Manoka scrie:Sute de evenimente la activ de pe laptop ... si nu mi-a crapat niciodata. Astea sunt "texte" de .....
Iar cu sunetul ... iarasi e bla bla bla! Multi DJ merg cu playere, si sa zicem ca au o calitate super la iesirea din mixer ... si o sugruma cu niste boxe de 100EUR/bucata

(sa zicem T-box

). Iar cel de pe laptop merge cu placa de sunet externa, si legat la niste boxe PRO (JBL, EV, RCF)!!!
1.Sa zicem , ca eu am T-Box cumparate direct de la Thomann cu
320 de euro/bucata.
2. Sa zicem ca nu am avut niciodata nevoie sa il folosesc la mai mult de 70 % din volumul propriu , fiindca nu am apucat sa fac clubbing cu el si believe me ca , inca nu am primit reclamatii ca nu s`ar auzi bine sau ar fi incet (recunosc ca la volum maxim nivelul de distorsiune este sesizabil , insa doar unii folosesc la maxim toata aparatura (forjeaza) pe care nu ii nominalizez).
3. Sa zicem ca ai o parere referitoare la playere , dar asta nu inseamna sa incepi sa dezconsideri aparatura folosita de altul ,alta decat a ta.
4. Sa zicem ca ar trebui sa mai retezi putin din elan`ul critical , si sa treci la elan constructiv , adica a sfatui intr-un mod pozitiv , pentru ca acesta este scopul forumului.
Sa zicem ca si eu ma duc pe baza de laptop , inca nu am avut okazia sa incerc playere chiar si in "antichitate" pe vremea cand erau casete lucram cu mixerul si 3 casette/deck-uri si din acest motiv nici nu comentez eficacitatea player-ului , BUT , am simtit nevoia sa iti raspund din cauza ca incepi sa incepi sa arunci cu niste critici (indirect , probabil fara sa vrei)) pe aparatura pe care o folosesc altii si pe care poate nu o cunosti .
O parere personala ca sa fiu si ontopic ...cel mai bun player este acela care pentru tine ti se pare cel mai apropiat in job`ul pe care il faci, adica , daca tu esti obisnuit pe playere vei "lucra" cu siguranta mai bine pe playere decat pe winamp, sau invers.
Si un sfat personal.....Fii constructiv tot timpul , si nu incerca doar sa gandesti ca ceea ce ai tu e cel mai bun , restul sunt mai putin bune , asta ca sa nu folosesc cuvinte brutale

.
Cu respect