demential scrie:aia cu save the jungle n-am auzit-o niciodata
superba dj bobo-pray
marescosmin scrie:dannyinthemix scrie:Domnule ia pune si mata un mix ca vad comentarii la toate posturile tale,
zici ca ai lucrat cu instrumente, dar nu ai raspuns la intrebarea dintr-un alt post.
EU MACAR POSTEZ, CA DACA NU AM POSTA , nu am avea de unde sa invatam.
Ia-l:
http://www.4shared.com/file/171344975/a ... min_M.html
marescosmin scrie:dannyinthemix scrie:Cosmine, fa o lista cu 10 piese si sa facem un concurs de mix,
Esti cel mai in masura sa dai lista. Daca avem competitivitate, asa o sa crestem in valoare.
Iti accept provocarea,sa vedem ce imi vine acum in cap.Nu sunt la mine acasa si nu am calculatorul meu in fata,sunt la parintii mei unde am un calculator mai putin performant si nu am in el multe piese.Am avut acest mix si mai am cateva melodii.Iti voi spune din memorie la ce ma gandesc acum:
Cam tot de prin 80-90;
Dj Bobo - Love is all around
Culture Beat - Crying in the rain
Real Mc Coy - Love and Devotion
Haddaway - Life
Mr President - Coco Jumbo
Heat Hunter - Revolution in paradise
Captain Holywood Project - More and more
Mc Eric & Barbara - Save the jungle
Fun Factory - Take your chance
Dj Bobo - Pray
poate fi interpretata ca si flame (desi este normal si intelegem ca timpul fiecaruia este pretios, se puteau gasii N formulari mai "fericite" ptr. a va exprima parerea, fara a lasa nici un fel de loc ptr. interpretari) va rog sa rezolvati orice fel de neintelegeri cu membri forumului pe PM, e-mail personal, mesenger sau orice alt tip de comunicare dorit de dumneavoastra.A...si inca ceva, nu dau socoteala nimanui cu privire la termenul de postare a vreunei lucrari muzicale personale,oricare ar fi ea!
The_Mack scrie:domnule marescosmin, atitudinea dumneavoastra verbala din aceasta frazapoate fi interpretata ca si flame (desi este normal si intelegem ca timpul fiecaruia este pretios, se puteau gasii N formulari mai "fericite" ptr. a va exprima parerea, fara a lasa nici un fel de loc ptr. interpretari) va rog sa rezolvati orice fel de neintelegeri cu membri forumului pe PM, e-mail personal, mesenger sau orice alt tip de comunicare dorit de dumneavoastra.A...si inca ceva, nu dau socoteala nimanui cu privire la termenul de postare a vreunei lucrari muzicale personale,oricare ar fi ea!
Va multumesc ptr. intelegere, si asteptam cu mare interes mixul promis

Înapoi la Dj nunta , dj botez , dj cununie
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator