View My Video Ana Maria
View My Video daca ai nevasta rea
View My Video danza kuduro
View My Video gigolo, sunt fenomenal
View My Video Ti allo thelis pio poli
View My Video hora
View My Video sarba
Moderator: iulianrugina

demential scrie:frumoasa camasa

Interpret&Dj scrie:iulianrugina scrie:O nunta foarte frumoasa de 85 persoane, cu miri , nasi si invitati de exceptie !!! Am avut prima sonorizare cu tot sistemul RCF. Pot sa spun ca am ramas impresionat de felul cum poate sa se auda.
Spune-mi,te rog, ce model de bas este cel de la RCF? Boxele sunt de 15" ? Mersi!
voxparty scrie:Iuliane ce te nemulțumește la sub? Țin minte că erai foarte încântat de prestațiile lui atunci când l-ai luat. E doar din cauza greutății?

DJ Sun scrie:ehehe poate mai asculti si tu de aia mai batrani)
iulianrugina scrie:DJ Sun scrie:ehehe poate mai asculti si tu de aia mai batrani)
si care era ala batran???? eu am intrebat cativa baieti mai tehnici si mi-au recomandat sa iau asta....

iulianrugina scrie:Interpret&Dj scrie:iulianrugina scrie:O nunta foarte frumoasa de 85 persoane, cu miri , nasi si invitati de exceptie !!! Am avut prima sonorizare cu tot sistemul RCF. Pot sa spun ca am ramas impresionat de felul cum poate sa se auda.
Spune-mi,te rog, ce model de bas este cel de la RCF? Boxele sunt de 15" ? Mersi!
boxele sunt RCF HD-12A si subwoofer-ul e tot RCF SUB-718AS. Subwoofer-ul e luat pe 20 ian anul asta de la importatorol RCF pe Romania si vreau sa-l schimb. Daca esti interesat il dau intr-un pret bun cu tot cu husa....
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori