Program sau player pentru muzica

Dj nunta , dj botez, dj cununie, dj petreceri private

Sunt DJ NBC. Ce scule folosesc ca player ?

Player
9
11%
Laptop/Desktop si Winamp
27
33%
Laptop/Desktop si Player Dedicat *virtual dj, etc
35
43%
Laptop/Desktop/Playere
11
13%

Voturi totale : 82

Mesajde demential » Lun Aug 24, 2009 7:10 pm

ideea e ca poti pierde shpaga serioasa daca i se scuala funui invitat sa ceara de ex. Daniel Iancu - Pica mig-ul in batatura.
cu laptop si internet o iei imediat. cu geanta de cd-uri insa, esti putin limitat zic eu.
demential
Administrator

Mesajde The_Mack » Lun Aug 24, 2009 7:44 pm

demential are dreptate. cand inca lucram cu cd-uri acum multi ani aveam in jur de 500 si de cd-uri. era ingrozitor sa le aranjezi intr-o ordine pe toate in asa fel incat sa te descurci cu ele. nu mai spun ca si nefolosite cd-urile cel putin la juma de an trebuia sa le refac pe toate (nu puteam sa risc), iar deck-urile de atata folosire trebuiau schimbate odata la cel mult 2 ani. sincer voua va place senzatia ai de DJ, dar nu uitati ca noi cei de la nunti nu suntem Dj in adevaratul sens al cuvantului, suntem mai degraba niste "punatori" de muzica (cum foarte bine a sesizat remy pe un alt forum) si niste cunoscatori ai fenomenului NUNTA. atat. adika sa nu credeti ca daca va cumparati niste platane, mergeti la nunti, sunteti deja David Gueta sau Tiesto. Va garantez eu voua ca pe nuntasi nu ii intereseaza cu ce vii tu la nunta (platan / laptop / console de DJ si yo mai stiu ce alte chestii), sau daca tu stii sa mixezi in bataie, important pentru ei este sa se distreze si sa fie muzica si atmosfera de nunta, si sa se auda bine si acoperitor. restul sunt doar mofturile si micile noastre placeri. normal si mie mi-ar placea nush ce scule, dar ma gandesc si daca se merita investitia?

referitor la licenta and crap, exista chestia asta la fiecare inceput de sezon de nunta de o gramada de ani: ca o sa venim in control, o sa taiem si o spanzuram. vreau si eu un exemplu concret de DJ care a fost cautat de astia de la fisc sau de la ORDA? si sa zic prin absurd ca vin in control, doar nu esti bleg sa ii lasi sa-ti gaseasca ceva in calculator. daca nu stiati exista comanda Format HDD, in cateva secunde nu mai exista nici un fel de dovada contra voastra.
The_Mack
VIP

Mesajde prologic » Lun Aug 24, 2009 8:03 pm

Nu e vorba ca vreau playere sa ma cred mare dj si eu sunt un punator de muzica , ma gandeam la variante cat mai avantajoase din punct de vedere financiar si sa am o oarecare acoperire in cazul unui control , dar la cat de organizati sunt astia cu taxele......
prologic
Membru activ

Mesajde The_Mack » Lun Aug 24, 2009 8:10 pm

bro' nu lua mesajul meu (si nici alti colegi de forum) in nume de rau. eu doar am marcat niste lucruri adevarate - am incercat sa fac o diferenta intre noi si DJ de club spre exemplu.

referitor la cum iesi mai eftin, personal consider ca mai eftin decat cu calculator si mp3 nu ai cum sa iesi, chiar si lucrand legal. dupa cum am vazut preturile nu sunt chiar asa de mari la drepturile de autor, iar in cazul celor d ela fisc, declari ca ai si tu o nunta pe luna.
The_Mack
VIP

Mesajde demential » Mar Aug 25, 2009 10:02 am

ieap.
si un mic sfat pentru colegii fara licente anu asta : daca vine controlu, comanda completa este :
ATENTIE ! nu incercati asta acasa!!!
tasta Windows + R
format d: /q
enter
enter
si se sterge instantaneu partitia D
ATENTIE ! nu incercati asta acasa!!!
demential
Administrator

Mesajde The_Mack » Mar Aug 25, 2009 12:51 pm

:lol: da a se folosii aceasta comanda numai in cazuri extreme! vezi fisc, sau ORDA :lol:
The_Mack
VIP

Mesajde demential » Mar Aug 25, 2009 12:56 pm

fiscu nare treaba cred cu mp3urile :)
UCMR - ADA are treaba cu ele, si UPFR-ul :) si AIMR
demential
Administrator

Mesajde The_Mack » Mar Aug 25, 2009 12:59 pm

da fiscul nu are treaba cu mp3-urile, in schimb are treaba cu chitanta taiata ptr. a incasa banii din evenimentul respectiv (la asta m-am referit cand i-am mentionat si pe ei). asa daca stergi tot ce ai in calc le spui ca ai venit s afaci niste proiectii, si oamenii respectivi sunt prietenii tai.

yo stiam ca cei de la oRDA sunt aia care se lupta cu pirateria si sustin drepturile de autor. sper sa nu induc pe nimeni in oroare :lol:
The_Mack
VIP

Mesajde demential » Mar Aug 25, 2009 1:02 pm

pai crede-ma ca m-am interesat si in interes personal si in interesul colegilor exact ce iti trebuie si de unde.
explicatii ai aici : http://forum.djfotovideo.ro/viewtopic.php?t=4
demential
Administrator

Mesajde The_Mack » Mar Aug 25, 2009 1:12 pm

k. e bine atunci.

revenind putin la player, pe langa pc/laptop voi mai aveti ceva de rezerva dupa voi (si ce)? in momentul de fata merg cu 2 laptopuri si un player mic ptr. cd-uri (care nu a fost folosit la nimic pana acum). sincer sa fiu desi nu am avut absolut niciodata probleme cu calculatorul sau laptopul la absolut nici un eveniment, si desi merg cu 2 laptopuri dupa mine, parca nu ma indur sa las playerul acasa, chiar daca de multe ori nici nu-l montez. si mai am o intrebare ptr. cei care folosesc virtual DJ, ce versiune aveti si daca va face figuri. eu momentan merg pe versiunea 2,0, in conditiile in care am incercat acum ceva timp unele mai noi si faceau "bucurii" cand era lumea mai draga. banuiesc ca era din cauza .exe -ului folosit.
The_Mack
VIP

Mesajde demential » Mar Aug 25, 2009 1:21 pm

eu am laptop-ul meu HP, folosit 95% DOAR la evenimente.
mai am ca back-up : un LENOVO T500 si un nokia n95 8gb :)
demential
Administrator

Mesajde Ms-Dos » Mie Aug 26, 2009 11:43 pm

Deci ca sa vin si eu din nou in discutie ... Fara sa fac aluzie la vreunul dintre voi, sau la o situatie mentionata anterior, dar ma distreaza treaba cu backup-ul :D . Acuma nu o luati in nume de rau, de cativa ani buni ma ocup de facut sisteme, si de instalat windows-uri + softurile aferente. Calculatorul folosit la sonorizari era un P III la 1 ghz cu 256 ram, si nu am avut niciodata nevoie de backup, exceptie penele de curent). Asta era cu desktop. Cam de 2 luni incoace, am achizitionat un laptop, cum incep de la 0, am zis macar sa reduc volumul sculelor pe cat se poate. Laptopul e un Toshiba la 600 mhz, 128 ram pe el, si windows xp. primul lucru dupa cumparare a fost sa pun windows si softurile mele pe el. Prima proba a fost la tara inainte de sf. marie, 2 zile non stop ... si a cantat. Si a 2-a proba a fost ... o saptamana non stop si laptopul si sculele .. deci io zic ca o noapte merge fara probleme. Si un sfat de la cineva care a lucrat cu cateva calculatoare, pentru sonorizari axativa pe pentium III daca aveti posibilitatea : sunt cele mai stabile calculatoare posibile pentru asa ceva, am p4 cu placa si proc intel curat in care am bagat acum 4 ani undeva in jur de 40 de mil .. si nu imi canta pe el o noapte intreaga winamp-ul :)) ... si imi canta o saptamana pe un laptop pe care am dat 300 de ron :)) .
Trust Is A Weakness !!!
Ms-Dos
DJ Fondator

Mesajde lush » Joi Aug 27, 2009 8:19 am

CIudat!!!De fapt depinde si cum il forjezi si soliciti.Eu sincer nu am ce face cu un PIII cu controlerul pus pe el si cu softurile care hales resurse.
lush
DJ Fondator

Mesajde Ms-Dos » Joi Aug 27, 2009 9:45 am

lush scrie:CIudat!!!De fapt depinde si cum il forjezi si soliciti.Eu sincer nu am ce face cu un PIII cu controlerul pus pe el si cu softurile care hales resurse.

Bine, eu ma refer strict la un PC folosit pentru pus muzica, cu winamp sau atomix pe el, nu face fata nici macar la virtual dj, apar blocaje in melodii la un interval de timp.
Trust Is A Weakness !!!
Ms-Dos
DJ Fondator

Mesajde demential » Joi Aug 27, 2009 9:55 am

eu nu am avut probleme niciodata cu calculatorul ca player ... but you never know :)
demential
Administrator

Mesajde lush » Joi Aug 27, 2009 10:15 am

Asa i daca folosesti Winamp,dar daca te bagi in alte softuri si nu ai pc ul cum trebuie........
lush
DJ Fondator

Mesajde demential » Joi Aug 27, 2009 11:02 am

total de acord :)
demential
Administrator

Mesajde scarface » Joi Aug 27, 2009 8:48 pm

Nici un calculator cu Windows nu e prea stabil. Cele mai stabile sunt Mac-urile. Urmatoarea achizitie va fi un Mac. Sper :lol:
scarface
Membru activ

Mesajde lush » Vin Aug 28, 2009 8:14 am

Total adevarat.Astea nu stiu nici de virusi si sunt cel mai bine puse la punct in privinta stabilitatii.
lush
DJ Fondator

Mesajde demential » Vin Aug 28, 2009 10:43 am

scarface: un hp dualcore cu 2 giga ram pe care ruleaza NUMAI winamp-ul, si windows-ul XP are licenta, crede-ma ca este extrem de stabil!:D
demential
Administrator

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Dj nunta , dj botez , dj cununie