de teddy26 » Mar Aug 06, 2013 2:16 am
Nu te "fura" display-ul. Totul se intampla de la AUTO. Cadrele de acasa care sunt rosii sunt asa pt ca ai avut camera indreptata spre geam unde temp de culoare era undeva pe la 5600K sau mai mult si apoi te-ai intors cu ea si ai filmat in camera unde era lumina calda sau ti-a schimbat temperatura acele perdele.
Ca sa nu mai ai probleme cu expunerea foloseste zebra.
La restaurant, din ce am vazut, ai fi putut regla usor WB pt ca nu parea tot restaurantul rosu. Pe fotograf il fura tot din cauza setarilor folosite.
"Jocurile" diafragmei, ex: min 0.20 , 0.25, 0.50... Atunci cand treci cu camera prin lumina mai puternica sau intalneste ceva alb in cadru ea isi face expunerea in functie de acea lumina si de aici apar acele cadre unde imaginea se deschide sau inchide, in functie de caz.
Sharf, ex: 0.47, 1.04, 2.01...etc. Cadrele nu au sharf(focus). Sunt multe in clip si se vad ca sunt greseli si nu "artisticarii" facute de tine.
Sper ca m-am facut inteles si bafta in continuare dar trebuie sa inveti cateva reguli de baza ca sa poti practica meseria ca pe full auto nu vei reusi niciodata sa avansezi