Intentionez sa scap de toate cu exceptia Laptopului si sa cumpar 2 Boxe Pasive ma gandeam eu,un Amplificator(putere cum "zice" unii) si in viitorul apropiat un mixer deoarece nu mi-l pot permite luna asta care vine.Deci, vreau sa achizitionez in prima faza Boxele si statia si e musai pana pe data de 9 cand sunt mare Punator de muzica la un botez in Oltenita.Nu prea am bani de investitii,insa tinand cont ca de la botez or sa iasa 7 milioane o sa mai pun eu cam tot prin jurul sumei asteia sa cumpar ceea ce va spuneam.Ce-mi puteti recomanda in acest sens?Vad pe aici ca destul de buna e firma Behringer(vezi Demential pe care-l stiu de cand s-a suparat cu cei de pe Softpedia) adica buna in sensul de calitate-pret ca bune din discutiile pe aici sunt RCF-urile dar si scumpe de mori.
Ma mai gandeam daca ma puteti trimite si la un magazin anume ca la Magazinul Muzica sunt extrem de scumpe.
In principiu sistemul trebuie sa suplineasca cca 100 de persoane,ca pe viitor mai pot face upgrade-uri.Multumesc!