Anunturi speciale !!!

Dj nunta , dj botez, dj cununie, dj petreceri private

Re: Anunturi speciale !!!

UNREAD_POSTde Ciprian » Mie Noi 21, 2012 1:47 pm

M-au invadat cafenelele :lol: E al treilea tel de la o cafenea pt Craciun/revelion.
Astazi am fost sunat de cineva de la o cafenea care mi-a cerut un pret pt dj,sonorizare si jocuri de lumini pt seara de revelion.Cand a auzit pretul meu, a urmat o pauza de cateva secunde dupa care m-a intrebat daca pot sa recomand pe cineva mai ieftin,pt ca ei au un buget alocat de 500-maxim 600 lei pt chestia asta!
Anyway..eu imi fac datoria si postez aici.Daca e cineva interesat sa presteze de revelion,cu aparatura lui la pretul asta ma poate contacta.
Ciprian
DJ Fondator

UNREAD_POSTde demential » Mie Noi 21, 2012 2:09 pm

3000 EURO, ma bag eu. (2000 euro se duc la Raluca, ca sa accepte). all inclusive :D
demential
Administrator

UNREAD_POSTde marescosmin » Joi Noi 22, 2012 5:34 pm

Mai dar la ce scoruri va aruncati de Revelion! Este o noapte ca oricare alta si nu mai greu ca la o nunta,ba... din contra,va danseaza orice,mai ales melodii de "paranghelie" :D
Daca ar fi in Ploiesti,as lua eu un Revelion pe 600 RON.Mi-as lua si nevasta si as plati si un tacam pentru ea.Nu ma spun ce distractie ar fi! ;)
NU vreau in Bucuresti,este prea putin sa vin din Ploiesti pentru asta!
In fine,este o opinie personala dar nu va luati dupa mine,cereti cat vreti! ;)
Sunetul face muzica!
Muzica BUNA,s-a compus.Ce se asculta acum,sunt "experimente" nereusite,vezi muzica ultimilor ani.BUN,este cuprins intre anii '50-'60-'70-'80-'90 si pana prin 2006 aproximativ.
marescosmin
Super Membru

UNREAD_POSTde Muzicalanunta » Joi Noi 22, 2012 5:54 pm

marescosmin scrie:Mai dar la ce scoruri va aruncati de Revelion! Este o noapte ca oricare alta si nu mai greu ca la o nunta,ba... din contra,va danseaza orice,mai ales melodii de "paranghelie" :D
Daca ar fi in Ploiesti,as lua eu un Revelion pe 600 RON.Mi-as lua si nevasta si as plati si un tacam pentru ea.Nu ma spun ce distractie ar fi! ;)
NU vreau in Bucuresti,este prea putin sa vin din Ploiesti pentru asta!
In fine,este o opinie personala dar nu va luati dupa mine,cereti cat vreti! ;)

Cosmine, tu cati bani consideri ca meriti pentru un revelion (sau o nunta daca e o seara ca oricare alta)?
B-dul Traian 5/1, Baia Mare, Romania
0744354367
muzica@muzicalanunta.ro
www.muzicalanunta.ro
Muzicalanunta
DJ Fondator

UNREAD_POSTde Ciprian » Joi Noi 22, 2012 5:57 pm

off topic.Imi dati palpitatii cand vad ca posteaza cineva aici.Cred ca navalesc comenzile aici si intru repede sa citesc.Mutati-va intr-un topic dedicat!
Ca sa continui in aceiasi nota,600 lei la o petrecere de 90-100 pers...poate majorat sau aniversare!
Ciprian
DJ Fondator

UNREAD_POSTde marescosmin » Joi Noi 22, 2012 6:05 pm

Ti-am raspuns destul de clar,daca eram in Bucuresti,in proportie de 90% acceptam acel Revelion la oferta care ai primit-o tu!
Oricum,momentan nu am planificat nimic in noaptea dintre ani si as fi imbinat utilul cu placutul! Bine... in cazul meu este si pasiune!
In rest,nu deschid discutia de preturi in general,hai sa lasam topicul asta pentru ce este el destinat si daca vrei,ne mutam in "cafenea" si vorbim acolo lucruri din astea ;)
Sunetul face muzica!
Muzica BUNA,s-a compus.Ce se asculta acum,sunt "experimente" nereusite,vezi muzica ultimilor ani.BUN,este cuprins intre anii '50-'60-'70-'80-'90 si pana prin 2006 aproximativ.
marescosmin
Super Membru

UNREAD_POSTde The_Mack » Lun Dec 10, 2012 12:41 pm

pentru Craiova - vineri acum o petrecere ptr copilasi de Mos Craciun se va folosi exclusiv numai muzica cu tematica de Craciun, incepere de la ora 11.00 dimineata pana cel tarziu ora 15.00 - un microfon fara fir ptr mos. se doreste emitere de factura.
http://www.soundlightvideo.ro
http://www.slvservices.ro
DJMACK - Your Party Maker!
Mare Roman Maresalul Antonescu!
The_Mack
VIP

UNREAD_POSTde Ciprian » Lun Dec 10, 2012 12:53 pm

The_Mack scrie:pentru Craiova - vineri acum o petrecere ptr copilasi de Mos Craciun se va folosi exclusiv numai muzica cu tematica de Craciun, incepere de la ora 11.00 dimineata pana cel tarziu ora 15.00 - un microfon fara fir ptr mos. se doreste emitere de factura.

M-as duce eu, au deja mos?Sunt la munca,te sun cand sunt in pauza de masa.
Ciprian
DJ Fondator

UNREAD_POSTde demential » Mar Dec 11, 2012 5:32 pm

Sambata, 15.12.2012,interval orar 18:00 - 21:00, este cineva liber si disponibil pentru servicii FOTO - VIDEO la o petrecere de sarbatori pentru Asociatia Angels Down http://angelsdown.ro/ ? Mentionez ca este vorba despre o activitate de voluntariat.
demential
Administrator

UNREAD_POSTde demential » Mie Dec 19, 2012 1:30 pm

in Bucuresti de Revelion se baga cineva ?
demential
Administrator

UNREAD_POSTde Ciprian » Mie Dec 19, 2012 3:01 pm

:D Eu?
Ciprian
DJ Fondator

UNREAD_POSTde marescosmin » Sâm Dec 22, 2012 10:28 pm

demential scrie:in Bucuresti de Revelion se baga cineva ?

Am in Ploiesti,primul Revelion dupa 23 de ani,iuhuuuuu! ;) :mrgreen: Ma refer la Revelion de sonorizat!
In 1988 spre 1989,am avut impreuna cu o orchestra,a fost de vis,eu orga si voce! Acum sunt cu "muzica mecanica" si este un restaurant super din toate punctele de vedere! Imi pare bine ca intru in 2013 cu castig! ;)
Va doresc si voua un Revelion frumos si cu castig,merita! ;)
Sunetul face muzica!
marescosmin
Super Membru

UNREAD_POSTde SnakeBiteTWO » Mar Feb 05, 2013 3:18 pm

M-a intrebat cineva pentru un botez - DJ:

Buna ziua,
Vroiam sa va cer o oferta pentru DJ, botez pe 9 martie, in Bucuresti, 40 persoane, destul de modest
Astept raspunsul dumneavoastra,
Multumesc!

Detalii pe pm.
Provoc distractie si conserv amintiri.
----------------------------------------
Follow da bass line.
Imagine
SnakeBiteTWO
DJ Fondator

UNREAD_POSTde demential » Mar Feb 05, 2013 3:21 pm

cine merge, sa ceara pret dublu. este o zi extrem de plina :)
demential
Administrator

UNREAD_POSTde iulianrugina » Mar Feb 05, 2013 3:45 pm

demential scrie:cine merge, sa ceara pret dublu. este o zi extrem de plina :)

poate la voi, in zona aia. eu nu am nimic pe 9 martie....
http://www.djnuntaneamt.ro/
iulianrugina
DJ Fondator

UNREAD_POSTde djpedros » Mar Feb 05, 2013 3:50 pm

nici eu nu am, am pe 8 si pe 10 :)
djpedros
Super Membru

UNREAD_POSTde Ally » Mar Feb 12, 2013 9:52 pm

Va pot ajuta si eu daca aveti nevoie cu sau fara echipament pe toata raza Olteniei ,
Pentru detalii www.DjAlly.go.ro sau 0721624405
Va multumesc!
Ally

UNREAD_POSTde Ciprian » Joi Apr 04, 2013 12:32 am

Un vecin care administreaza un pub/pizzerie,in zona berceni, are nevoie de dj, in principal joi-duminica! Muzica comerciala,fara house,dubstep si alte chestii de gen.Se vrea si karaoke,are plasme,microfoane...nu cunosc toata dotarea,deci nu stiu daca are sau nu sunet.
Citez : "Frate,vezi daca gasesti un baiat ok,serios,ca la interviu mi-au venit numai pastilati si m-am saturat de ei"
Cei interesati imi puteti da un msg privat sau ma puteti suna pt a va da numarul lui de telefon.
Ciprian
DJ Fondator

UNREAD_POSTde djMitu » Vin Apr 05, 2013 10:35 am

Ciprian scrie:Un vecin care administreaza un pub/pizzerie,in zona berceni, are nevoie de dj, in principal joi-duminica! Muzica comerciala,fara house,dubstep si alte chestii de gen.Se vrea si karaoke,are plasme,microfoane...nu cunosc toata dotarea,deci nu stiu daca are sau nu sunet.
Citez : "Frate,vezi daca gasesti un baiat ok,serios,ca la interviu mi-au venit numai pastilati si m-am saturat de ei"
Cei interesati imi puteti da un msg privat sau ma puteti suna pt a va da numarul lui de telefon.

greu domle sa satisfaci o asa cerere: adica un baiat serios "nepastilat" sa vina sa puna muzica de joi pana duminica la eventuali "pastilati" sau "vocea romaniei", cam cine crezi ca se arunca pentru ca sigur cred ca nu este o super oferta pentru acest serviciu de "dj karaoke, comercial, pub/pizza), daca era vorba de o savarina nu ajungea aici sa o mirosim noi, asa ca parerea mea este ca o sa ajunga tot la un "pastilat" pt ca asta are nevoie de atmosfera, etc, servicii bune/ieftine, oricum nu vreau sa fiu arogant este parerea mea dar greu sa angajezi marfa serioasa cu "maruntisul si resturile aruncate de unii de la mese".
eu zic sa pui si o oferta de pret "sa doarma lumea linistita"
djMitu
DJ Fondator

UNREAD_POSTde Ciprian » Sâm Apr 13, 2013 12:40 am

Nu stiu daca mai e valabil.Magiun stie mai multe,ca a fost acolo.
Ciprian
DJ Fondator

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Dj nunta , dj botez , dj cununie