dannyinthemix scrie:Sal, mixerul este Reloop dsp 40? Spune-mi si mie cum se comporta. Am urmarit primele trei mixuri pe you tube , ai putea sa imi dai si mie playlistul? Apropo, mi-au placut mixurile.
A zis bine Shaloo , A FOST Akyiama Mcx ,intr-adevar o copie dupa pioneer 500,dar foarte slaba.Am avut mari probleme cu mixerul ,cu toate ca l-am scos din casa doar de 2 ori,intrrupea,pacanit pe upfadere si multe altele,bpm counter varza...etc.Playlist nu am ca spre rusinea mea niciodata nu sunt organizat si nu imi fac un playlist dinainte mixez ce imi vine pe moment,niciodata nu mi-am pregatit playlist,din comoditate,oricum mixurile sunt vechi , cand o sa scap de lene o sa ma apuc sa inregistrez ceva nou , iarna ma apuca cheful de produs muzica si vara cand se apropie sezonul de mixat.Am avut si reloop dsp 40 , ceva mai calitativ decat akyiama dar probleme cu efectele , potentiometrul de dry-wet s-a distrus intr-o saptamana si mi l-au schimbat cu un numark 5000 fx , de care pana acum sunt multumit ,efecte bunicele ,tap pt bpm counter,destul de solid,sampler ...un sg lucru nu-mi place return-ul de la echo si anume imi da echo feedback de foarte mult ori si ,,se pierde greu in zare´´si asta nu se poate modifica