Deoarece sunt de parere ca un Dj trebuie sa fie si Mc macara 20% la o petrecere , si m-am intalnit expres cu acesta cerere la un club , as zice sa facem un ABC a acestei meserii,
Caut in continuare filmulete sau fisiere din care un ne-am putea inspira cu privire la , intonatie si textele de ridicat lumea la dans si de mentinut in continuare .
Am inteles ca este un top Mc de discoteca dar car sunt modele dar nu-i stiu .
Din ce am auzit si vazut pana acuma ca si texte unele inervante altele care prind, altele care se repeta intr-o sera la discoteca de 100 ori de zici ca i s-a blocat microfonul sunt :
ex 1. Buna seara Masteeeer Cluub !!!! Hai sa vedem cine e cu noi in seara astaaaaaaa !!! Hai sa vedem cine poate sa tipeeeee !!! Mainile suuuus !!!!!! Hai sa ne distram si sa bem bauturi alcoolice de la baaar!!! (asta mi s-a parut naspa tare ) , Este cineva din ...... aici ? Sa tipe toata lumea care e venita din ......!!!!! Bravooo asa va vreauu. Sunteti cei mai tariiii. wow MAI POATE CINEVA SA TIPEEEEEEE????(textul asta cu MAI POATE.... care se repetat de 100 ori la disco e enervant tare ) MC- discoteca
ex 2. Se canta peste melodie (tre sa ai voce faina aici) 2-3 cuvinte sau refrenul, se baga wow , se deschide la 11 oficial dansul (fiind un club cu ring de dans) .. Si hai sa deschidem dansul in seara aceasta , invitam pe toata lumea (gasca) pe ringul de dans, haideti curaj......!!!!!!!!!! Suna fain piesa asta!!!! Cred ca toata lumea stie piesa asta !!!! HAi sus gasca !!! E sambata seara si ie mare distractie aici doar la noi ..... MC-club
Am inteles ca sunt firme care fac cursuri de MC. As fi foarte curios sa pot citi si eu un curs sau sa vad macar cuprinsul
bafta !!