muzica din laptop/pc

Dj nunta , dj botez, dj cununie, dj petreceri private

Mesajde demential » Mie Sep 30, 2009 4:58 pm

chiar nu as vrea sa se inteleaga ca "ma cert":)
deci NU ma cert.
daca plec 2 minute de la calculator (la veceu de ex. de maxim 3 ori pe seara) plec pe timpul unei sarbe/hore de la impuls care are MINIM 7 minute ... tine-o pe do are 11:42 ... deci poti sa faci si treaba mare.

exista "queue" in winamp ... mereu am cel putin 10 piese acolo :) deci sansele sa intre "balerina cu talent / m-ai umplut de sculament" sau "da-da, sa faci treaba de ziua ta" sunt minime.

winamp-ul nu mi-a crapat NICIODATA. si pentru ca am dual core + 2 giga ram dureaza sub 1 secunda sa deschis un alt winamp si inca 5 sa dau load playlist > desktop > toate.m3u.
ca sa nu mai zic ca spre deosebire de marea majoritate, stiu ca exista "allow multiple instances", si daca pica un winamp am alte 2 deschise.
demential
Administrator

Mesajde Razvan » Mie Sep 30, 2009 5:32 pm

nici eu nu vreau sa ne certam, nu are rost....
Razvan

Mesajde demential » Mie Sep 30, 2009 5:46 pm

ar fi imposibil sa ne certam, pentru ca nici nu ne cunoastem :)) chiar, cum de ai nimerit la noi pe forum ?
demential
Administrator

Mesajde lush » Joi Oct 01, 2009 8:55 am

Deci...asta i treaba cu WINampu!!!Numai probleme!! :) Am zis eu ca nu i bun de nimic.Eu nus daca exista careva care nu stie sa seteze winampu sa se deschida de mai multe ori,cred ca daca exista asa ceva sa se lase de meserie.Daca asta nu se stie atunci sa i dau Traktoru in brate sa se descurce.
lush
DJ Fondator

Mesajde demential » Joi Oct 01, 2009 9:43 am

lush ... de unde ai tras tu brusc concluzia ca winamp-ul are/aduce numai probleme ?! :D si crede-ma ca multi m-au intrebat cum se face sa deschizi mai multe :D nu neaparat dj:))
demential
Administrator

Mesajde lush » Joi Oct 01, 2009 10:23 am

Glumeam cu Winampu si problemele lui fiindca stii foarte bine ca nu sunt pro winamp.Dar in privinta a multiple e o problema daca nu stii sa bifezi o casuta acolo sa ti deschida de cate ori vrei tu playerul.
lush
DJ Fondator

Mesajde demential » Joi Oct 01, 2009 10:25 am

mi-am dat seama :) si da, stiu ca nu esti adeptul winamp-ului :)) nici nu trebuie sa fi ! avem ditamai topic-ul pe tema asta, sa nu continuam si aici ca inebunesc ! :D
da, e o problema ... daca nu te-ai lovit niciodata de chestia asta nu ai de unde sa sti direct :D
demential
Administrator

Mesajde Adrian Jidveian » Joi Oct 01, 2009 11:21 am

Ca sa il "sustin" pe demenial ,ca vad ca e cam singur cu winampu' :)),va spun ca nici yo nu am avut treaba cu el sa se blocheze sau alte probleme...
Iar deraiem de la subiectu' de la inceputul topicului :))
Adrian Jidveian
DJ Fondator

Mesajde demential » Joi Oct 01, 2009 11:27 am

e deraiat rau :D
dar nici soundsystem nu ne-a corectat :D
demential
Administrator

Mesajde soundsystem » Sâm Oct 03, 2009 1:53 am

Pt.ca nu m-a deranjat nimic :lol: (+ ca nu am avut timp de cateva zile sa intru pe forum).

Oricum,ontopic vad ca nu se mai ofera nimeni sa participe la discutia de la inceput.
soundsystem

Mesajde demential » Lun Oct 05, 2009 10:05 am

pai poate le e frica sau n-au timp sau nu li se pare important sau sau sau :D
demential
Administrator

Mesajde soundsystem » Lun Oct 05, 2009 8:45 pm

demential scrie:sau sau sau :D
-cel mai probabil. :lol:
soundsystem

Mesajde JAY LUCHIANO » Vin Feb 19, 2010 10:04 pm

ideea cu folderele pt fiecare gen muzical e cea mai practica, caut un vals m-am dus direct la folder si iau de acolo si stiu ca pe oricare las alege este atent selectat si suna f bine . treaba cu playlisturile nu stiu cat merge deoarece fiecare eveniment diferera de la unu' la altul. eu folosesc foldere cu toate genurile muzicale de care am nevoie.
THE MUSIC IS EVERYWHERE <<<
JAY LUCHIANO
DJ Fondator

Organizare muzica laptop-PC

Mesajde marescosmin » Sâm Feb 20, 2010 1:40 am

Nu conteaza cum aveti muzica organizata,conteaza sa stiti sa le gasiti cand aveti nevoie.
Cel mai bine este pe genuri muzicale,ani muzicali,stil arhiva - cum va vine bine la indemana.
NU faceti play-list ca nu este bine! Niciodata nu se va potrivi cu situatia "din teren".D-aia suntei DJ,sa stiti la fata locului ce sa puneti! NBC-ul NU este radio! La radio ai un program prestabilit,nu-ti pasa daca il asculta cineva sau nu,sau nu stii cine asculta in acel moment!Dar la nunta,ai public ce trebuie sa se simta bine si CONTEAZA cat de bine stii sa alegi muzica si sa gasesti piesele potrivite din ceea ce ai tu ca baza de muzica!
Cel ce propune play-list-ul,este din Brasov! Am avut 2 experiente ca invitat la nunti in BV! Fara a ofensa pe cineva dar cei mai slabi...ca sa nu zic nepregatiti DJ,sunt cei din Brasov!Zici ca i-au adunat pe toti acolo!
NU va luati dupa acel user ca ajungeti sa plece lumea din sala! Faceti asa cum stiti ca este mai bine si cum v-ati descurcat pana acum!Sunteti buni si au multi de invatat de la DVS!
Sunetul face muzica!
Muzica BUNA,s-a compus.Ce se asculta acum,sunt "experimente" nereusite,vezi muzica ultimilor ani.BUN,este cuprins intre anii '50-'60-'70-'80-'90 si pana prin 2006 aproximativ.
marescosmin
Super Membru

Re:

Mesajde p3psitwist » Mar Apr 06, 2010 10:41 pm

demential scrie:daca plec 2 minute de la calculator (la veceu de ex. de maxim 3 ori pe seara) plec pe timpul unei sarbe/hore de la impuls care are MINIM 7 minute ... tine-o pe do are 11:42 ... deci poti sa faci si treaba mare.

exista "queue" in winamp ... mereu am cel putin 10 piese acolo :) deci sansele sa intre "balerina cu talent / m-ai umplut de sculament" sau "da-da, sa faci treaba de ziua ta" sunt minime.

winamp-ul nu mi-a crapat NICIODATA. si pentru ca am dual core + 2 giga ram dureaza sub 1 secunda sa deschis un alt winamp si inca 5 sa dau load playlist > desktop > toate.m3u.
ca sa nu mai zic ca spre deosebire de marea majoritate, stiu ca exista "allow multiple instances", si daca pica un winamp am alte 2 deschise.

eu folosesc ultimul virtual dj 6.4 parca ...la care au modificat automixul...adica..dai drumul la o piesa...si incepi sa pui altele in playlist....bifezi automix si le mixeaza in acelasi deck... in celalat poti sa asculti o a3a melodie eventual...inainte foloseam atomix mp3...economie de resurse...dar acum am de unde
o singura data mi s-a blocat...dar din cauza ca puneam muzica dupa hdd extern. poti incarca in el m3u fara nici o problema ...si winampul meu..cauta melodiile mai greu decat virtual dj...pentru ca vdj isi face baza de data cand ii dai sa scaneze ....

muzica la mine e aranjata...haotic...de 4 ani e asa...am avut niste tentative sa o asez cumva pe genuri...pe ani...dar mai rau m-am incurcat
acum inainte de fiecare eveniment in functie de ce imi zic ca vor ...imi fac un playlist.txt :) ...eventual niste cd`uri cu ce-mi lipseste...si restul le pun din mintea mea bolnava!...oare e vreun topic pe aici in care scrieti cum ii chinuiti pe oameni la evenimente?! ca eu cateodata sunt cam sadic cu ei....dar si lor le place :)
Imagine
p3psitwist
Administrator

Re: muzica din laptop/pc

Mesajde demential » Mie Apr 07, 2010 9:30 am

si eu am muzica haotica, dar cred ca am mai zis :D
tu pui muzica pana la urma si din player si din pc ?
te invit sa faci un topic nou cu chestia asta : "Cum chinuim invitatii" :)
demential
Administrator

Mesajde p3psitwist » Mie Apr 07, 2010 10:48 am

pun muzica din laptop in general la masa...sau daca mi se cere vreo melodie care nu o am pe cd... si la inceput cafe concert sau alte momente din astea
Imagine
p3psitwist
Administrator

Re: Re:

Mesajde The_Mack » Mie Apr 07, 2010 1:44 pm

p3psitwist scrie:muzica la mine e aranjata...haotic...de 4 ani e asa...am avut niste tentative sa o asez cumva pe genuri...pe ani...dar mai rau m-am incurcat

eu o am aranjata muzica pe genuri (asa mi se pare cel mai usor de folosit - am incercat si pe ani sau artisti dar devea foarte greu de folosit) - am facut foldere gen: latino, dans romanesti, etno, sarbe si hore, orientale si grecesti, populara, slow, romante, dans anii 80, momente bote / momente nunta, cafe, etc.

L.E: la cererea publicului :lol: am modificat in slow :D .
http://www.soundlightvideo.ro
http://www.slvservices.ro
DJMACK - Your Party Maker!
Mare Roman Maresalul Antonescu!
The_Mack
VIP

Mesajde demential » Mie Apr 07, 2010 1:47 pm

nu pot sa ma abtin sa te rog sa schimbi numele folderelor :
"bluess" si
"bluess romanesti"
in SLOW :D
demential
Administrator

Mesajde pac » Vin Apr 09, 2010 3:26 am

Asta ar fi folderul meu pentru majorate.

Imagine
pac

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Dj nunta , dj botez , dj cununie