The_Mack scrie:DJ Sun scrie:Super bravo baieti. PS.Ciprian cand inveti si tu sa urci poze pe forum.
e na si cu tine acum

bv ma pufosule, frumos. colegul Lucian a fost sa filmeze nunta, sau inginer de sunet ca nu inteleg exact
Colegul Lucian a venit cu boxele, personal nu aveam cu face fata acolo.
demential scrie:9 boxe... niciodata nu am fost cu mai mult de 6 ...
Cum a spus si dj Sun,au fost 4 satelisti si 2 basi.N-am avut treaba cu echipamentul restaurantului. @Manu, o sa ma straduiesc cu pozele

A fost prima nunta cu orar: 21 peste,21:50 program dans popular, 22:30 sarmale,23:00 surpriz miri etc. Program care spre surprinderea mea s-a respectat cu sfintenie pana la un momentdat Adica scria 22:30 pai ospatrii aia chiar au intrat la 22:30.In afara de aperitiv,lumea nu prea a mancat la timp.De la o vreme, unde se poate,daca am oameni pe ring cand vine mancarea ii trimit la masa doar daca am vreun blocaj ceva

Surprizele,greu cu ele... pt ca scoteam lumea pe ring 2-3 melodii si pac!Surpriza!A fost o trupa de dans care a dansat 3 stiluri,cu pauza de 10 min intre cat sa schimbe tinuta!M-am enervat ingrozitor! 2 melodii,surpriza,tine-i pe ring..surpriza si tot asa!Cred ca in total au fost vreo 6 surprize de acest gen. Faza tragi-comica, la 3(?) nu-mi aduc aminte exact ora, vine seful de sala si spune: in 5 minute tortul.Pac!se stinge lumina,mai ramane doar pe ring ceva difuz..si noroc cu Lucian care ne-a spus ca mireasa nu e in sala,ca altfel baietii bagau tortul cf programului