AndiBAD scrie:Parca se uita invitatii la firma ,ce model ,cat au costat playerele........
Astea is FITZE !!!!Nu conteaza de unde scoti semnal ci sa il scoti la o calitate buna in raport cu pretul cerut.
Cine face si disco/party-uri(si aici merge laptopul)/dj rezident prin club-uri atunci se merita playerele.Eu unul daca asi avea playere automat asi mari si pretul=>(posibil) o scadere de clientela.
Vorba aia PAREREA MEA!!
prima mea discoteca am facut-o in anul 1999 , iar pe atunci foloseam deck-uri cu casete (2 deck-uri , mixer , controler de lumini respectiv stroboscop) si vreau sa spun ca munca nu a fost foarte grea tot timpul trebuia sa ai muzica noua , inca nu era implementat notiunea de club si muzica de club (mergea muzica dance).Mie placandu-mi foarte mult muzica , stiam toate casetele pe de rost ( ma uitam la carcasa si stiam ce piese contine)astfel incat cu aprox 30 ,40 de casete iesea o seara de discoteca , insa la o nunta unde ti se cere o varietate de genuri muzicale , nenumarati interpreti sansele ca sa ai un CD cu aea cerinta sunt mult mai mici decat daca ai avea (laptop/desktop). iar pentru a pune muzica de pe cd trebuie sa cunosti acele cd-uri ca si ochii din cap si sa ai foarte mult timp sa le asculti pentru ca la volumul de informatie muzicala care apar in 2009 iti trebuie foarte mult timp sa cauti si sa gasesti o piesa care s-ar potrivi la o nunta sua ma rog , sa gasesti un cd in care sa fie 4 piese okay pentru ceea ce vrei tu.
Deci cel care merge numai pe suport cd (AUDIO) la o nunta si se descurca excelent are toate respectele mele , insa din pacate sunt multi laudarosi si putini cei care intr-adevar cunosc muzica (de orice fel).