Anunturi speciale !!!

Dj nunta , dj botez, dj cununie, dj petreceri private

Re: Anunturi speciale !!!

UNREAD_POSTde DjAdriano » Lun Sep 05, 2011 6:27 am

Nu cred ca nu o sa verifice nimeni factura, chitanta. Johnny gandestete ca e vb de multi bani... si daca este de ceva, noi intram la belea. De asta si prefer banii jos, fara chitanta si fara factura.
DjAdriano

UNREAD_POSTde best_crystyan » Lun Sep 05, 2011 7:53 am

Il suna cineva mai mare in grad pe muzicalanunta sau imi permit sa il sun eu sa ii propun ?
best_crystyan
PersonaNonGrata

UNREAD_POSTde best_crystyan » Lun Sep 05, 2011 8:37 am

bucuresti 2 locatii - DJStefnek o locatie, Ciprian o locatie
pitesti - Lucian
ploiesti - je
cluj - dj grecu
deva - tractor
satu mare
baia mare - muzicalanunta
timisoara 3 locatii - iulian o locatie, sorinus o locatie, mai avem nevoie de o persoana (poate danny)
arad - DJ Crebo ?? - astept confirmare
oradea - Best_crystyan in 2 locatii
suceava - dj adriano
galati - djpedros
constanta 2 locatii - se ocupa deja cico

Am vorbit cu muzicalanunta si a zis ca in principiu el nu are nimic programat si se baga pentru 17 ! Deci hai sa rezolvam si de celalte locatii !
best_crystyan
PersonaNonGrata

UNREAD_POSTde ionel » Lun Sep 05, 2011 8:56 am

Acum am vazut apelul la mobilizare, vad ca la Suceava s-a bagat Adriano, succes si sper sa ocupam toate locatiile.
www.nuntineamt.ro DJ nunti, botezuri, majorate si alte petreceri private.
tel:0744533213
ionel
DJ Fondator

UNREAD_POSTde Sorinus » Lun Sep 05, 2011 9:36 am

Eu zic sa stabilim cu factura,cine si in ce conditii va face factura,sunt convins ca,clientii nu se vor incurca fara factura si fara un contract!Suma este mare si intradevar un pfa care factureaza cate 500 sau 1000 lei pe luna,va bate la ochi la fisc daca factureaza 10000 lei dintr-o data!De aceea cred ca cel mai bine ar fi o firma serioasa,cum ar fi firma cu care colaboreaza demential,insa trebuie discutat de comision si taxe!
Sorinus
Administrator

UNREAD_POSTde CreB0 » Lun Sep 05, 2011 10:23 am

Eu din pacate nu pot sa va ajut de data asta :(.
M-am tot gandit cum pot face dar nu am cum. Am in acceasi zi o nunta la 20 km de arad de la ora 19 si pur si simplu nu o sa pot sa adun sculele la ora 18 sa merg 20 km apoi sa le instalez in 60 minute. Imi pare rau dar pe Arad nu va pot ajuta. :(
CreB0
Membru activ

UNREAD_POSTde The_Mack » Lun Sep 05, 2011 1:09 pm

am primit mail de la firma respectiva azi, si au confirmat ca asteapta pana azi la ora 17.00 un raspuns final de la noi, cu privire la numarul final de locatii ce pot fi acoperite (am explicat ca evenimentul respectiv este sambata, in sezon de nunti si ca este foarte dificil sa gasesti oameni disponibili), ulterior o sa comunice clientului locatiile ce pot fi acoperite si vedem de acolo ce facem.

sorinus, iulian, va rog sa luati legatura cu danny sa vedem daca este el disponibil sa acopere arad, din moment ce crebo nu este disponibil.

merci

nu are nici o legatura suma pe care o facturezi, adica la PFA nu esti obligat sa facturezi numai sume mici de 50, 100, sau 500 de ron - atata vreme cat esti la zi cu plata impozitului, etc.
http://www.soundlightvideo.ro
http://www.slvservices.ro
DJMACK - Your Party Maker!
Mare Roman Maresalul Antonescu!
The_Mack
VIP

UNREAD_POSTde Lucian » Lun Sep 05, 2011 4:38 pm

The_Mack scrie:nu are nici o legatura suma pe care o facturezi, adica la PFA nu esti obligat sa facturezi numai sume mici de 50, 100, sau 500 de ron

asa este, pot sa dau factura si pe sume mai mari (cu toate ca asta ar insemna o depasire a declaratiei de impunere si implicit niste taxe mai mari la asig soc etc), dar eu nu o sa pot scrie pe factura decat Sonorizarea din Pitesti, si un eventual precontract numai pentru sonorizarea din Pitesti - daca le-ar convenii asa, ar fi o idee...
Plus ca, din suma totala se va scadea 16% impozit, 1,5% Credidam, 40-50 Ron UCMR-ADA, populara si manele nu cred ca merge pe ambiental :)

L.E Totusi, eu sustin in continuare ideea ca fiecare sa de-a factura pentru serviciul prestat - nu vad ce i-ar deranja pe cei de la Bucuresti, sa inregistreze mai multe facturi.
Ultima oară modificat de Lucian pe Lun Sep 05, 2011 9:13 pm, modificat 1 dată în total.
MUSIC IS OUR PASSION
www.djnuntabotez.ro
Lucian
DJ Fondator

UNREAD_POSTde Sorinus » Lun Sep 05, 2011 5:07 pm

Lucian scrie:L.E Totusi, eu sustin in continuare ideea ca fiecare sa de-a factura pentru serviciul prestat

Eu cred ca toti ar fi de acord cu ceea ce susutii tu,insa iti dai seama ca 80% din cei care vor sonorizeaza aceasta desfasurare nu pot sa ofere factura fiindca nu au de pe ce sa ofere factura!

@Mack,am vb eu cu dany si nu poate in data respectiva...propun cine are nr de tel al lui ms.dos sa vb cu el daca nu poate pe arad,eu as putea da cuiva pe arad si pe timisoara locatiile libere insa nu stiu daca ma pot increde in persoanele respective,dar am sa vb cu ei asa in linii mari!
Sorinus
Administrator

UNREAD_POSTde Lucian » Lun Sep 05, 2011 5:13 pm

Sorinus scrie: iti dai seama ca 80% din cei care vor sonorizeaza aceasta desfasurare nu pot sa ofere factura

ma indoiesc ca procentul e asa de mare, insa si ceilalti pot face rost de la cunostinte de o factura - binenteles contra comision, asta este...
MUSIC IS OUR PASSION
www.djnuntabotez.ro
Lucian
DJ Fondator

UNREAD_POSTde DjAdriano » Lun Sep 05, 2011 7:31 pm

eu sper sa se rezolve cat mai repede treaba cu factura si chitanta... din moment ce o sa vrea asa ceva... eu nu am de unde sa ofer chitanta si factura... asa ca o sa ma vad nevoit sa ma retrag...
DjAdriano

UNREAD_POSTde Sorinus » Lun Sep 05, 2011 8:05 pm

Eu pe timisoara am gasit un dj si pentru a 3-a locatie si cred ca gasesc si pt arad(maine primesc raspuns - daca nu e prea tarziu)...ideea e sa se rezolve pentru restul zonelor si pentru restul problemelor!
Sorinus
Administrator

UNREAD_POSTde The_Mack » Lun Sep 05, 2011 8:21 pm

e ok ptr. maine daca poti sa imi dai un raspuns.

@sorinus, procentul este de maxim 20% care pot sa dea factura. probabil ca daca nu gasim o modalitate de a factura tot (asta in cazul in care oamenii vor factura), ma tem ca mai mult ca sigur ca afacerea o sa pice - ca ne lipsesc 2, 3 locatii nu este o problema, dar ca din 12 dj doar 3, 4 pot sa taie factura, asta sigur poate fi o problema.
The_Mack
VIP

UNREAD_POSTde CreB0 » Lun Sep 05, 2011 8:26 pm

Pai exact asta spunea si Sorin... Ca 80% NU POT DA FACTURA...
CreB0
Membru activ

UNREAD_POSTde Sorinus » Lun Sep 05, 2011 8:32 pm

The_Mack scrie:e ok ptr. maine daca poti sa imi dai un raspuns.

@sorinus, procentul este de maxim 20% care pot sa dea factura. probabil ca daca nu gasim o modalitate de a factura tot (asta in cazul in care oamenii vor factura), ma tem ca mai mult ca sigur ca afacerea o sa pice - ca ne lipsesc 2, 3 locatii nu este o problema, dar ca din 12 dj doar 3, 4 pot sa taie factura, asta sigur poate fi o problema.

Exact problema care o puneam la inceput...atunci toti care au confirmat ca pot merge la eveniment sa spuna daca pot sau nu sa dea factura...noi pe timisoara putem emite o singura factura pentru toate 3 locatii,sau individual...vorbiti intre voi din zone,unitiva cativa pe o firma/pfa si faceti si voi factura la gramada!
Sorinus
Administrator

UNREAD_POSTde The_Mack » Lun Sep 05, 2011 8:33 pm

CreB0 scrie:Pai exact asta spunea si Sorin... Ca 80% NU POT DA FACTURA...

mda ai dreptate, am incurcat pe Sorinus cu Lucian :D
The_Mack
VIP

UNREAD_POSTde tractor » Lun Sep 05, 2011 9:06 pm

Si daca nu ne aleg pe noi si aleg altceva,NU vor gasi pe nimeni sa le dea factura,poate 2-3.TheMack explica situatia doamnei ca nu se poate cu factura,vezi ce raspuns primesti...spunei ca ii poti oferi sonorizare in X locatii,dar nu putem da factura,100% va fi de acord,pt ca asa ceva nu va mai gasi nicaieri.E doar o opinie...merita incercat sa vedem macar reactia
tractor
Membru activ

UNREAD_POSTde Lucian » Lun Sep 05, 2011 9:12 pm

tractor scrie:..spunei ca ii poti oferi sonorizare in X locatii,dar nu putem da factura,100% va fi de acord

esti copil...
MUSIC IS OUR PASSION
www.djnuntabotez.ro
Lucian
DJ Fondator

UNREAD_POSTde tractor » Lun Sep 05, 2011 9:17 pm

Lucian,spune unde crezi ca vor gasi ei 20 de dj LIBERI in sezon de nunti,care sa dea fiecare FACTURA,gandestete cat de simplu e pt ei sa vb cu O persoana si sa rezolve sonorizarea in 20 de locuri...Logic sa o iei cine are firma si poate da factura,nu sta sambata acasa in plin sezon,deci nu vor gasi sigur...plus cata bataie de cap sa vb cu 20 de oameni,panai gasesti...sa fie si liberi...nah oricum era doar o parere

Lucian propune tu ceva mai necopilaresc...si mai bun
tractor
Membru activ

UNREAD_POSTde The_Mack » Lun Sep 05, 2011 9:18 pm

ca sa gaseasca dj in atatea locatii / orase care sa le dea factura, este cu siguranta foarte foarte greu (exemplu nostru, cat de greu a fost numai sa gasim suficienti dj ptr. toate orasele, si suntem o comunitate cu peste 300 de membri), dar nu este imposibil. problema nu este a lor ca ar cere factura, ci a noastra ca nu putem sa oferim - nu o mai dati altfel ca nu aveti dreptate. este clar ca pe viitor daca ne dorim sa mai abordam un asemenea eveniment (daca si cand o sa mai apara), trebuie sa fim mult mai bine pregatiti. o sa fac tot posibilul sa rezolv cumva......vedem. intre timp, nu ar fi rau sa culcati putin urechea si la ce a sugerat Sorinus, si sa va grupati 3, 4 dj la cineva care poate taia o factura.
The_Mack
VIP

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Dj nunta , dj botez , dj cununie