Ciprian scrie:Un vecin care administreaza un pub/pizzerie,in zona berceni, are nevoie de dj, in principal joi-duminica! Muzica comerciala,fara house,dubstep si alte chestii de gen.Se vrea si karaoke,are plasme,microfoane...nu cunosc toata dotarea,deci nu stiu daca are sau nu sunet.
Citez : "Frate,vezi daca gasesti un baiat ok,serios,ca la interviu mi-au venit numai pastilati si m-am saturat de ei"
Cei interesati imi puteti da un msg privat sau ma puteti suna pt a va da numarul lui de telefon.
greu domle sa satisfaci o asa cerere: adica un baiat serios "nepastilat" sa vina sa puna muzica de joi pana duminica la eventuali "pastilati" sau "vocea romaniei", cam cine crezi ca se arunca pentru ca sigur cred ca nu este o super oferta pentru acest serviciu de "dj karaoke, comercial, pub/pizza), daca era vorba de o savarina nu ajungea aici sa o mirosim noi, asa ca parerea mea este ca o sa ajunga tot la un "pastilat" pt ca asta are nevoie de atmosfera, etc, servicii bune/ieftine, oricum nu vreau sa fiu arogant este parerea mea dar greu sa angajezi marfa serioasa cu "maruntisul si resturile aruncate de unii de la mese".
eu zic sa pui si o oferta de pret "sa doarma lumea linistita"