Moderator: SnakeBiteTWO

djgrecu scrie:Sorinus scrie:Bai fratilor,voi parca nu sunteti amandoi din acelasi oras....in loc sa va ajutati va tot puneti bete in roate)........concurenta oare?
acelasi oras? zi mai bine aceeasi strada) Cat despre concurenta........mai trebuie sa vina tractoras cu mine la muuulte evenimente sa-si ia notite (asa cum face el) ca sa imi fac griji:D Acuma serios....nu cred ca ne punem bete in roate...atat doar ca eu il cunosc si-mi vine sa rad cand se da priceput
The_Mack scrie:@tractor chill bro'. cred ca nu exista mai mult de 4, 5 postari facute de tine la care sa nu te legi de un coleg de forum, sau sa nu te scandalizezi cu cineva. te rog sa fi mai cumpatat si mai putin combativ in afirmatii. crezi ca se poate? daca nu poti, o sa incerc sa te ajut eu![]()
![]()
wow mack nu pot sa cred ca l-ai mustruluit pe tractor...pana azi credeam ca e protejatul tau
The_Mack scrie:va certati de geaba lucrurile sunt simple nu se poate face comparatie ,e ca si cum ai icerca sa spui ca si loganul are 4 roti si un volan la fel ca bw...... e clar pioneer si denon sunt lideri pe piata si sunt si cei mai buni , restul sunt o solutie de buget si compromis , asta in limita a max 500 euo, dar sa dai 1000 de euro e mult prea mult ,pt dj de petreceri , recomand denon 1200 are cd , midi, si citeste stil usb tot setul cu mix dnx 120 costa 5000 lei ,daca nu ai nevoia de cd iti poti lua denon 2500 , pioneer 350 un player bun ,midi ,cd, usb cu tot cu mix 6500 lei , daca ai un buget mai mic iti recomand sa le ei folosite , in ce consta consolele asta midi ,traktor s4 cel mai bun in club ,denon mc6000 cel mai bun pt dj mobil ,asa ca noi pt ca e si mix ,pioneer e pt cei care nu concep ca se poate pune muzica si cu alceva. restul e rest ,care nu se pot diferentia doar prin pret si alceva , dj care foloseste traktor de mai mult de 2 ani si in mod avansat nu cred ca are o problema in a alege , sunt convins ca toti vor alege s4 ,eu sunt convins ca pioneer e supra dimensionat,si in ro ,80% din cuburi folosesc pioneer , dar daca nu te intereseaza afisajul de la cdj 2000 si nu vrei sa dai 2000 de euro in plus ,denon 3700 e mult mai bun decat cdj 2000 , si voi cei care iubiti asa de mult pioneer ,multumiti-i lui denon ca ridica stafeta , si daca denon nu scotea in 2008 dnh 5500 , pioneer nu avea nici azi stik usb
@djgrecu
bro' sincer nici eu nu concep sa dau 1000 de euro pe un gemini, oricat de multe baga in acea consola (toate produsele gemini pe care le-am folosit de-a lungul timpului: boxe, puteri, mixere) au fost de foarte slaba calitate, pot sa spun ca pe alocuri chiar mai slabe decat berry. parerea mea personala ca si a lui tractor (doar ca el nu zice atat de frumos), este ca nu as da 1000 de euro pe consola aia, ever!
pai pe denon ai dat vreo 700, nu? Daca mai adaugi cd-playerele cam acolo iese, nu? Cat despre marca gemini eu chiar nu pot zice ca o cunosc (de asta ceream pareri avizate) dar prin 2000 erau ceva mixere pe la cei care sonorizau in cluj. Dar nu cred ca trebuie sa privim asa categoric o marca in zilele noastre. Uite la numark ce au fost si ce-au ajuns.... Cred ca mai degraba trebuie sa privim la ce ofera la pretul respectiv, materialul din care e construit produsul, numarul butoanelor si calitatea lor etc. Nu trebuie sa ne cramponam la marca. Asta la genul asta de produse....Sa faci un controller midi nu e un capat de tara, stiu persoane care si-au facut singure. Imi pare o stupizenie sa dai o gramada de bani pe cd-playere pioneer si sa le folosesti ca si controllere. Pur si simplu nu se justifica banii dati pe marca. La boxe de exemplu as merge DOAR pe marca pentru ca isi merita banii. Acolo e mai dificil, trebuie studiu...sunt destule filmulete care arata ce se intampla intr-o firma care produce boxe. In fine...se poate discuta mult pe tema asta dar tind sa fiu off-topic
The_Mack scrie:nu inteleg postul astaincearca sa fi mai explicit putin

lush scrie:Ma intereseaza o consola care sa poata fi si controller.Ma tenteaza idea cu SCS4 insa ai incercat sa o conectezi la laptop ca si controller?Ai incercat o mapare pt traktor?Ms..
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori