depinde aici de eveniment
la nunta trebuie sa urmezi niste obiceiuri,sa pui muzica pentru toate varstele ,sa multumesti pe toata lumea.nunta in general are un sablon bine definit,cea ce nu inseamna ca e si bine dar asa sa invatat lumea .E greu sa pui o piesa noua la nunta.O vor gusta numai tinerii.o piesa veche va fi gustata doar de cei mai in varsata.eu consider ca muzica la nunta trebuie sa fie pe placul tuturor si anume:dj-ul trebuie sa ii faca pe tineri sa danseze si pe populara si pe alta muzica si pe cei mai invarsa invers.
in club trebuie sa ai numai muzica noua ca altfel iti reproseaza lumea ca bagi muzica de acum 100 de ani
la botez e cea mai relaxata treaba.botezul e constiderat un party fara conservatorist si fara obiceiuri stricte (gen gaina ,brasoveanca,nuneasca,ia-ti miresa ziua buna ,valsul si altele)(le-am enumerat in ordinea dezornidi dar intelegeti voi

)
Ce ma bucurat pe mine la nunti si alte eventuri ca au inceput si tineri sa iubeasca melodii gen: dumurile noastre,daca pleci,iarba verde de acasa (exculs Suie Paparude din `96) omul bun si pomul copt .
Nu cred ca acest cliseu,si aici ma refer la nunta ,va fi schimbat usor de vreunul dintrei voi ( cu toate ca eu asa sper ) -aici ma refer la nunti.
Am incercat eu la cateva nunti sa mai schimb cate ceva si nu am bagat pana la vreo 3 dimineata nici una din urmatoarele melodii:
zuppa romana
saragosa band-agadou
meneaito -de care sunt eu super satul
TNN la cocaracha
Bonye M -rasputin
etc
A inceput lumea se vina sa le ceara.Deci ceva le lipsea
in schimb am fost la anumite eventuri la care Bug mafia a fost pe primul loc si un alt event la care a fost numai house si dance nou ,plus 1990-1996 hits.Ambele de mai sunt sunt nunti.Dar foarte rar sa gasesti nunta care sa strice cliesul de care vorbeam mai sus si rupa treditia.