DJ legal

Dj nunta , dj botez, dj cununie, dj petreceri private

Controale ? Exista ? Ar trebui sa ne temem sau nu ?

Da. EU am patit asa ceva. Va povestesc pe forum !!!
3
5%
Nu. Este o aberatie, nu am auzit / nu am patit niciodata asa ceva !!!
17
28%
Am prieteni FOARTE BUNI SI DE INCREDERE care au avut parte la nbc de controale si au patit-o ! Va povestesc pe forum !
8
13%
Am auzit de la niste prieteni ca cineva a patit-o ... nu sunt sigur.
32
53%

Voturi totale : 60

Re: DJ legal

UNREAD_POSTde Nicks » Mie Iun 30, 2010 10:08 pm

demential scrie:tinand cont ca la o cautare pe google pentru cuvintele "dj legal" suntem pe locul 2, fac apel pe aceasta cale catre orice membru al upfr, aimr, ucmr ada, etc sa isi faca cont la noi pe forum pentru a ne informa cu privire la acest subiect, tocmai pentru ca exista un atat de mare interes pentru acest subiect. Multumesc!

Pai nu vad ce ar mai fii de completat Demential. Totul este clar in acest moment. M-am uitat acum pe licenta de la Ucmr - Ada si scrie asa : Valabilitate 28.06.2010 - 31.12.2010. Pe licenta la suma scrie : Renumeratie lunara/zi/ora/manifestatie. Cu tva pretul este de 35 ron, deci este clar , e vorba de o taxa lunara in cele din urma , si nu pe eveniment cum am mentionat mai sus.
Codul caen pe care il am este 9002 si cu acest cod a fost ok la finante , mi-au facut inregistrarea fiscala ;)
Bafta !
http://www.sonorizari-sibiu.ro
http:/www.smartchic.ro
Nicks
Membru activ

UNREAD_POSTde calvinel » Mie Iun 30, 2010 10:21 pm

Nicks scrie:Deci eu am ajuns la final in ceea ce priveste legalitatea.
Mi-am infiintat o intreprindere individuala , pentru ca la firma i-am pus lacat.
Taxe platite :
Ucmr - 35 ron pe eveniment
Upfr 2 taxe : 1428 ron - Renumeratie reproducere fonograme
124 ron - Renumeratie muzicala lucrativ.
Acum finalizez si cu credidam.
La infintarea unei intreprinderi individuale se da o declaratie(200) in care iti estimezi venitul net si cheltuielile iar finantele iti calculeaza un impozit anual in functie de ceea ce ai declarat tu in scris , care se plateste trimestrial. Deja am platit si prima rata din impozit.
Odata cu inchiderea firmei am scutit : contabil + impozit forfetar. Am redus o suma frumusica.
Va recomand cu drag aceasta varianta ;)
Toate cele bune !

Probabil ca voi posta 3 maxim 4 evenimente din acest sezon in sectiunea mea din anumite motive foarte intemeiate. Nu este vorba de teama ca imi vor fii furate pozele. Atentie la cei care taiati 2 facturi pe an si aveti aici postate 20 de evenimente.
Bafta multa tuturor !!!

La ce suma te-au calculat pentru impozit si la cate evenimente (stim ca e criza si nu prea sunt evenimente).

Si te rog daca poti sa ne spui exact suma finala , ceea ce ai enumerat putem sa le adunam insa ar fi mai util o suma finala exact. Stim ca ne-ai ajutat mult si iti multumim insa daca ne poti spune concret toate sumele precum si valabilitatea tuturor licentelor iti multumim si mai frumos.
In cazul in care sunt botanist si nu am inteles eu ceva please forgive me... :)
calvinel
Membru activ

UNREAD_POSTde Sorinus » Joi Iul 01, 2010 12:55 pm

Mai am si eu o intrebare,ai avut nevoie de atestat de dj in aceasta variuanta sau nu?Multam!
Sorinus
Administrator

UNREAD_POSTde p3psitwist » Vin Iul 02, 2010 8:24 pm

Nicks scrie:Deci eu am ajuns la final in ceea ce priveste legalitatea.
Mi-am infiintat o intreprindere individuala , pentru ca la firma i-am pus lacat.
Taxe platite :
Ucmr - 35 ron pe eveniment
Upfr 2 taxe : 1428 ron - Renumeratie reproducere fonograme
124 ron - Renumeratie muzicala lucrativ.
Acum finalizez si cu credidam.
La infintarea unei intreprinderi individuale se da o declaratie(200) in care iti estimezi venitul net si cheltuielile iar finantele iti calculeaza un impozit anual in functie de ceea ce ai declarat tu in scris , care se plateste trimestrial. Deja am platit si prima rata din impozit.
Odata cu inchiderea firmei am scutit : contabil + impozit forfetar. Am redus o suma frumusica.
Va recomand cu drag aceasta varianta ;)
Toate cele bune !

Probabil ca voi posta 3 maxim 4 evenimente din acest sezon in sectiunea mea din anumite motive foarte intemeiate. Nu este vorba de teama ca imi vor fii furate pozele. Atentie la cei care taiati 2 facturi pe an si aveti aici postate 20 de evenimente.
Bafta multa tuturor !!!

daca ar fi simplu de facut toata chestia asta m-as baga si eu sa o fac....unde pot gasi mai multe detalii....sau exact ce trebuie sa fac? unde sa ma duc ca ma termina astia cu agentiile lor? am citit topicul asta de la cap la coada...si tot in ceata sunt :|
Imagine
p3psitwist
Administrator

UNREAD_POSTde demential » Vin Iul 02, 2010 9:29 pm

cred ca nimeni de la UCMR-ADA, UPFR, AIMR, CREDIDAM nu intra aici pentru ca nu au de ce sa ne cautem, suntem toti legali :D
o sa ne caute doar cand s-or insura ei sau si-or boteza copii, pentru ca suntem cei mai buni din orasele noastre :D
pepsi iti recomand sa vorbesti cu nicks pe mess sau la telefon, la cat de prietenos il stiu, sigur te v-a ajuta daca are timp.
demential
Administrator

UNREAD_POSTde p3psitwist » Vin Iul 02, 2010 10:26 pm

am sa ii trimit un mesaj....si o sa mai vb cu cineva sa se intereseze pe la camera de comert...
Imagine
p3psitwist
Administrator

UNREAD_POSTde Sorinus » Lun Iul 12, 2010 4:43 pm

Deci avand in vedere titlul chestionarului+faptul ca unii dintre colegi cred ca nu se tin controale cu adevarat,tin sa confirm ca exista controale,eu personal am avut unul samabata asta 10.07.2010.Deasemenea Iulian a avut saptamana trecuta control in 03.07.2010,deci controale se tin asa ca aveti grija cei care nu sunteti ok cu actele,va recomand macar sa achitati acea taxa de 35 lei care se achita pe eveniment!
Toate cele bune!
Sorinus
Administrator

UNREAD_POSTde Lucian » Lun Iul 12, 2010 10:38 pm

Ceva detalii? Cine erau? Ce vroiau?
MUSIC IS OUR PASSION
www.djnuntabotez.ro
Lucian
DJ Fondator

UNREAD_POSTde tony » Lun Iul 12, 2010 10:42 pm

Sorinus scrie:Deci avand in vedere titlul chestionarului+faptul ca unii dintre colegi cred ca nu se tin controale cu adevarat,tin sa confirm ca exista controale,eu personal am avut unul samabata asta 10.07.2010.Deasemenea Iulian a avut saptamana trecuta control in 03.07.2010,deci controale se tin asa ca aveti grija cei care nu sunteti ok cu actele,va recomand macar sa achitati acea taxa de 35 lei care se achita pe eveniment!
Toate cele bune!

...de curiozitate , de unde stiau de eveniment? ,cum au nimerit acolo?
tony
Super Membru

UNREAD_POSTde Sorinus » Lun Iul 12, 2010 10:47 pm

Pai nu stiau de eveniment...pur si simplu in momentul de fata se fac controale la greu in toata Timisoara...crezi ca daca ar merge la sigur ar mai fi mers sa-l controleze pe Iulian sau pe mine care suntem cat de cat ok cu actele...cu siguranta nu,sambata seara cu 2 masini si in 5 ore se poate controla aproape toate locatiile respectabile din Timisoara,asa ca nu cred ca au nevoie de prea multe informatii pentru a face controale!
Parerea mea!
Sorinus
Administrator

UNREAD_POSTde prologic » Lun Iul 12, 2010 11:57 pm

Pai si cine a venit in control politia sau ucmr , upfr etc.?
prologic
Membru activ

UNREAD_POSTde Sorinus » Mar Iul 13, 2010 12:16 am

UCMR-ADA.Fara alti "insotitori".
Sorinus
Administrator

UNREAD_POSTde tony » Mar Iul 13, 2010 12:39 am

Sorinus scrie:UCMR-ADA.Fara alti "insotitori".

...si direct pe verificari , sau bateau apropoul la o atentie?
tony
Super Membru

UNREAD_POSTde Sorinus » Mar Iul 13, 2010 12:48 am

Direct verificari...si cand spun asta stiu ce spun!
Sorinus
Administrator

UNREAD_POSTde tony » Mar Iul 13, 2010 11:29 am

Sorinus scrie:Direct verificari...si cand spun asta stiu ce spun!

...vb mai detaliat la intalnirea din august! , cat suntem treji !!!, ca la bautura ... :D
tony
Super Membru

UNREAD_POSTde Adircf » Vin Iul 16, 2010 10:10 pm

Sa presupunem prin absurd ca ar exista 3 prieteni buni, toti punatori de muzica pe la evenimente printre altele, unul are un studio si niciunul nu are nici un fel de autorizatie.

Intrebarea mea:

Se poate face cumva sa plateasca toti 3 impreuna autorizatiile ? la upfr ucmr credidam-ul ?

Am inteles ca ar fii ceva portita prin sistem in care s-ar putea face asa ceva. Ar fii prea frumos... :)
Adircf

UNREAD_POSTde scarface » Sâm Iul 17, 2010 10:06 am

Adircf scrie:Sa presupunem prin absurd ca ar exista 3 prieteni buni, toti punatori de muzica pe la evenimente printre altele, unul are un studio si niciunul nu are nici un fel de autorizatie.

Intrebarea mea:

Se poate face cumva sa plateasca toti 3 impreuna autorizatiile ? la upfr ucmr credidam-ul ?

Am inteles ca ar fii ceva portita prin sistem in care s-ar putea face asa ceva. Ar fii prea frumos... :)

Vorbeste cu Alextripon.
scarface
Membru activ

UNREAD_POSTde Lucian » Sâm Iul 17, 2010 10:37 am

Adircf scrie:Se poate face cumva sa plateasca toti 3 impreuna autorizatiile ? la upfr ucmr credidam-ul ?

Din start licentele (autorizatiile) nu se elibereaza decat la persoane juridice. In cazul asta ori va deschideti un SC cu
voi 3 asociati, ori un SC sau II (Intreprindere individuala) unde unu din voi e asociat unic si ii angajeaja pe ceilalti 2.

P.S. Licenta nu este transmisibila!
MUSIC IS OUR PASSION
www.djnuntabotez.ro
Lucian
DJ Fondator

UNREAD_POSTde Adircf » Sâm Iul 17, 2010 12:56 pm

scarface scrie:Vorbeste cu Alextripon.

Merci, o sa-l sun maine sau luni.

Tijssen scrie:P.S. Licenta nu este transmisibila!

Intreprindere individuala este la unul dintre cei 3.

Daca el si-ar face autorizatiile de mai sus , cum ar putea beneficia si ceilalti 2 de autorizatii in cazul unui control ?
Adircf

UNREAD_POSTde demential » Sâm Iul 17, 2010 1:05 pm

angajati cu carte de munca/ contract individual de munca / conventie civila
demential
Administrator

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Dj nunta , dj botez , dj cununie