In sfarsit pot pune si eu poze de la un eveniment sonorizat pe 2010 . Pe scurt : una bucata botez, 50 de persoane, o zi superba de duminica, la palat o atmosfera de poveste . Sonorizare asigurata cu echipamentul din dotare fara nimic imprumutat . Per total a fost ok, mi-a placut, a durat poate prea mult de la 14 la 23:30 timp in care invitatii au avut de vorbit ore intregi, noroc cu niste copii care s-au distrat pe ringul de dans de mama focului .
Multumesc pentru aprecieri ! Suportul pentru laptop l-am achitionat de pe okazii de la un baiat din Galati . Avea vreo 3 modele, insa acesta mi-a placut cel mai mult, fiind cel mai simplu, cel mai solid si cel mai eficient . M-a costat 120 lei + 10 lei transport - 130 de lei . Pretul este chiar ok comparat cu alte oferte online unde incepeau de la 200 de lei in sus si mai si erau din aluminiu unele.
apreciez ceea ce ai postat, dar te rog pe viitor fa rost si de video...no offence!, ca sa vedem si noi ce si cum.... dar, felicitari... bucurestiul e in competitie!
Nu, nu stau in picioare . Stau foarte comod pe scaun . Mi l-am reglat cat mai jos cu putinta cu putin deasupra mixerului pentru a putea sa mai fac un mic reglaj la sunet daca este cazul . Este mai ok asa decat sa am laptopul langa mixer pe masa . Ar trebui mai mult loc sa le tin unul langa celalalt si daca ai noroc sa ai la dispozitie vreo masa ingusta este destul de incomod . In felul asta laptopul sta "suspendat" in aer si nu mai incomodeaza deloc . Mie unul imi place la nebunie in modul asta .