Mix-uri & Colaje

Dj nunta , dj botez, dj cununie, dj petreceri private

Re: Mix-uri & Colaje

UNREAD_POSTde remy » Mar Mar 29, 2011 7:31 am

@sorinus: nu pot comenta alegerea pieselor, clientul nostru, stapanul nostru, asta e, ideea e ca eu am o experienta destul de mare in spectacole si concursuri de dans, si de asta imi permit sa fac cateva comentarii! Daca se vrea a fi un moment mai mult comic, e ok amalgamul ala de ritmuri si piese, cu toate ca ma indoiesc ca mirii vor putea sa faca ceva cu coregrafia incat sa nu se calce in picioare unul pe celalalt. Eu as scoate sunetele de windows, lasa impresia ca s-a defectat laptopul :D , dar mai mult de atat, e diferenta mare de nivel intre piese, nici mama compresorului nu v-a putea corecta diferentele...incearca si asculta in casti la nivel mare! Unele piese se aud bine, altele nu, e ceva balbait acolo....parca e deteriorata banda de magnetofon! Ca exercitiu pt tine e ok, dar eu nu as iesi in boxe cu mixul tau, se aude naspa rau...
remy
DJ Fondator

UNREAD_POSTde djgrecu » Mar Mar 29, 2011 10:56 am

Cred ca tocmai pentru asta a fost pus sunetul de windows,sa dea impresia ca se inchide windowsul. Pe la altii am auzit ca folosesc un sunet ca si cum ar tot sari cd-ul. Distractiva faza....cat timp nu se intampla pe bune :))
djgrecu
DJ Fondator

UNREAD_POSTde Sorinus » Mar Mar 29, 2011 5:10 pm

remy scrie:@sorinus: nu pot comenta alegerea pieselor, clientul nostru, stapanul nostru, asta e, ideea e ca eu am o experienta destul de mare in spectacole si concursuri de dans, si de asta imi permit sa fac cateva comentarii! Daca se vrea a fi un moment mai mult comic, e ok amalgamul ala de ritmuri si piese, cu toate ca ma indoiesc ca mirii vor putea sa faca ceva cu coregrafia incat sa nu se calce in picioare unul pe celalalt. Eu as scoate sunetele de windows, lasa impresia ca s-a defectat laptopul :D , dar mai mult de atat, e diferenta mare de nivel intre piese, nici mama compresorului nu v-a putea corecta diferentele...incearca si asculta in casti la nivel mare! Unele piese se aud bine, altele nu, e ceva balbait acolo....parca e deteriorata banda de magnetofon! Ca exercitiu pt tine e ok, dar eu nu as iesi in boxe cu mixul tau, se aude naspa rau...

Deci dupa cum spuneam este una din variantele finale,mirii inca nu s-au decis pentru varianta finala si de aceea mixul este cu diferente de nivel intre piese si cu sunet prost...cand voi fi sigur ca nu vor mai vrea modificari(adica cu vreo saptamana inainte :))voi face o varianta finala mai calitativa.Referitor la momentul in sine,da se vrea un moment comic si eu abia astept sa vad ce coregrafie va iesi,referitor la windows dupa cum zicea si dj grecu exact asta se vrea ca sala sa se uite la mine cum pica windosu :(( o sa fie un pic naspa vreo 2 secunde iar referitor la balbaitul ala l-am auzit si eu si dany...cred ca de la editarea de enspemii de ori pe aceeasi bucatica de piesa...altfel nu-mi explic,oricum dupa cum ziceam mai sus cand voi fi sigur de o varianta finala o voi lua de la inceput si voi taia pe piesele originale o singura data si le voi lipi o singura data.... insa la astfel de mixuri mirii vor vrea modificari in fiecare seara,ca sa nu mai zic greseala cea mai mare ca le-am dat i-dul de mess :x

Mai astept si alte pareri,critici nu de alta da sunt constructive :)
Sorinus
Administrator

UNREAD_POSTde remy » Mar Mar 29, 2011 5:17 pm

uite, daca vrei, fa tu mixul, si cu egalizarea finala te ajut eu.....
remy
DJ Fondator

UNREAD_POSTde dannyinthemix » Mie Mar 30, 2011 9:44 am

Ptr Remy.
Sunetul prost l-am auzit si eu, dar se poate remedia. Piesele ce le-ai auzit in mixul lui Sorin, sunt exact aceleasi piese brute pe care le-am folosit si eu in mixul meu de mai sus. Numai ca eu le-am facut in format cd audio si am facut mixul cu hardware(cdj 400 si djm 400), eu cred ca diferentele de sunet sunt din cauza virtual dj-ului.
Apropo, am testat ieri un virtual dj cu cdj 400 ca controler si va spun , ii jenant ca soft, nu o sa il faca niciodata pe cdj 400, 800, 1000 asa cu softul ce il au instalate in ele. Am folosit harta originala pentru asignarea butoanelor, multe deficiente la gasirea CUE manual pe mod vinil, nu raspunde eloc bine, ca laptop am folosit unul performant, 4 giga ram si 2200 dual procesor.
In legatura cu caderea Windows, aia o fost si idea, sa fie asa putin soc, sa simulezi si tu acolo, ca nu merge calculatorul, sa se uite invitatii la tine, poate mai iei si un pahar in cap, na glumeam si eu.
dannyinthemix
DJ Fondator

UNREAD_POSTde djgrecu » Mie Mar 30, 2011 7:50 pm

[quote="dannyinthemix"
Apropo, am testat ieri un virtual dj cu cdj 400 ca controler si va spun , ii jenant ca soft, nu o sa il faca niciodata pe cdj 400, 800, 1000 asa cu softul ce il au instalate in ele. Am folosit harta originala pentru asignarea butoanelor, multe deficiente la gasirea CUE manual pe mod vinil, nu raspunde eloc bine, ca laptop am folosit unul performant, 4 giga ram si 2200 dual procesor.
[/quote]

Sper ca n-o sa te superi daca o sa te contrazic legat de "jena" vdj-ului. Chiar daca de la versiunea 7 au modificat (limitat) modul in care un utilizator isi configureaza vdj, astfel incat orice dj care stie doar sa dea cue & play sa poata folosi softul cu succes, tot mai sunt locuri unde trebuie umblat. Asta e, vdj e un soft flexibil, trebuie sa te familiarizezi cu setarile sa-l mulezi dupa sculele tale. Si eu am incercat vdj cu cdj400 si nu am avut probleme de raspuns. Modul vinyl e pentru scratch. Cat de repede raspunde depinde de latenta. Latenta scazuta e rezultatul mai multori factori. E usor sa dai verdicte de genul vdj e de toata jena... Acuma nu stiu cat de bine cunosti tu softul asta dar din afirmatia ta eu cred ca nu prea bine :D Da nu-i bai, lasa ca daca ne-om vedea la vreo intalnire organizata de djfotovideo.ro eu SIGUR o sa-mi aduc controllerul si vdj sa discutam pe fata :)). Sau mai repede daca ai vreme (eu am aproape in fiecare luna drumuri la Timisoara. )Repet, te rog sa nu te superi da' nu m-am putut abtine :)
djgrecu
DJ Fondator

UNREAD_POSTde Sorinus » Joi Mar 31, 2011 3:15 pm

djgrecu scrie:[quote="dannyinthemix"

Sper ca n-o sa te superi daca o sa te contrazic legat de "jena" vdj-ului. Chiar daca de la versiunea 7 au modificat (limitat) modul in care un utilizator isi configureaza vdj, astfel incat orice dj care stie doar sa dea cue & play sa poata folosi softul cu succes, tot mai sunt locuri unde trebuie umblat. Asta e, vdj e un soft flexibil, trebuie sa te familiarizezi cu setarile sa-l mulezi dupa sculele tale. Si eu am incercat vdj cu cdj400 si nu am avut probleme de raspuns. Modul vinyl e pentru scratch. Cat de repede raspunde depinde de latenta. Latenta scazuta e rezultatul mai multori factori. E usor sa dai verdicte de genul vdj e de toata jena... Acuma nu stiu cat de bine cunosti tu softul asta dar din afirmatia ta eu cred ca nu prea bine :D Da nu-i bai, lasa ca daca ne-om vedea la vreo intalnire organizata de djfotovideo.ro eu SIGUR o sa-mi aduc controllerul si vdj sa discutam pe fata :)). Sau mai repede daca ai vreme (eu am aproape in fiecare luna drumuri la Timisoara. )Repet, te rog sa nu te superi da' nu m-am putut abtine :)[/quote]

Sunt total de acord cu tine,si ca sa-i mai bazai un pic pe colegii cu playere le spun ca nu inteleg rostul ca sa copii melodii mp3 din calculator,sa le fac cd-uri iar apoi sa cante pe playere si sa zica ce bine se aude...e exact acelasi rahat din moment ce sunt mp3-uri copiate tot din laptop!
Sorinus
Administrator

UNREAD_POSTde CreB0 » Joi Mar 31, 2011 3:19 pm

Ai dreptate. Oricum viitorul e soft + controller.
CreB0
Membru activ

UNREAD_POSTde dannyinthemix » Joi Mar 31, 2011 6:10 pm

Pai Sorin atunci de ce se aude bine mixul meu si al tau nu se aude? Si am folosit aceleasi piese.
Asculta in casti. Si inca o chestie, eu l-e fac cd audio pentru ca atunci cind vreau sa fac matching de bpm, cd audio ii mai precis decit mp 3, in afara de calitate.
dannyinthemix
DJ Fondator

UNREAD_POSTde Sorinus » Joi Mar 31, 2011 11:26 pm

Pai mixul tau se aude mai bine ca eu nu prea am facut mixuri,am editat si de cate 4-5 ori aceeasi piesa cand in virtual cand in mixmister si problema principala a fost de fapt setarile de iesire sunet din mixmister abia ce am descoperit ca asta era problema.
In rest laptopul meu contra playerele tale la nunta unde am fost impreuna cred ca am condus detasat :) la calitate sunet :mrgreen:
Tot nu am inteles de unde calitate mai mare pe cd cand melodia e luata din laptop...mai mult decat aceeasi calitate ca si in laptop nu are cum sa aiba poti sa o tragi si pe blue-ray......

P.S Sper sa-mi mai raspunzi la telefon :mrgreen:
Sorinus
Administrator

UNREAD_POSTde dannyinthemix » Vin Apr 01, 2011 9:30 pm

Sorin nu-i nici o problema, asta-i un forum, discutam.
In privinta sunetului ii discutabil, daca folosim cd audio cred ca altfel ii situatia, in privinta mixului eu nu am folosit nici o masterizare, deci facut direct mp 3 la 320 kbs, am folosit placa audio de captura Beringher UCA 202, adica line out de la djm 400.
P.S. Sa vb de scule, ca nu stiu cind am timp sa n-e intilnim.
dannyinthemix
DJ Fondator

UNREAD_POSTde dannyinthemix » Mie Apr 13, 2011 10:13 am

Salut , mai postez o sesiune trance, nu este perfect dar suna bine.
http://dl.transfer.ro/transfer_ro-13apr ... f1062d.zip

Enjoy!
dannyinthemix
DJ Fondator

UNREAD_POSTde partymasters » Joi Apr 14, 2011 6:36 pm

L-am scos, ca nu se preteaza.
mix dupa ce s-a intors mireasa de la furat
Un mic mix in ajutorul dj-ilor pentru nunta.
3se - ai plecat
asxx - nu pleca
bambi - intoarce-te
mihaela runceanu - de-ar fi sa vii
albano e romina - felicita
provincialii - ramai (full)