p3psitwist scrie:careva din bucuresti daca e liber pe 18 septembrie, niste baieti cu o formatie din chisinau cu care am mers eu aseara au nevoie de dj, au si solist de muzica usoara si e nevoie de mers doar cu muzica(laptop, cd playere)...fara boxe. si maine la 10 ma suna sa ii zic daca am gasit pe cineva

demential scrie:slanic moldova ( 20 km de onesti ) merge cineva ? pe 14 august ?

iulianrugina scrie:credem ca un fondator al site-ului are prioritate, dar s-ar parea ca nu e asa.... atunci e de inteles de ce retrag fondatorii si renunta la a mai posta pe site ceva....
ionel scrie:iulianrugina scrie:credem ca un fondator al site-ului are prioritate, dar s-ar parea ca nu e asa.... atunci e de inteles de ce retrag fondatorii si renunta la a mai posta pe site ceva....
iulian, eu am scris acolo, daca nu se baga un dj mai vechi, si apropo si eu sunt dj fondator
The_Mack scrie:si eu ce trebuie sa fac acum? sa va dau cap in cap ca la scoala?pana sa faceti afirmatii de genul asta (ma refer aici la toti, nu evidentiez pe nimeni), mai bine sa fiti siguri ca nu dati cu bata in balta.
L.E: iulian, chiar is curios - care sunt acei fondatori care sau retras de pe site, ca eu nu stiu de nimeni? tu chiar crezi ca dintre noi cei care avem acces la comenzi facem smenuri cu ele? sincer este dezamagitor ca ai o asemenea parere despre noi!
sper ca nu mai sunt probleme si s-a inteles d c Dan a dat comanda la amandoi, uramand ca logic cea mai buna oferta sa fie aleasa de client.
iulianrugina scrie:ionel scrie:iulianrugina scrie:credem ca un fondator al site-ului are prioritate, dar s-ar parea ca nu e asa.... atunci e de inteles de ce retrag fondatorii si renunta la a mai posta pe site ceva....
iulian, eu am scris acolo, daca nu se baga un dj mai vechi, si apropo si eu sunt dj fondator
esti dj fondator pt.ca ai platit acel comision, dar nu ai participat efectiv la ,,formarea`` lui....uita-te de cand sunt eu membru si uita-te de cand esti tu. fa o comparatie, dle. DJ FONDATOR....care ai 6 zile de cand esti....
Înapoi la Dj nunta , dj botez , dj cununie
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator