de marescosmin » Vin Sep 11, 2009 10:39 pm
Salutare tuturor!
Va multumesc pentru reply-urile voastre si pentru opinii.Nu,nu ma supar,din contra imi place cand vine cu opinii si idei iar discutia si subiectul prezinta interes.
Ca sa nu fiu mult OFF-Topic,eu merg intr-adevar la nunta cu 260 GB de muzica,tocmai pentru a nu fi prins "in off-side" prea usor.Este normal ca nu poti avea toata muzica de pe mapamond dar in nenumarate situatii mi s-au cerut melodii "de colectie" si a fost foarte bine ca le-am avut la mine.Multi vor spune poate:"Ce sa fac eu cu Joe Dolan la nunta?Cine imi cere mie asa ceva?Ei,si daca imi cere,parca n-as avea Tom Jones cu vreun slow!" Da,este mai comod sa-ti iei cu tine melodiile "mai uzuale"...ceea ce fac si eu dar mai adaug si "ceva in plus".Asta era ideea.
Cat priveste playerele,asa este Winamp conduce detasat in preferintele noastre.Sunt binevenite si alte playere,console.Fiecare lucreaza cu ce considera mai bine si cu ce il avantajeaza,cu ce s-a obisnuit mai bine in functie de situatie si evenimentul ales.
Timpul ma constrange sa ies,am ceva treaba.Voi reveni si cu alte reply-uri,sunt multe de spus si discutat util pentru fiecare.
Sa auzim de bine!
Cosmin Mares.
Sunetul face muzica!
Muzica BUNA,s-a compus.Ce se asculta acum,sunt "experimente" nereusite,vezi muzica ultimilor ani.BUN,este cuprins intre anii '50-'60-'70-'80-'90 si pana prin 2006 aproximativ.