demential scrie:gresit.
astept raspunsul pentru toate intrebarile, la subiect, cu "liniute".
cum eu am pus de 3 ori aceleasi intrebari, si considerati ca deja ati raspuns, puteti totusi raspunde si a 2-a oara (din punctul dumneavoastra de vedere).
pentru ca daca ma lasati sa presupun eu, atunci imi pot raspunde singur :
1) politia economica ? ce e aia ? google.ro nu stie ce e aia. e cumva :
- Biroul 1 - Infrastructura economica - pentru investigarea fraudelor din industria alimentara si agricultura, resurse minerale, comunicatii, transporturi auto, protectia mediului, petrol, materiale reciclabile, tranzactii imobiliare si Legea nr.18/1990, constructii, cooperatie, industrie usoara, industrie grea si energetica, munca in strainatate, investigarea fraudelor comise in procesul de privatizare - postprivatizare. ?
2) nu aveti lista cu cele 35.000 melodii pe care spuneti ca le gestionati ? atunci sincer, sunteti ZERO si o sa fiu nevoie sa va sterg contul de pe forum si sa consideram ca ne-am pierdut timpul cu dumneavoastra.
3) deci din 100% de punatori de muzica la nunti, puteti primi o suma de bani doar de la 2 %, care au firme sau pfa-uri, si de la restul de 98% nu primiti nici un ban, din cauza PROSTIEI regulamentului propriu ? practic va blocati singuri dreptul de a primi niste bani de la persoane care vor sa va dea bani. sau cum ?
4) practic inseamna ca trebuie sa ne "SUPUNEM" unor negocieri fictive avute acum 4 ani cand nu era criza? imposibil asa ceva.
va ROG, raspundeti sau nu o sa mai fiti bagati in seama DE NIMENI.
tony scrie:...ne batem capul degeaba , cred ca singurii care au fost amabili pana acum sunt cei de la credidam!
tractor scrie:Eu vreau un raspuns clar: Ce patesti daca vine controlu la o sonorizare?Clar si la obiect.Cinei controlu asta?Vine cu un agent de la politie?Sau carei spilu?Ca daca vine numai el neica nimeni ma poate pupa in spate
tony scrie:...unde gasesc cd original cu muzica traditionala aka mars de intampinare , mars tort ,perinita , musamaua , etc?
ADPFR scrie:tony scrie:...unde gasesc cd original cu muzica traditionala aka mars de intampinare , mars tort ,perinita , musamaua , etc?
Ma interesez si o sa va dau un raspuns in cateva zile

tony scrie:ADFPR -te invitam la intalnirea noastra din iunie din Delta sa ne cunoastem si sa putem discuta si sa ajungem la o idee mai buna , va oferim noi cazarea din partea noastra , de fapt fac invitatie la toti cei care lucreaza in ADFPR ,Credidam UCMR-ADA si ORDA
The_Mack scrie:ADPFR scrie:tony scrie:...unde gasesc cd original cu muzica traditionala aka mars de intampinare , mars tort ,perinita , musamaua , etc?
Ma interesez si o sa va dau un raspuns in cateva zile
sincer sa fiu nu prea vad ce puteti face referitor la ce a spus tony, ptr. simplul fapt ca acele opere muzicale mai sus mentionate nu sunt realizate de cineva anume de trupa x sau y - discutam de folclor. multe sunt preluate din popor si nu mi se pare corect ca dumneavoastra sa interziceti sau sa permiteti difuzarea lor dupa bunul plac, ptr. simplul fapt ca acele opere nu va apartin. cum poti pretinde drepturi de paternitate sau maternitate asupra pieselor respective? vreau sa stiu si eu spre exemplu, numele trupei de muzica populara care a inventat dansul numit musamaua, sau dansul prosoapelor spre exemplu.
l.e: atitudinea si limbajul colegului tractor este regretabila, dar sincer ii inteleg supararea - toata lumea vine sa isi ceara dreptul! este normal sa te superi cand vezi ca dupa ce scazi darile la stat, darile catre voi, investitiile in scule, ramai cu 2 lei. ce sa ma mai motiveze sa fac treaba asta? iar daca noi nu mai facem treaba asta, dumneavoastra din ce mai faceti bani?
demential scrie:si repet : NU vrem sa cumparam albume, vrem sa cumparam melodii anume.
avem nevoie de 1000 mp3-uri cu populare, dar pentru acele mp3-uri trebuie sa cumparam 1000 albume ... si nu e corect.
CORECT ar fi sa existe cum spuneam mai sus un site de unde putem cumpara (si voi sa vindeti) mp3-urile respective.
dar ...
tony scrie:ADFPR -te invitam la intalnirea noastra din iunie din Delta sa ne cunoastem si sa putem discuta si sa ajungem la o idee mai buna , va oferim noi cazarea din partea noastra , de fapt fac invitatie la toti cei care lucreaza in ADFPR ,Credidam UCMR-ADA si ORDA
ADPFR scrie:scarface scrie:Ati putea pune un link undeva sa vedem cum au fost stabilite aceste preturi? Pe site-ul dumneavoastra nu apare in meniu vreun loc dedicat tarifelor, iar pe site-ul celor de la UPFR, este ald mod de taxare. Adica scrie Suma Minima de 105 lei pe an pentru a primi licenta, iar la expirarea licentei se calculeaza un procent (care e Negociabil, adica cat vor ei. In functie de omul pe care il au in fata.) din incasarile brute. Plus ca nu trebuie sa anunti nici un eveniment inainte, iar taxele le platesti dupa ce incasezi.
In tabelul pus la dispozitie de cei de la UPFR scrie ca DJ-ii se incadreaza la punctul 9. Pot foarte bine sa obtin autorizatia si pentru punctul 1 la care este taxa de 105 lei nu? Si pot sa merg la nunti cu acea licenta nu? Se considera Eveniment festiv o nunta sau un botez, deci da ma pot incadra la punctul 1 din tabel. Presupun ca aveti aceeasi legislatie si dumneavoastra si acelasi tarif ar trebui sa il aveti. Deci, de unde 1200 lei pe an?
La UCMR-ADA taxa este de 30Lei/ luna fara TVA.
Alte taxe in afara de impozitul pe venit, unde mai trebuie platite?
LE: Aici aveti si tabelul. Uitati-va ce scrie si la punctul 1 din tabel.
Ce imi aratati dumneavoastra in respectivul tabel reprezinta una dintre paginile monitorului oficial privind comunicarea publica.In cazul de fata vorbim despre licenta de copiere si de muzica pe care dumneavoastra o aveti in momentul de fata stocata pe diverse suporturi nu pe CD-uri originale.
Am raspuns anterior despre ce Decizie ORDA este vorba in cazul Licentei de copiere,va rog sa cititi tot ce am raspuns celorlalti in cadrul acestui subiect pentru a nu relua de mai multe ori aceleasi probleme care sau mai dezbatut zilele trecute.
Va multumesc pentru intelegere si pentru interesul aratat acestei teme.

Înapoi la Dj nunta , dj botez , dj cununie
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator