Deci ca sa vin si eu din nou in discutie ... Fara sa fac aluzie la vreunul dintre voi, sau la o situatie mentionata anterior, dar ma distreaza treaba cu backup-ul

. Acuma nu o luati in nume de rau, de cativa ani buni ma ocup de facut sisteme, si de instalat windows-uri + softurile aferente. Calculatorul folosit la sonorizari era un P III la 1 ghz cu 256 ram, si nu am avut niciodata nevoie de backup, exceptie penele de curent). Asta era cu desktop. Cam de 2 luni incoace, am achizitionat un laptop, cum incep de la 0, am zis macar sa reduc volumul sculelor pe cat se poate. Laptopul e un Toshiba la 600 mhz, 128 ram pe el, si windows xp. primul lucru dupa cumparare a fost sa pun windows si softurile mele pe el. Prima proba a fost la tara inainte de sf. marie, 2 zile non stop ... si a cantat. Si a 2-a proba a fost ... o saptamana non stop si laptopul si sculele .. deci io zic ca o noapte merge fara probleme. Si un sfat de la cineva care a lucrat cu cateva calculatoare, pentru sonorizari axativa pe pentium III daca aveti posibilitatea : sunt cele mai stabile calculatoare posibile pentru asa ceva, am p4 cu placa si proc intel curat in care am bagat acum 4 ani undeva in jur de 40 de mil .. si nu imi canta pe el o noapte intreaga winamp-ul

) ... si imi canta o saptamana pe un laptop pe care am dat 300 de ron

) .