demential scrie:hehe ... se duce cel cu ofertamai buna.
tony scrie:demential scrie:hehe ... se duce cel cu ofertamai buna.
Ma duc eu cu 50 ron, glumesc evident!

Sorinus scrie:Ma da suparati sunt colegii in ultima vremepe orice topic intru vad numai certuri
si pe Mack cum e prins intre...abia astept intalnirea sa-l revad pe Mack si sa-mi aduc aminte ce fioros era.....
The_Mack scrie:Sorinus scrie:Ma da suparati sunt colegii in ultima vremepe orice topic intru vad numai certuri
si pe Mack cum e prins intre...abia astept intalnirea sa-l revad pe Mack si sa-mi aduc aminte ce fioros era.....
da pai si eu is la mijloc si incerc sa impac pe toata lumea, dar cum asta este imposibil de cele mai multe ori, eu pic ala rau
ionel scrie:The_Mack scrie:Sorinus scrie:Ma da suparati sunt colegii in ultima vremepe orice topic intru vad numai certuri
da pai si eu is la mijloc si incerc sa impac pe toata lumea, dar cum asta este imposibil de cele mai multe ori, eu pic ala rau
ai un Jim Beam de la mine sa prinzi curaj la moderat.

The_Mack scrie:aici nu suntem in competitie, suntem in primul rand prieteni si membri ai unei comunitati

demential scrie:GALATI, la voi nu e criza ?
iulianrugina scrie:eu ma retrag de la cununia de la slanic moldova. am prins un botez in roman. il las pe colegul de la tg.neamt...
ionel scrie:iulianrugina scrie:eu ma retrag de la cununia de la slanic moldova. am prins un botez in roman. il las pe colegul de la tg.neamt...
Spor la bani.
I-am facut o oferta atunci, nu ma rog de nimeni si nici nu muncesc degeaba
Înapoi la Dj nunta , dj botez , dj cununie
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori