26.04/Miting impotriva eutanasierii cainilor fara stapan

Moderator: Ciprian

26.04/Miting impotriva eutanasierii cainilor fara stapan

UNREAD_POSTde Ciprian » Joi Apr 28, 2011 9:30 am

Un eveniment luat cu o zi inainte,mai mult pt a vedea cum se comporta boxele in aer liber.Si au fost la inaltime.Aproape de final,o rafala de vant a daramat gardul despartitor care a cazut peste stativ daramandu-l cu tot cu boxa.Parca s-a rupt ceva in mine in momentul ala :( Mergem inainte...
http://www.facebook.com/media/set/fbx/? ... 1920058485 poze
http://www.facebook.com/media/set/fbx/? ... 7695983231 video
Acum am vazut ca tre sa fii logat pe fb pt a putea vizualiza.
Ciprian
DJ Fondator

Re: 26.04/Miting impotriva eutanasierii cainilor fara stapan

UNREAD_POSTde DJ Sun » Joi Apr 28, 2011 10:42 am

Da se aude bine si mesajul melodiei este perfect pentru o astfel de manifestare.Felicitari
Imagine
DJ Sun
VIP

UNREAD_POSTde tony » Joi Apr 28, 2011 11:02 am

...
Ultima oară modificat de tony pe Sâm Dec 08, 2012 2:55 pm, modificat 1 dată în total.
tony
Super Membru

UNREAD_POSTde Ciprian » Joi Apr 28, 2011 11:22 am

Chill tony:)
Nu e vina lor ca sunt fara stapan,nu e vina lor ca sunt abandonati.Tot de la om a plecat situatia asta.Doar D-zeu are drept de viata si de moarte.Nu putem schimba lumea,dar putem incerca.
Ciprian
DJ Fondator

UNREAD_POSTde DJ Sun » Joi Apr 28, 2011 11:36 am

Evident nu ii putem omora, nu asta este solutia, dar putem face niste centre pentru ei, ii putem prinde steriliza si baga in centre, aceste centre sa fie in mare parte ajutate si de cei ce ies la astfel de manifestatii (sa iesi la o manifestatie e usor ca noi romani suntem mai buni de gura la cotizat pentru o astfel de cauza e mai greu)si de organizatiile internationale si de protestatarii din afara Romaniei ca tot citeam zilele astea despre ei si de guvernul Romaniei ca deh e si imaginea Romaniei in joc si oricum sunt multe cheltuieli in plus la guvern.Din aceste centre cine doreste poate adopta un caine, avand in vedere ca durata de viata a unui caine e undeva la 12 ani, deci in sa spunem 15 ani aceasta problema va disparea din Romania fara proteste, fara nici o problema.
Imagine
DJ Sun
VIP

UNREAD_POSTde Ciprian » Joi Apr 28, 2011 11:41 am

deraiatu scrie:Evident nu ii putem omora, nu asta este solutia, dar putem face niste centre pentru ei, ii putem prinde steriliza si baga in centre, aceste centre sa fie in mare parte ajutate si de cei ce ies la astfel de manifestatii (sa iesi la o manifestatie e usor ca noi romani suntem mai buni de gura la cotizat pentru o astfel de cauza e mai greu)si de organizatiile internationale si de protestatarii din afara Romaniei ca tot citeam zilele astea despre ei si de guvernul Romaniei ca deh e si imaginea Romaniei in joc si oricum sunt multe cheltuieli in plus la guvern.Din aceste centre cine doreste poate adopta un caine, avand in vedere ca durata de viata a unui caine e undeva la 12 ani, deci in sa spunem 15 ani aceasta problema va disparea din Romania fara proteste, fara nici o problema.

Exista centre.Nu sunt foarte in tema cu subiectul,dar din ce am inteles programul pt adoptii este de 2 ore,si intra doar cate o persoana.100 de formulare si timpul petrecut acolo este de aproximativ...2 ore:))
Din ce am inteles unul din centre a refuzat mancare oferita de acesti oameni,pentru cateii de acolo.sunt lucruri care ma depasesc si din pacate stau prost cu timpul liber si in ultima vreme si cu starea psihica:)) pt a ma implica

L.E Oamenii aia au facut cheta sa-mi plateasca transportul,deci in mod sigur ar da bani pt a sutine centrele cu mancare etc.
Ciprian
DJ Fondator

UNREAD_POSTde The_Mack » Sâm Apr 30, 2011 3:02 pm

felicitari ptr. eveniment Ciprian. nasol cu boxa, sper ca totul este ok.

referitor la subiectul caini fara stapan, fara suparare dar dupa ce esti muscat sau ai prieteni/prietene/rude etc. muscati de cainii fara stapan, sincer te doare fix in cot ca o sa fie eutanasiati. iubesc animalele in special cainii, dar situatia asta nu mai poate continua, si aici este exact vina la ONG-urile astea care urla in gura mare ca se masacreaza saracele patrupede - bun, nu le eutanasiem, dar sa vina ei cu solutii serioase si eficiente - dar ei nu vin, nu fac decat scandal. in toate tarile din lumea asta, cainii fara stapan si care nu sunt adoptati, nerevendicati sau bolnavi sunt eutanasiati instant, fara discutii - numai la noi se gaseste cineva sa fie mai cu mot.
http://www.soundlightvideo.ro
http://www.slvservices.ro
DJMACK - Your Party Maker!
Mare Roman Maresalul Antonescu!
The_Mack
VIP

Înapoi la Evenimente 2011