Moderator: SnakeBiteTWO
marescosmin scrie:SnakeBiteTWO scrie:DJZmaltz a scris:P.S: SnakeBiteTWO ai văzut boxele cele de 14 ţoli de la FBT ce SPL şi ce greutate au ?
Asta înseamnă difuzoare eficiente şi procesare corespunzătoare !
Să-mi spui dacă îţi plac.
http://www.fbt.it/ENG/PAE/PRODOTTI/SPEA ... /index.asp
Daa, sunt super "bestiile" astea de la FBT, usoare si cu un SPL devastator, insa cu un pret de te face sa te mai gandesti, in zilele astea de criza...
Eu,merg pe FBT,inca de pe vremea lui "impuscatu' ".Ce pot sa va spun,fata de rahaturile de JBL care sunt niste "mari jeguri sonore",FBT chiar si-au dovedit calitatea in timp.Nu am echipament chiar de 21 de ani dar FBT-urile ce le detin actualmente + mixer al aceleiasi firme,chiar suna excelent,nu am avut probleme cu ele la nicio sonorizare iar la muzica ce are un continut de ghitara sau instrumente clasice,reda clar si cald sunetul,nu ca JBL-urile folosite de unii ca "Dumnezeu al sunetului"!
Nu compar cu alte firme fiindca acelea suna chiar bine.Am avut experiente de rahat cu JBL,sunet de tabla sau de "Gara de Nord" - la fel ca VLIODOR ce le puteti cumpara din Europa si care au sunet I D E N T I C cu JBL-ul.
Nu mi-as lua JBL,nici daca mi s-ar oferi gratis sau ar ramane singura firma modiala producatoare de echipament de sunet! Decat JBL,mai bine orice altceva,chiar home-made!
marescosmin scrie:Stiu ca multi aveti JBL,le folositi,se folosesc si la Teatrul de Estrada Ploiesti,dar fata de FBT care lucreaza de peste 50 de ani in domeniu... este cale lunga!
Vliodor,sunt niste jeguri pentru balciuri si talciocuri,nu intram cu discutia aici!
Da,la orice sistem activ,ai nevoie de SUB! Am si asa ceva,tot FBT - este un ansamblu complet!
Voi mai faceti o greseala... unii dintre DVS,dati inainte cu Watt-ii! Care are putere mai mare - GRESIT!
Eu,am FBT-urile de 300 W - activele si 400W fiecare SUB in parte - amplif separat pe partea de bas.La o sonorizare,puneti accentul pe fidelitate,calitatea mp3-urilor,de unde le luati,este HOTARATOARE!
Eu merg pe 98% Mp3 la 320 sau VBR-uri intre 192 - 320 Kb/sec! Multi dintre cei ce au corespondat cu mine pe mess si le-am dat cateva melodii,stiu cum sunt eu "maniac" cu sunetul si muzica in general!
Daca vreti fidelitate,nu depasiti 75% volum la boxe,nu intrati in "clip" sub nicio forma iar daca volumul nu este suficient la 75%,mai bine mariti echipmentul ca Watt-aj,decat sa dati in "blana"!
Un echipament realizat ingrijit,este cheia succesului! Calitatea melodiilor stocate,este de asemenea hotaratoare.
Eu,cu numai 300W curati (am masurat),fac fata lejer la orice sonorizare chiar si la 250 persoane fara probleme si fara distorsiuni de vreun fel (perceptibile direct la ureche)!

demential scrie:aceasta afirmatie mi se pare o cel putin aberanta
consider ca nici macar in sali cu o acustica extraordinar de buna nu poti face fata cu 300w. este absurd.strict parerea mea.

SnakeBiteTWO scrie:si de RMS

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator