Cred ca multi dintre noi au o tableta in dotare, sant curios sa aflu daca e un device care ne poate ajuta, si daca da, cum!? Ma gandeam daca ne este de folos la sonorizari, ce softuri folositi, android sau windows,etc...
ar putea fi utila doar pt situatii de urgenta, cand ai probleme cu aparatura... sa o legi temporar la mixer pana rezolvi problemele, in rest nu prea-i vad rostul... eventual doar pt incarcarea de playlisturi cu muzica ambientala sau de masa...
Eu am o tableta de back-up de 1 an,e o tableta de 10 inchi, nu vad nici un impediment... nu prea am folosit-o decat o singura data dar in caz de probleme sunt convins ca o pot folosi tot evenimentul. Pe tableta folosesc virtualdj iar configuratia de 1.8 dual core/2 gb ramhard de 64 gb+card de 32gb imi sunt suficiente.
Ar fi interesanta o aplicatie pe Android ptr tableta. Am testat cateva free, dar n-as putea sa spun ca as folosi-o toata noaptea. Poate de back-up. Ati folosit vreuna?
Cred ca este buna o tableta pentru conectarea la internet in cazul in care se vrea o melodie si nu o avem in laptop.Nu sunt adeptul folosirii laptopului pentru navigare pe net in timpul evenimentului.Personal o folosesc la imbracatul mirilor si pentru conexiunile la internet. Pot folosi tableta si ca solutie de beckup deoarece consola imi permite acest lucru cu softul Traktor ptr Ipad.Mi se pare o solutie ok fiind si mai mica ca dimensiune.