The_Mack scrie:nu ar fi rau, chiar te rog
CreB0 scrie:Chiar ar fi interesant sa ne spui si noua ce trebuie facut exact ca sa fii in legalitate 100% (daca e posibil), si totusi as vrea sa stiu cate taxe se platesc, pentru ca daca intrebi in 5 locuri o sa primesti 5 raspunsuri.
Sorinus scrie:Ok,deci ai platit la adpfr si nu mai ai treaba cu upfr,credidam...de altfel dupa cate am inteles poti plati sau adpfr sau upfr(nu ambele),oricare dau aceeasi licenta de fapt!
dannyinthemix scrie:Am citit si eu ce s-a postat. Cu ADJPFR este un mare c.......t cu taxele lor.
Va rog cititi monitorul oficial , legea privind functionarea ORDA , si o sa gasiti 3 societati de colectare a unei singure TAXE( UPFR, CREDIDAM SI ADJPFR). Fiecare isi colecteaza taxa cum vor, noi platim la cine vrem. Eu am studiat cazul cu un avocat, am decis sa continui cu UPFR ,taxa de 105 ron plus 1,5 % din veniturile brute obtinute intr-un an de zile. Oricum , un sfat de la mine, inainte sa ajungeti la eveniment informati organizatorul ca are de platit o taxa per eveniment, ca sa nu aveti interpretari.
Taxele l-e gasiti in regulamentele de functionare si colectare a fiecarei societati.( deocamdata au ramas numai UPFR si ADJPFR). Eu consider ca cel mai avantajos este UPFR, deoarece membrii sai sunt majoritatea caselor de discuri din Rominia si din strainatate.
Vreau sa vina cineva de ADPFR sa ma intrebe de sanatate , si dupa aia mai stam noi de vorba.
Bafta in continuare si luptativa cu sistemul!
dannyinthemix scrie:Cu ADJPFR este un mare
dannyinthemix scrie:3 societati de colectare a unei singure TAXE( UPFR, CREDIDAM SI ADJPFR)
dannyinthemix scrie:deocamdata au ramas numai UPFR si ADJPFR
Lucian scrie:dannyinthemix scrie:Cu ADJPFR este un maredannyinthemix scrie:3 societati de colectare a unei singure TAXE( UPFR, CREDIDAM SI ADJPFR)dannyinthemix scrie:deocamdata au ramas numai UPFR si ADJPFR
eu unul nu am auzit de ADJPFR....
in ceea ce priveste producatorii de fonograme lucrurile sunt clare: UPFR colecteaza pentru muzica usoara si ADPFR pentru muzica populara si manele - sunt doua licente diferite care trebuie platite distinct - degeaba ne vaicarim, pana nu facem o asociatie puternica ceva nu rezolvam nimic - doar discutii...
Deejay Marco scrie: In ceea ce priveste treaba cu asociatia, aceasta exista deja si este recunoscuta de institutiile abilitate. Asociatia Dj-ilor Profesionisti din Romania ...pe scurt ADJPR. http://www.adjpr.ro
Lucian scrie:eu unul nu am auzit de ADJPFR....
The_Mack scrie:Lucian scrie:eu unul nu am auzit de ADJPFR....
au avut o perioada cont chiar (inca il mai au) si la noi pe forum, de unde au incercat sa racoleze membri cu japca se poate vedea aici viewtopic.php?f=33&t=1530
din pacate nu au fost deschisi la nici un fel de colaborare (prin care sa se ofere conditi mai avantajoase membrilor djfotovideo, pe ei ii interesa sa devi cotizant la ei, si au considerat ca de pe acest forum se pot strange doritori foarte usor)
daca nu ma insel, chiar avem 2 sau 3 membri care sunt inscrisi la ei
The_Mack scrie:bro eu din cate stiu zecile de e-mail-uri trimise de catre demential de pe contul office@djfotovideo.ro au fost complet ignorate, si nu te supara pe mine, dar atata vreme cat au intrat pe acest forum si beneficiind de datele de contact de aici, au inceput sa trimita scrisori de amenintare catre colegi nostri cum ca daca nu fac dreg le trimit politia pe cap, si ulterior se scuzau ca nu ei au trimis acele scrisori, cand in realitate acele scrisori aveau antetul si stampila lor, despre ce discutam?
Înapoi la Dj nunta , dj botez , dj cununie
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori