de The_Mack » Vin Sep 02, 2011 12:01 pm
venit pe mail-ul meu:
Buna ziua,< >< >< > < >< > < >< > < > As vrea sa stiu daca cumva aveti sonorizare national. Este vorba despre ceva minor, am un client, un hipermarket pentru care am pregatit un eveniment pentru copii, pe 17 septembrie. Este vorba despre urmatoarele orase bucuresti ( 2 locatii), ploiesti, pitesti, cluj, deva, satu mare, baia mare, timisoara (3locatii), arad, oradea (2locatii), suceava, galati si constanta (2locatii).. Avem nevoie de ceva simplu, doua boxe si posibilitatea ca unul dintre personajele evenimentului nostru sa poarte o lavaliera dupa el in care sa poata vorbi, sa se auda, pe coridoarele hipermarketului. La setupul initial nu trebuie decat sa fie muzica pe fundal. Putem colabora din acest punct de vedere?< >< >< > < >< > < >< > < > Multumesc frumos
avem doritori, si eventual pretentii financiare.
l.e: am trimis mail, in care am cerut mai multe detalii, pentru a putea face un pret.
deci avem nevoie de dj in:
bucuresti 2 locatii
pitesti
ploiesti
cluj
deva
satu mare
baia mare
timisoara 3 locatii
arad
oradea 2 locatii
suceava
galati
constanta 2 locatii
prioritate au fondatorii, dar se accepta si membri care pot aduce suportul tehnic dorit, si anume, statie, boxe, mixer si microfon wireless / lavaliera, si evident una bucata dj.