Am si eu o dilema si poate ma ajuta cineva cu detalii despre cele doua console, merita vreuna ? ; pot fi comparate cele doua ? Detin o consola BCD 3000 si as vrea sa o schimb, insa nu sunt hotarat. Recunosc ca de ceva timp ma uit dupa Mix track Pro, insa am ocazia sa iau cam la aceeasi bani Torq Xponent, care dupa preturi si cum arata pare a fi peste Mixtrack Pro. Asta vad eu, necunoscator, de aceea va rog daca puteti da ceva detalii despre cele doua, sau poate alta alternativa, insa nu peste 1000 ron. Nu cred ca am nevoie de mai mult sau de CDJ, nu mixez, pun muzica, deci nu ma pot numi dj, insa am nevoie la petreceri pe langa instrument. Recunosc dealtfel ca nu sunt incantat de softuri ( am testat VDJ si Tracktor ) insa am avut cateva intreruperi, posibil placa BCD-ului ?
Acuma poate spune cineva ca imi e de ajuns si BCD-ul la ce fac eu, insa nu strica si ceva joaca daca ai cu ce, si cum spunea cineva in alt topic, problema cu softul e ca ramane acelasi, te plictisesti, asa mai ai ceva functii in plus si e altceva, da si mai bine" in poza "
Va multumesc si astept raspunsuri poate reusesc sa iau o decizie.
Toate cele bune !