Ms de opinie Mack...sunt mai multe lucruri care pot fi imbunatatite la clipul meu, unele le am aflat acum, altele deja le stiam, tocmai de aceea insist intr un oarecare fel cu acele opini, critici, sugesti din partea voastra, pentru ca eu nu postez aici doar sa arat ce clipuri fac

Legat de clipul tau cred ca e ok pt miri, dar mai poate fi imbunatatit.
O data poate fi imbunatatit din ediatare, mai exact prin scoaterea acelor fade-uri prea lungi. Ai ales o melodie f buna, vesele si ritmata care ti permite f usor sa folosesti un simplu cut fara fade...chiar mai mult parca ti si zice melodia unde vrea sa se schimbe cadru

Alta imbunatatire ai putea sa o faci prin reducerea cadrelor de la biserica, in special cand le pune coroana (acolo ai si o sarituri in cadru), este suficient sa pui doar cadru cand le pune coroana pe cap fara cel din nainte.
La sala cand filmezi poti ruga dj-ul sa opreasca acel laser care creaza efectul de la min 2:52. Nu da bine pe video.
Pe viitor poti incerca sa filmezi si pregatirle si sa faci sedinte video separat cu miri...mai multe cadre artistice te va ajuta f mult

Mult succes in continuare
Acum un sfat si rugaminte pt toti DJNu mai folositi acel laser care creaza efectul de la min 2:52. Stiu ca probabil uni dintre voi il folosesc ca mai castiga niste bani in plus de la clienti, dar eu vad acel laser cum este un slide sau stadycam la noi...am strans bani ca sa l luam si dupa ce punem mana pe el il folosim doar pe el ca e ceva nou pt noi si avem impresi ca e si bine...dar credeti ma nu este asa. (ms SnakeBiteTWO pt observatie)
Sunt sigur ca daca treceti de orgoliu o sa recunoasteti ca acel cadru de la 2:52 ar arata mult mai bine fara acele puncte pe oameni