Administrator

UNREAD_POSTde punatordemuzica » Vin Feb 05, 2010 2:10 am

Am intrat in posesia Internet-mobilului de la RDS.Merge destul de bine si se instaleaza extrem de simplu.Am stat la o coada de vreo 2 ore dar a meritat.
0744680829
punatordemuzica
Membru activ

Re: Net mobil

UNREAD_POSTde djred » Vin Feb 05, 2010 12:30 pm

marescosmin scrie:Da,sunt de cord cu voi privitor la faptul ca,a avea o piesa la tine intr-un moment in care ti se cere,este OK,iti iei banul pe doleanta platita a celui ce iti cere.Eu am facut referire la "a fi aurolac daca dau muzica de pe trilulilu sau youtube sau mai stiu eu ce site",strict LA PERSOANA MEA!Si numai atat! Chiar nu am facut intreaga breasla asa cum NU este!Fiecare isi alege cum vrea modul in care difuzeaza muzica si o stocheaza.
Eu am zis PT MINE,subliniez,nu-mi place sa dau muzica de pe servere de la altii!Daca eu am piesa si merit banii pe sonorizare,bine! Daca nu o am,pot pune altceva...de cele mai multe ori,nu a fost nici o problema.Chiar cel ca mi-a cerut odata o piesa si n-o aveam,i-am propus altceva,chiar i-a placut mi-a lasat banii si a plecat cu zambetul pe buze la masa.NOI trebuie sa fim artizanii in astfel de situatii,daca ele exista.Eu sunt un om care imi up-datez mai mereu baza de muzica,discut cu persoana ce ma solicita,cam ce muzica isi doreste,daca are public "manelistic"...etc.Daca are public manelistic,am de unde sa iau titulatura ultimelor manele,apoi le pot cauta pe la prieteni manelisti (am chiar "profesori" in asa ceva,numai asa ceva asculta si descarca,fani Traf TV),merg la acestia,iau toate "HITURILE" aparute in materie si sunt la sonorizare beton DPDV al bazei de muzica.Cealalta muzica,am de unde o face rost,de unde o up-data (up-date),nu-mi fac probleme.Consider ca sunt suficient de bine pus la punct in asa fel incat sa nu apelez la surse externe,cu atat mai mult Trilulilu sau Youtube.
Asa...daca ar fi sa dam muzica de pe servere,mai bine punem 3 tunere la statia de amplificare,astfel: Unul pe KISS FM pt muzica Dance,altul pe Favorit FM sau Super FM (Brasov) pentru populara si manele si altul pe Magic FM pentru slow-uri (blues-uri).Si asa,suntem cei mai tari DJ,dam bairam cu aparatul de radio si luam milioane onorariu! Asta nu va da de gandit? Sau...mai bine,luam Internet direct prin modem,posturi de radio on-line pe categorii gasim FULL si asa suntem la fel,cei mai tari DJ!
Repet,este opinia mea stricta! NU ma leg de intreaga breasla,NU!
Si am fost destul OFF-TOPIC,da,Internetul mobil este foarte bun ca-ti ofera acces imediat la ODC,4Shared.com,sau alt site de descarcat muzica dar cel mai bine este sa-ti pui ACASA inainte de eveniment,baza de muzica la punct!Eu asa consider ca procedeaza un DJ care-si cunoaste meseria si interesul.Eu militez pentru profesionalism in acest domeniu al NBC.Si...prin natura joburilor mele,chiar am nevoie de Internet mobil.Nu uitati,la mine NBC-ul este abia al 4-lea job! :wink: Dar il fac cu maxim de seriozitate si ma straduiesc sa fiu cat mai competent profesional in ceea ce prestez! :wink:

total de acord cu tine.
noi ne luam banii pentru experienta noastra, apoi pentru muzica si sculele pe care le detinem.
... desi crede-ma daca eu am acces la laptopul unui "x" poate reusesc sa "fac minuni" la capitolul atmosfera la un eveniment, cu muzica lui datorita experientei mele de o oferi audientei ceea ce doreste, fata de acel "x" cu toata baza mea materiala + a lui, care se va uita tot ca boul la poarta noua la public si tot degeaba.
poate am fost un pic cam dur, dar mi s-a intamplat la o nunta ca invitat unde "dj-ul" de 19 ani avea o linie de sonorizare la cara eu nici nu visez, playere Pioneer, laptopuri cu x tera de muzica si atmosfera 0. in momentul in care am fost rugat de miri si cativa invitati sa "fac ceva cu muzica" si am discutat cu baiatu`, am facut un mini playlist a iesit dezmat general :lol:. baiatu` ma tot chema din juma` in juma` de ora "sa-i mai zic ceva bun" si tot asa, desi "lucram" cu muzica lui.
ideea e ca nu as folosi alte materiale decat ale mele, datorita calitatii indoielnice posibile, exclus youtube & trilulilu
... si net la nunta ?, cosmin are dreptate: "nu este piesa x", dar va recomand y sau z sau ...
la mine functioneaza :)
tuturor numai de bine

~ AUDIO ~
- MIXER - Behringer VMX 300
- PROCESARE - Behringer CX2310
- FULLRANGE- 2 x Behringer B215A; 2 X RCF L15P-200 + T6002
- SUBWOOFER - 1 x PAudio WN-18S @ BR
- AMPLIFICARE - 1 x Behringer EP2500
djred
DJ Fondator

Re: Net mobil

UNREAD_POSTde punatordemuzica » Dum Feb 07, 2010 1:59 pm

Foarte adevarat,conteaza mult si omul din fata platanelor.Sculele fac doar jumatate de meserie,nu? Insa,intrebarea la inceputul topicului era cam asa:Ce internet folositi la evenimente,si nu Internet mobil-pro si contra ! :lol:
0744680829
punatordemuzica
Membru activ

UNREAD_POSTde The_Mack » Dum Feb 07, 2010 3:05 pm

dupa ce am vb pe mess cu punator, am scos si eu modemul RDS de la naftalina :lol: . acum is la un botez si va scriu cu ajutorul lui (sa zic asa). ptr. mess internet etc, merge ok, chiar si pe dc reusesc sa descarc cu 40-50 kbs, ceea ce e decent. nu ma astept sa ajunga cel putin nu prea curand la viteze mai mari de 100kbs, dar ma repet e ok sia sa, tinand cont ca e moca.

bafta allz.
http://www.soundlightvideo.ro
http://www.slvservices.ro
DJMACK - Your Party Maker!
Mare Roman Maresalul Antonescu!
The_Mack
VIP

UNREAD_POSTde demential » Lun Feb 08, 2010 9:27 am

cred ca merge si mai bine,numai sa ai semnal bun :)
demential
Administrator

UNREAD_POSTde The_Mack » Mar Feb 09, 2010 3:12 pm

pai semnal avea plin. dar mai mult de 50 kbs nu am vazut la descarcat.
http://www.soundlightvideo.ro
http://www.slvservices.ro
DJMACK - Your Party Maker!
Mare Roman Maresalul Antonescu!
The_Mack
VIP

UNREAD_POSTde punatordemuzica » Mar Feb 09, 2010 7:04 pm

The_Mack scrie:pai semnal avea plin. dar mai mult de 50 kbs nu am vazut la descarcat.

Merge ...am dat jos cu 120kb/s,insa depinde si de unde tragi!
0744680829
punatordemuzica
Membru activ

UNREAD_POSTde Sorinus » Vin Feb 12, 2010 9:14 pm

da nu-ti trebuie mai mult de atata...cat sa dai jos o mel sau doua la un eveniment e suficient!
Sorinus
Administrator

Re: Ce Internet Mobil folositi la evenimente.

UNREAD_POSTde djpedros » Vin Ian 14, 2011 3:27 pm

si eu am stick rds dar nu sunt multumit de el, dupa o perioada de conectare imi apare o eroare (winhost sau ceva de genul asta) si se blocheaza. partea proasta e ca trebuie sa resetez laptopul. nu stiu daca e de la stick sau de la windows, inclin sa cred ca e de la stick intrucat am windows cu licenta

de obicei ma conectez la reteaua wireless din restaurante. mi-a fost si de ajutor internetul, s-a cerut la o nunta ca nasul sa danseze cu mireasa in brate (dupa ce a fost furata) pe muzica fetelor de la capalna. si da, am dat play de pe trilulilu. asta inseamna ca nu sunt dj sau ar trebui sa ma las de muzica? :)
djpedros
Super Membru

UNREAD_POSTde gabi_fundacescu » Vin Ian 14, 2011 6:25 pm

Salutare !
Deoarece lucrez in Domeniu va pot spune ca modemul de internet sunt clasificate asa :

1.Vodafone- are acoperire 3G 7,2Mb/s si viteza buna sin in zonele rurale; cel mai bun test pe youtube unde filmuletele merg fara intreruperi iar in unele cazuri se incarca instant cand dau play.
2.Orange - are acoperire 3g in Orase de 7,2 Mb/s dar in afara localitatilor scade drastic viteza .
3. Cosmote + RDS sunt stikuri low cost viteza este multmai mica dar si pretul este muult mult mai mic .

Pe general se pastreaza acest clasament, insa el nu este general valabil deoarece viteza de transfer este influentata foarte mult de calitatea semnalului in acea zona, tipul structurii peretilor din acea cladire, si in primul rand de numarul de utilizatori din acel moment .

Pentru download folositi cu incredere programul : Pymaxe . Odata insalat pe PC puteti cauta cu ajutorul acestuia, o melodie pe youtube sau trilulilu , ca arata toata melodiile disponibile si le descarcati instant pe pc dupa care le puteti reda . O alta chestie interesanta a programului este ca poate descarca numai fisierul audio dintr-un videoclip de pe youtube .

Programul il gasit pe google. este facut de un roman.

Bafta
gabi_fundacescu
Membru activ

UNREAD_POSTde AndiBAD » Sâm Ian 15, 2011 12:15 am

Eu am folosit stick-ul de la RDS si pot spune ca sunt multumit.Find foarte ieftin, viteza mica dar stabila si nici erori sau caderi nu am avut cu el pot spune ca este OK.
Are cineva un stick de la Vodafone dar merge mult mai naspa decat asta de la RDS ,cel putin in zona aia a Brasovului si pret per abonament in jur de 10 euro
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!
AndiBAD
Super Membru

UNREAD_POSTde djgrecu » Sâm Ian 15, 2011 8:31 pm

Stick digi net mobil. Rezultate test cu server din Brasov (acum sunt in Oradea ):

ping: 83ms
download: 1,18 Mb
upload: 0,35 Mb
Precizez ca e gratis (am acasa abonament fiberlink 2). O sa-l testez si in Cluj (in Oradea imi pare ca merge mai prost).

@ Gabi de la vdf: modemul este ZTE. La vdf ce modemuri aveti? Oricum nu cred ca e foarte important modemul cat serviciul in sine (nivel semnal, infrastructura retea, echipamente etc).
djgrecu
DJ Fondator

UNREAD_POSTde gabi_fundacescu » Dum Ian 16, 2011 3:47 am

Salutare !
Reteaua de internet Vdf merge pe 2 frecvente ;
1. UMTS 1200 estea vechea banda de vrecventa 3g care acoperea orasele
2. UMTS 900 - este banda noua de vrecventa,care este prezenta atat in orase cat si in zonele rurale .

Stikurile date de VDF inainte de martie 2008 (sa zicem acuam 2 ani) nu au banda de frecventa 900 si se conecteaza automat la reteaua gprssi deci merg prost ;

Modelele de stickuri actulale pe care le ofera Vodafone cred ca sunt Data Device K3765 , si Data Device K4505 care este mai scump ;

Eu nu pun gatul ca iti iei net d ela VDf si e cel mai tare,dar cand am fost in septembrie 2008 la o pensiune langa castelul Bran, noi aveam 3G iar Orange nici nu avea semnal , de cosmote sau rds nici vorba . Asta era atunci -acuma nustiu .

O CHESTIE SIGUR STIU :

In Italia cu un stik pe cartela reincarcabila de 30 euro pe luna imi venea sa urlu de nervi cand mi se deconencta netul din ora in ora ;
In toata Padova am cautat ca disperatul un bar cu Wirelees si nu am gasit decat unul singur (care avea afis ) restul pace . lAsa am observat ca la prietenii nostri broscari , internetul e un lux , iar la noi la orce crasma are wirelees . Noi avem in oras internet wirelees gratuit , cu limita de viteza dar oki pt email ,navigat pe net sua alte minunatii .

oricum bafta
gabi_fundacescu
Membru activ

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Dj nunta , dj botez , dj cununie