cumpar 1 (una) bucata boxa activa

cumpar 1 (una) bucata boxa activa

UNREAD_POSTde ubertracker » Mie Aug 01, 2012 2:48 am

ma intereseaza o boxa activa pe care sa o pot folosi ca monitor de scena.
-woofer pe 10 (preferabil) sau 12 inch
-minim 200w RMS
-perfecta stare e functionare, stare estetica buna.

daca are cineva o boxa care corespunde descrierii si vrea sa o ,,marite", sunt interesat sa ii primesc oferta.

oferte numai pe privat, va rog.
ubertracker
Membru activ

Re: cumpar 1 (una) bucata boxa activa

UNREAD_POSTde The_Mack » Mie Aug 01, 2012 6:29 pm

colegu”, conform cu regulamentul forumului, ofertele se fac public pe topicul deschis! ptr. vanzari / oferte pe privat care nu pot fi urmarite de catre moderatorii ariei, nu se accepta plangeri ulterioare referitoare la calitatea produselor scoase la vanzare. in aceste conditii, corpul de moderatori / administratori nu pot sanctiona eventualii useri care dau ”tepe” la vanzare, procesul de vanzare nefiind transparent! aceasta regula este pentru siguranta voastra, si ptr. a aputea avea o evidenta cu userii care se ocupa cu datul de ”tepe”!
http://www.soundlightvideo.ro
http://www.slvservices.ro
DJMACK - Your Party Maker!
Mare Roman Maresalul Antonescu!
The_Mack
VIP

UNREAD_POSTde ubertracker » Mie Aug 01, 2012 9:15 pm

intru mai rar si de aia am zis sa imi trimita ofertele pe privat. asa le vad in mail.

demersul grupului de moderatori e admirabil, dar ineficient, in sensul ca nu poti opri ofertantii sa trimita mesaje private, deci fenomenul nu prea poate fi controlat. iar un tepar care umfla cateva sute/mii de euro nu se va sinchisi de ban-ul primit. poate oricand sa intre de pe alt ID si alt IP

tranzactiile cu echipamente folosite implica intotdeauna un anumit grad de risc si participantii sunt constienti de asta, de unde si pretul.
...................

ok, astept ofertele voastre aici pe topic. regula e regula.
ubertracker
Membru activ

UNREAD_POSTde djgrecu » Joi Aug 02, 2012 2:28 pm

Sugestie pentru ubertracker: in partea de jos a topicului, langa "prima pagina" ai "abonare subiect". Daca dai clic cred ca o sa fii anuntat prin mail pentru fiecare postare noua, astfel nu va trebui sa urmaresti topicul. :)
djgrecu
DJ Fondator

UNREAD_POSTde ubertracker » Joi Aug 02, 2012 3:04 pm

djgrecu scrie:Sugestie pentru ubertracker: in partea de jos a topicului, langa "prima pagina" ai "abonare subiect". Daca dai clic cred ca o sa fii anuntat prin mail pentru fiecare postare noua, astfel nu va trebui sa urmaresti topicul. :)

bingo! :D
multumiri, concetateanule! ;)
ubertracker
Membru activ

UNREAD_POSTde ubertracker » Vin Aug 31, 2012 12:52 am

mi-am gasit boxa.
anuntul se poate inchide.
ubertracker
Membru activ

Înapoi la Arhiva