eu am modelul HD 215 si sunt foarte multumit de ele usoare, practice, calitative stau si cu orele cu ele pe urechi si nu am nici o problema inainte aveam niste akai -uri dupa jumate de ora ma dureau urechile nu le mai suportam.
PROGRESUL OMENIRII SE DATOREAZA OAMENILOR DE STIINTA, FILOZOFILOR SI NU CELOR CARE BAT MATANII PRIN BISERICI , CELOR CARE BAZAIE LA ZIDUL PLANGERII SI NICI CELOR CARE TAIE FRUNZA LA CAINI Honda The power of dreams esentele tari se tin in sticle mici
Castile astea Watson arata binisor, dar sunt niste "ciungi" Eu ma stricat vreo 4 perechi, si le-am utilizat acasa, nicidecum pe la lucrari... Acu' m-am lecuit de ele, mi-am luat alte casti pentru home use, adica Philips SHP1900.
Provoc distractie si conserv amintiri. ---------------------------------------- Follow da bass line.
da e adevarat dar la pretul pe care il au e si normal sa cedeze repede(eu am laudat raportul calitate/pret in legatura cu calitatea sunetului care e foarte bun la banutii pe care ii investesti), si eu am rupt mai multe pana mi-am luat Sennheiser-urile pe care le am si acum si am impuscat mai multi iepuri, adica sunt usoare, rezistente, sunet bun si nici nu ma mai dor urechile cand stau cu ele mai mult timp.
djpedros scrie:Eu am o pereche de Technics rp-dh1200
super casti techincs-urile astea..eu folosesc de peste 6 ani Techincs RPDJ 1200...sunt alea care au vopsea pt black-light..ca sunet..si longevitate..nota 1000...dai un ban..da`...nu au moarte....mai am o pereche de casti senheiser...si doua no name...
La ce vrei tu sa le folosesti sunt in regula. In alta ordine de idei... am avut ocazia sa "muncesc" cam 60 minute cu o pereche de Sennheiser HD 25 in acest weekend la un eveniment Drum & Bass intr-un club unde am asigurat sonorizarea (boxe inchiriate de putere 10000 W) si pot sa va spun ca adun bani sa imi cumpar si eu o pereche. Sunt extraordinare. Izolare fonica excelenta, foarte comode, usoare si sunet foarte clar.
da dar sunt 90 de euro.....si nu mai am nici eu eveniment pe bani pana in aprilie.... si asa luna asta doar ce a inceput si eu am depasit bugetul...mi-am luat hdd si rami la laptop si inca o lumina....
si as mai avea 50 de euro disponibili...
am gasit pe un site cu 225 de lei..cred ca o sa fac comanda in seara asta daca nu mai gasesc altceva