referitor la oferte, nu stiu ce sa zic, dar daca comenzile sunt trimise in acelasi timp catre toti userii care activeaza in zona clientului, si ofera serviciile cerute de client, imi este greu sa inteleg de ce la mine au ajuns deja cu statusul inchis. adica nu prea vad cum este posibil, ca desi toti primim comenzile in acelasi timp, in decurs de 5-10 minute cineva intra in legatura cu clientul, il convinge ca oferta lui este cea mai buna, clientul respectiv deja confirma catre voi ca a gasit un furnizor de servicii si voi operati deja aceasta modificare in sistem, ma repet totul in decurs la 10 minute.
eu zic ca aceste lucruri se rezolva foarte usor, daca aceste comenzi sunt trimise simultan catre toti userii care activeaza si ofera servicii in zona clientului respectiv, astfel toti au sanse egale sa contacteze clientul in timp util.
evident ce a spus demential este foarte adevarat, nu putem noi sa modificam politica si regulile site-ului dumneavoastra, dar banuiesc ca ne putem exprima un punct de vedere pertinet si constructiv, zic eu.