Vand mixer Alesis multuimix 8 usb

Vand mixer Alesis multuimix 8 usb

Mesajde Sorinus » Sâm Feb 19, 2011 9:04 pm

Vand mixer nou cumparat de mine acuma 3 sapatamani-1 luna,sunt nemultumit de el ca nu se poate ruta semnalul din laptop via usb printr-un canal anume...el iese direct pe main out,asta daca trec prin placa lui audio.Pret 1000 lei usor negociabil....am factura,cutie,garantie 2 ani la el etc...in rest e un mixer super ok,compact si foarte aspectuos!Revin cu poze insa acum sunt la un eveniment si nu prea functioneaza sticul de rdes.
http://www.thomann.de/de/alesis_multimix_8_usb_20.htm

Imagine

Uploaded with ImageShack.us
Ultima oară modificat de Sorinus pe Joi Feb 24, 2011 12:54 am, modificat 1 dată în total.
Sorinus
Administrator

Re: Vand mixer Alesis multuimix 8 usb

Mesajde remy » Dum Feb 20, 2011 9:33 am

Am studiat un pic, si te rog sa faci urmatorul experiment: sub vu-metru ai 3 butoane, apesi pe cel din mijloc, asta inseamna sa trimiti sunetul de pe usb pe control room, nivelul sunetului il poti ajusta din butonul rotativ albastru din partea dreapta, jos.Bun, asta inseamna ca pe iesirea principala(main mix) ai tot ce vine de pa canalele de microfon si cele 2 canale stereo, si pe iesirea ctrl rm out iese sunetul din calculator.Ma gandesc sa folosesti 2 cabluri jack-jack si sa conectezi iesirea ctrl-rm la canalele 5/6, si astfel ai acum sunetul din calc pe unul din canalele stereo! Daca nu merge, poti sa-l vinzi linistit, eu zic ca alta solutie nu exista!

Imagine
remy
DJ Fondator

Mesajde Sorinus » Joi Feb 24, 2011 12:52 am

Am facut experimentul,am mai dat si bani pe 2 cabluri cordial,merge insa nu imi mai indica bine vu-metrele si nu imi place,degeaba m-am hotarat sa-l vand si gata...chiar nu ma asteptam sa nu aiba iesire pe un canal anume,asta e ce sa-i faci....
Pret nou si cel mai mic la care il pot da....900 lei!
Sorinus
Administrator

Mesajde Sorinus » Dum Feb 27, 2011 12:42 am

800 lei...am pus okii pe altul!
Sorinus
Administrator

Mesajde Sorinus » Mar Iul 19, 2011 11:23 pm

600 lei noul pret...mixerul are 4-5 luni,vine in cutie si cu garantie,la jumatate de pret fata de thomann,nu are nici un defect ,nici macar o zgarietura!
Sorinus
Administrator

Mesajde remy » Mie Iul 20, 2011 12:14 am

un up de la mine, l-am vazut, e impecabil, de fapt, sorinus si iulianrugina sant 2 maniaci ai sculelor pastrate ca noi.... ;)
remy
DJ Fondator

Mesajde Sorinus » Mie Iul 20, 2011 10:39 pm

Mersi Remy,ai o molecula...:)
Sorinus
Administrator

Mesajde dannyinthemix » Mie Iul 20, 2011 10:49 pm

Un punct si de la mine, l-am vazut si am butonat la el, se aude super, pentru nunti eu zic ca este numai bun, pe mine nu ma deranjeaza ca nu se poate ruta semnlul de pe usb.
dannyinthemix
DJ Fondator

Mesajde Sorinus » Joi Iul 21, 2011 9:14 am

dannyinthemix scrie:Un punct si de la mine, l-am vazut si am butonat la el, se aude super, pentru nunti eu zic ca este numai bun, pe mine nu ma deranjeaza ca nu se poate ruta semnlul de pe usb.

Pe mine ma deranjeaza dupa cum bine stii,acesta este si singurul motiv pentru care vreau sa-l vand...vreau sa-mi iau unul care pot sa rutez semnalul prin usb.
Sorinus
Administrator

Înapoi la Arhiva