bun oradea merge la Cristi cu ambele locatii, iar Galati la djpedros.
legat de factura dupa cum spuneam datorita faptului ca mai mult ca sigur ca nu o sa fie platit fiecare dj in parte la terminarea evenimentului, nu o sa fiti voi nevoiti sa emiteti factura. ma gandeam sa cerem ajutorul lui Lucian (eu din pacate nu pot sa emit o astfel de factura) sa emita el o singura factura ptr. toata suma respectiva, iar cand banii ajung sa se ocupe de distribuirea lor. despre comision, inca nu m-am gandit - sa iasa treaba bine, sa putem acoperi noi toate locatiile si discutam atunci. in primul rand interesul meu este sa promovez djfotovideo.ro si soundlightvideo.ro prin aceasta treaba - eu zic ca daca ne iese, este un mare plus pentru noi ca si comunitate.
bucuresti 2 locatii - DJStefnek o locatie, Ciprian o locatie
pitesti - Lucian
ploiesti - je
cluj - dj grecu
deva - tractor
satu mare
baia mare
timisoara 3 locatii - iulian o locatie, sorinus o locatie, mai avem nevoie de o persoana (poate danny)
arad - DJ Crebo ?? - astept confirmare
oradea 2 locatii
suceava - dj adriano
galati
constanta 2 locatii - se ocupa deja cico
da, exact de asta au spus ca au nevoie, 2 boxe, microfon lavaliera / wireless, si ceva muzica pe fundal. cine va face acea prezentare se va misca dar intr-o zona bine definita banuiesc (ca altfel imi spuneau ca au nevoie de 10 boxe

). adica oamenii au stiut ce sa ceara si nu imi par chiar necunoscatori. oricum contractul va stipula clar riderul tehnic, ce se ofera, ce se cere etc.
bucuresti 2 locatii - DJStefnek o locatie, Ciprian o locatie
pitesti - Lucian
ploiesti - je
cluj - dj grecu
deva - tractor
satu mare
baia mare
timisoara 3 locatii - iulian o locatie, sorinus o locatie, mai avem nevoie de o persoana (poate danny)
arad - DJ Crebo ?? - astept confirmare
oradea - Best_crystyan in 2 locatii
suceava - dj adriano
galati - djpedros
constanta 2 locatii - se ocupa deja cico
deci mai este nevoie de cineva in Timisoara (ma gandeam ca poate ne ajuta Danny, dar el nu prea vad ca mai intra pe aici, daca nu poate Sorinus si Iulian au pe cineva disponibil), satu mare si baia mare, probabil ca aceste 2 locatii nu o sa reusim sa le acoperim, tinand cont si de faptul ca nu avem membri (cel putin nu activi) din acele zone