ChAoSk2 scrie:Salutare! Pana la urma am reusit eu sa il fac, cu ajutorul programului indicat de The_Mack mix meister.
Piesele :
1. TI AMO - pe care va fi si primul dans
2. Reel 2 real-I Like to move it
3. Waltzes - Fruhlingsstimen
4. BILL HALEY - Rock Around The Clock
5. Sukhabir - Gal Bangai
6. Michael Jackson - Smooth Criminal
7. Kaoma - Lambada
8. The Jungle Book Groove
9. El Choclo
Primele 2 piese le-au vrut in ordinea asta, iar restul le-am ales eu ordinea.
The_Mack scrie:@alin
colajul asta il vor pentru valsul lor, sau vor sa faca un concurs de dans ceva ptr invitati? te intreb ptr.ca daca vor sa faca chestia cu valsul acela special, trebuie sa renunti la numaratoarea dintre piese, si mixul sa se termine tot cu piesa ti amo (ce a ramas din ea dupa ce ai dat fade la inceput). asa zic eu ca este mai bine (acum ma repet depinde daca mixul a fost cerut ptr vals sau ptr. altceva)
ChAoSk2 scrie:Salutare! Pana la urma am reusit eu sa il fac, cu ajutorul programului indicat de The_Mack mix meister.
Piesele :
5. Sukhabir - Gal Bangai
7. Kaoma - Lambada
9. El Choclo

dannyinthemix scrie:Salut Chaosk,
daca nu ii prea tirziu, postez si eu o varianta de mix putin modificata, sper sa iti foloseasca.
Enjoy!
http://dl.transfer.ro/transfer_ro-10aug ... fb9410.zip
ChAoSk2 scrie:The_Mack scrie:@alin
colajul asta il vor pentru valsul lor, sau vor sa faca un concurs de dans ceva ptr invitati? te intreb ptr.ca daca vor sa faca chestia cu valsul acela special, trebuie sa renunti la numaratoarea dintre piese, si mixul sa se termine tot cu piesa ti amo (ce a ramas din ea dupa ce ai dat fade la inceput). asa zic eu ca este mai bine (acum ma repet depinde daca mixul a fost cerut ptr vals sau ptr. altceva)
Pai mixul, ar fi pentru deschiderea nuntii, iar pe piesa (ti amo)sa faca valsul iar apoi sa danseze in continuare pe restul pieselor, eu leam zis ca ar fi trbuit ca primul dans sa fie separat de restul mixului, dar asa au cerut asa am facut.marescosmin scrie:ChAoSk2 scrie:Salutare! Pana la urma am reusit eu sa il fac, cu ajutorul programului indicat de The_Mack mix meister.
Piesele :
5. Sukhabir - Gal Bangai
7. Kaoma - Lambada
9. El Choclo
Mirii aia... chiar sunt tampiti! Las la o parte gusturile care nu se discuta,ma refer strict la genurile amestecate stil "ciorba",de la Gina G la tango,de la rock'n roll la burice,o sa iasa o "cacofonie" de stiluri ce va duce la "pulverizarea" publicului de pe ringul de dans!
Stiu ca este nunta lor,ei platesc...trebuie sa le respectam gusturile si cererile dar astia chiar au depasit asteptarile!
Cum sa treci de la El Choclo care este tango in cel mai pur sens,la Sukhabir - Gal Bangai,care este o "buriceala" de dansat pe mese la repriza de manele "de santier"?!?
Cum dracu' sa imbini intre ele ca "potriveala" de genuri,piesele Rock Around The Clock cu Smooth Criminal a lui Michael Jackson?!?
Bine... trebuie sa le faci pe plac nebunilor,sa le potrivesti "ciorba" asta de genuri muzicale ca "doar ei plateste"!
Acum,privind lucrurile strict tehnic... putem sa mixam si Salam cu Wagner,Abba cu Fernando... de la Caransebes dar cum suna la final? Vreti sa incercati? Stiti rezultatul asa ca nu mai insist!
Concluzia: Mare ti-e gradina,Doamne si multi "ciumpalaci" (ca mirii in cauza),salasluiesc intr-ansa!
acestea sunt piesele care leau vrut, cum am mentionat mai sus pe piesa (ti amo) sa faca deschiderea si sa continue apoi pe restul mixului. Faza cu numaratoarea intre piese este ca sa se poata pregati de urmatoarea piesa, de la 2 in jos ordinea am aleso eu deoarece ei miau cerut sa fie gen una tare una moale, acum eu leam pus si eu cum mam priceput dupa o zi de stres ca nu imi mergea programele ca sa il pot realiza.
Daca doriti sa ma ajutati si credeti ca mixu vostru sar potrivi mai bine cu cerintele lor rog sa ma ajutati:d
http://www.dump.ro/audio/mix-djchaosk2- ... LaQ6mevSB0 acesta este mixul, sper sa va placa.

Înapoi la Dj nunta , dj botez , dj cununie
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori